Iyilik,merhamet, vicdan, dediginiz gibi aile terbiyesi gibi konular benim dinimde asıl önde gelen konulardır. Ve ben yaşantımı ahlakimi edebimi DINIMIN GEREGI oldugunu bilerek evet ailemden ogrendim.insanlara ahlakı, iyiliği din öğretmez, iyi insan olmak i için herhangi bi dine inanmak da gerekmez, iyilik vicdanla, merhamet duygularıyla, aile tererbiyesiyle gelir.
Mastürbasyon yapan yada şarap içen (yani göreceli olarak ahlaki çöküntü içinde olan) herhangi bir adama "gel canlı bomba ol, KAFİRleri patlat" desen eminim "yürü git ne işim olur" der.
Ama sözde dincileri kandırmak ve üstüne bombayı bağlayıp yada eline keleşi verip zavallı masumların üzerine sürmek çok kolay oluyor maselef.
Hangisi daha tehlikeli acaba ?
Evet, dini duygulari kullanarak yapilan beyin yikama.Bahsettiginiz din degil beyin yikama
Etraf o kadar dinli, dinci dolu fakat AHLAKTAN eser yok nedense.
Gerçek tehvid inancını benimsemiş, halis dindarlar tabiki istisna.
Ahlaklı olan her birey zaten dinin geregi olan "güzel ahlakı" doğal olarak uyguluyorda, dincilerde ahlaktan eser olmuyor.
Konu sahibesinin kocası dinsiz olabilir hiç sorun değil. Ama yaptığı saygısızlıklar kabul edilemez elbette.
hanımefendi siz bunları ailenizden dinin gereği olarak öğrenmiş olabilirsniz, benim ailem de bana insan olmanın gereği olarak öğretti.Iyilik,merhamet, vicdan, dediginiz gibi aile terbiyesi gibi konular benim dinimde asıl önde gelen konulardır. Ve ben yaşantımı ahlakimi edebimi DINIMIN GEREGI oldugunu bilerek evet ailemden ogrendim.
zaten dinimizin geregi yasatilmadigi icin erkekler karisinin önünde bu tür hareketler yapar olmus, eşi Kuran okurken yaninda sarap icer olmus.umarim anlatabilmisimdir.okudugumuz konu gozonune alinacak olursa nelerin eksikliginin nerden geldigi belli oluyor zaten.herkesin dini kendine.ancak ve ancakedep cercevesi icerisinde olmali...
Mevlana nın sevdigim bi sözü var;CAHİLLE GİRME MÜNAKAŞAYA,
YA SİNİRİNİ ZIPLATIR HAVAYA,
YADA;
YAZIK OLUR ADABINA...
iyi aksamlar
yaa... eşinizin kendini tatmin etme yöntemi.. gerçekten çok iğrenç.... bunu gözünüzün içine baka baka yapıyorda... yani ne düşünüyor... bişeymi izliyor... hayal mi kuruyor.... ben anlayamadımki yemek yemek... yada su içmek gibi normal olarak yapılacak bir şey değilki.... yani nasıl kendinden geçebiliyor... ifade bile edemiyorum kusura bakmayın.... ama oturup kitap okur gibi çok sıradan çok normal olarak yapılacak bir şey değilki..... herşeyi geçiyorum bunu madem yapacak... o zaman lavoboya gidecek yapacak... bence sizin önünüzde yapmasının tek mantıklı yönü sizi cezalandırıyor gibi geldi bana... yoksa lavobaya gitmeyi akıl edemeyecek kadar psikolojik hasta ve sorunları var diyeceğim....
yaa... bu çok iğrenç, çok itici, bir durum.... ama yinede lavoboya gidebilir... eşini istese kendi değil eşiyle yapar o arada... ama eşinin gözüne baka baka yapması sadece eşini cezalandırıyor gibi geldi bana... ( bak seninle yapmıyorum kendim yapıyorum herhagi bir cinsel sorunum yok der gibi )Adam hic yapmiyor sonucta karisiyla, ve tum bos zamanlarini da oyun oynayarak geciriyor. Hafta ici bile gece 2 lere kadar oynuyormus.
Erkekler bir sure sonra bosalma ihtiyaci duyarlar ya.
O zaman oyun arasinda yapiveriyordur iste koltukta.
Ama isin kotusu konusahibi hala isin ne kadar vahim oldugunu anliyamamis.
yaa... bu çok iğrenç, çok itici, bir durum.... ama yinede lavoboya gidebilir... eşini istese kendi değil eşiyle yapar o arada... ama eşinin gözüne baka baka yapması sadece eşini cezalandırıyor gibi geldi bana... ( bak seninle yapmıyorum kendim yapıyorum herhagi bir cinsel sorunum yok der gibi )
gitmesin o zaman karısını tutsun kolundan çeksin kendine yaaa... bu adam lazımlık mı kullanıyor....adam oyununu yarida birakip lavoboya mi gitsin Allaha sen ?
gitmesin o zaman karısını tutsun kolundan çeksin kendine yaaa... bu adam lazımlık mı kullanıyor....
sen mi ben mi.... o kadar çok yazacak şey varki... yazamıyorum da... ifade de edemiyorum.... sinir oluyorum....:) hahaha :)
Sonra lazimligi kim bosaltacak kiz :)
belki de tutuyordur hahahaha :)
cok guldum valla simdi.
Bu adama da acayip gicik oldum.
karşısında yapmazda... adama cinsellikle alakalı bir sorunun mu var doktora gidelim gibi cümleler kurulunca al bak sorunum yok seninle yapmıyorum ama kendim yapıyorum der gibi nispet yaparak yapmıştır diye düşündüm.... ve bu yapılan yorumların hiçbirisi uymuyorsa.... bu adam psikolojik sorunludur yani....Benim bu konunun gercek olduguna inanasim gelmiyo açıkçası.bi erkek bunu ceza olarak bile olsa yapamaz gibime geliyo.yada bi kadin kocasi bunu yaparken bilin bakalim hala karsimda napiyo demez dönüpte.40tane akıllı cikaramaz bu taşı kuyudan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?