Cinsellik kadınlarda kaçıncı planda?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Mesela kavga ediyoruz kesinlikle kızgınım
ama öylesinemi çekiçi gelir mübarek.
gün içinde sürekli olarak aklım cinsellikte, cogunlukla eve gitmeyi istememe sebeblerimden biri

bugün baktım herkezin keyifler yerde bdv yıkılıyor sıkıntıdan. bende sorayım dedim.

buarada bu soru evlililere soruluyor yani, evlenecek olan erkekte öncelikle cinselliği ön planda tutmadık ama ilk 3 koyduk tabi.

öperim hepinizi

konu cinsellik bölümüne taşınmadan hemen cevap yazayım cute..

evliliğimde lipidom yerlerde sürünüyordu çünkü yolunda gitmeyen kötü bir evliliğim vardı.. kendime sorardım bazen ben kadın değilmiyim alah alah diye..

boşandım ve hormonlarım bile normalleşti.. 29 yaşındayım 2 de çocuk annesiyim bazen kendime yakıştıramıyorum ama eksikliğini hissediyorum galiba..

insanın kendine bunu itiraf etmeside gerçekten çok zor. utanıyorum

Bir kadin esinden ayri 15 20 gun 1 ay keyfi ayri kalabiliyorsa ilk aklima gelen nasil durduklari
Maksimum 1 hafta esimden ayri tatile giderim ailemle
Onda da yana yakila donerim
O sureyi regl donemine denk getireyim diye hesap yaparim birde
Kesinlikle ilk ucte
Saglikli ve keyifliyse bir insan onceligi budur bence

Çoğu kadından ilk sıradır ama bizde ne hikmetse yalan çoktur cinsellik mi aman ya herşey o mu ? Evlilere sorulmuş ama ben gibi bekar cinsel hayatı olanlar nedense yapmalarına rağmen yok işim olmaz ben şöyleyim ben böyleyim aile ve ben için namus çok önemli nedense bu bana çok komik geliyor ve kadını aşağılamak gibi geliyor :)

Cinsellik deyince kendimi geri tuttum önce evli falan değilim diye ama O dediğin bize de oluyo kardeş Kavga ediyoz kavganın ortasında bi hareketine tav oluyorum valla kafa gidiyo bende cinsel manada değil ki bu sadece İnsan sevdiği adama bakınca kalbinde vişeyler eriyor sankii

Eşini hep sikistiriyorum evde
Nerde gorursem göreyimVe gün içinde sürekli onu taciz eden mesajlar atiyorum
Aradigimi bulamiyormuyum? Bu seferde yazdigi mesaji isime geldiğinde gibi anlayip yin bel alti vuruyorum
Esim onu rahat birakmadigimi söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…