Cinsellik kadınlarda kaçıncı planda?

Hahahaj kendime benzettim kız seni adamı evde oradını burasını sıkıştırırım eskiden şiirler yazdığım olurdu +18

Telefonunu opeyim
Kimseye küfür etmiyorum
Kavga ediyoruz kesinlikle kizginim konuşuyorum vay arkadaş ruyalarima giriyor.
Yani bi oturakli duramiyorum galiba benim için herşey oturup yemek bile yapamam ama tabi 3-5 gün bos geçince sonraki günler gebertirim adami.
sererbah cinsel dürtüleri hala hissediyor olmamiz iyidir ama iyidir

Yok ya iyidir ama hormonlarim mi fazla calisiyor acaba
Yani bazen sayi verirler hafta 1 derler ne demek 1 olmusken 2 olsun
Ve sürekli uykusuz ve gün içinde yorgunum dert değil ya havamiz degissin ipekcanim

erken kalkıyorsun çalışıyorsun o saçlara şekil vermek bi dert duş alması ayrı ojeler falan.. valla bravo cutee

umut varmı dersin?

Burcun ne cute? Enişteninkini de de hele

Yok ya iyidir ama hormonlarim mi fazla calisiyor acaba
Yani bazen sayi verirler hafta 1 derler ne demek 1 olmusken 2 olsun
Ve sürekli uykusuz ve gün içinde yorgunum dert değil ya havamiz degissin ipekcanim

Bebişcanım sen tezat şeylerden bahsediyorsun ama, normal insanlar yorgun olunca sızarlar, vücut yorgundur, dinlenmek ister. Kısaca laktik asiti atmak ister. Yorgunlukta beyne sinyal gitmez o yönlü.

Şöyle ki evsiz bir insan düşün bilimsel yaklaşım bu. Önce kalacağı bir yer ister dinlenme ve uyuma amaçlı. Sonra karnı doysun ister ve sonra sex istermiş. Ama yorgunken sen dayanabiliyorsun da eşin dayanabiliyor mu bakalım?

Eğer yorgunsa uyumasina müsaade ederim ama çocuk için çok kalkiyorum ben gece üsünü actimi yataktan attimi kendini. Baktimben hala ayniyim uyandiririm adami . simdi bizimde o is tai çocuk uyuyunca oluyor malum vaktim azami koridorda mutfakta yakalarsam napiyosun sen tenhada diyip kiyarim canina.
Hep temas halinde olmak istiyorum
Ben akrebin bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…