Cinsellik kadınlarda kaçıncı planda?

CuteMom arkadaşımızla instagramda takipleşiyoruz arkadaşlar ve kendisi her daim güzel. Iş temposu,yoğun cinsellik,annelik ve kişisel bakımı bir arada kusursuz yürüttüğü için alkışlayalım
Bravo kız sana.

Bu konuya bi rakı bi sigara iyi gider bencede 1 sırada kadınlar genelde herseyii ayna düşünürüz sorumlulklrımz çok fazla bu dil ki canımız çekmiyo )))))) ama işte hem bakımlı güzel seksi olmak lazım insan kendni öle hissederse mutlu ve diri kalır hersey kendimiz için; )

Benim esim de benden şikayetçi.
Ona gore "istedigimizde" yapmak tutkuyu artiriyormus.
Her gun seks yapiyoruz ama haftada 3 kez 2. Seferi tutturabiliyoruz ancak.
Bekarken daha guzeldi yemin ederim.

Sahi iyi hatirlattin ben bir mesaj atayim.
Her gün nasıl oluyor yahu,neyle besleniyorsunuz siz
Yani tamam 3 gün arka arkaya olur,4 gün olur,gecede 2 kere olur da her gün nasıl oluyor fazla iddialı değil mi?

Sana kisa ve oz masallah diyorum.
Allah nazardan saklasin.
Keske bende de olsaydi bu kadar libido.
Hormonlarin baya kubvetli sanirim.
Su aralar sahsen cinsellik aklimda en sonlarda. Aksam kendimi yataga nasil attigimi hatirlamiyorum bile, birak oynasmayi.

Siralama yapama cünkü birbirine bagli seyler bunlar. Hele ki biz kadinlar neredeyse ilk beynimizden onay aliyoruz, ne bileyim bende öyle.
Misal su an canim istese de yüzüne herif boyun devrilsin diyesim geliyor, kizginim ona az biraz.
Ama hersey yolunda ise panter gibi atlarim üzerine affetmem. O kadar evlenmisim yani. Iki beyaz esya bir yatak odasi takimi icin mi evlendi herkes.
Icinde sevisilmeyen evi ne yapsin bu gönül.

hahahahaha bence iyi bir anket olmus bence ilk sırada olmalı

53 yaşındaki teyzeniz de cevap yazabilir mi?(niye yazmıyım, nihayetinde kadınım ve evliyim.bana da sorulmuş sayılır bu soru)
öncelikle benim için her zaman en son sırada gelmiştir.önce mutlu olmalıyım,sonra kendimi iyi hissetmeliyim,psikolojik olarak hazır olmalıyım.(sonlarına di li geçmiş zaman ekleyin)libidosu en düşük,hatta hiç olmayan kadınlardan biriydim.allah kocama sabır vermiş.millet anlatır,ben hadi ya böyle kadınlarda var mış demek ki derdim.ama sorun bendeymiş,sonra sonra anladım.şimdi de iş işten geçti...

burcun ne cute?
benim yükselenim akrep yani 1 le 2 leri oynuyor bende.
her gün illa sex olmasa dahi gün içinde mesajla ya da evde elim kolum mıncırır rahat vermem adama o da bi akıllanmadın gitti der
ben gibisini bulmuşun daha ne istiyorsun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…