Cinsellik kadınlarda kaçıncı planda?

Boşandınız sınırlamayın kendinizi bence :) Kendinize saygınızı yitirmeden hayatınıza bakın tabi değerleriniz düşüncelerinizde önemli ilk defa boşandım kimse olmadı diyen biri ile karşılaştım çevremde çoğu kişiyi tutmak imkansız abartanlar da dahil :)

Kendi adıma, bir akrep burcu olarak benim için cinsellik sadece evliliğin değil hayatın %60-70i. Şahsen cinselliğe ilgisiz insanları genel anlamda da kafa dengi bulmam. Libidonun tam kelime anlamı"yaşam enerjisi"dir.

bence haline şükretmeli :)

Wow konuya bak Bende de ilk sırada ama ilk sırada sadece o yok; saygı var, aşk var... Yani aşk cinsellikten üstün ya da saygı üstün filan diyemiyorum hepsi ilk sırada desek kabul görür müyüm

Benim için de önce saygı.
Sonra cinsellik.
Bana saygı duymayan adamla sevişemem.
Kavgada edep sınırlarının aşılmasından hoşlanmam.
Kufurlesmeden bahsetmiyorumm asla ama yani asagilamaktan bahsetmiyorum ben

İlk sırada olabilir olmassa hadi 2 olsun zaten kadınlar daha çok düşünürmüş diye bişey okumuştum yanlış olmasında

evlilik dışı ilişki yaşamak bana göre değil.

2 evladım var yani cinselliği ihtiyaç olarak görmek bile utandırıyor beni.. bir tuhaf hissediyorum.. annesin sen falan diyorum.. sonra keşke aşık olsam falan filan

hayaller paris hayatlar kezban anlıyacağın :)

AMa ben neden böyle oldum ki
Hamileliktenmidir nedir, istemiyorum aylardır. İlk aylar düşük riski yüzünden olmadı, şimdide ben istemiyorum
Aklıma gelince midem bile bulanıyor

Çok ince ve güzel bir düşünce etrafımda annesine bırakıp çocuğunu günü gün edende var aman hayatımı yaşıyorum nasıl olsa boşandım kimse hesapda soramaz diye bir düşünce var ki bitanesi de kocamdan sonra kimse olmadı dedi evlendi ama uuu beybe Garip geldi gördüklerimden sonra yalnızca ama takdir ettim sizi annesiniz en başta tüm hücrelerinize kadar saygılar bende kocaman

Ben de tam tersi kavgada nefret dolarım, sevişmeyi geçtim aynı odada dahi bulunmayı içim kaldırmaz.
Ara tatilde kavga edip ailemin yanına gitmiştim, 2 hafta boyunca aklıma dahi gelmedi.
Bende cinselliğin sıralaması yok, bazen en önde oluyor bazen her şeyden sonra geliyor.

Yok ya iyidir ama hormonlarim mi fazla calisiyor acaba
Yani bazen sayi verirler hafta 1 derler ne demek 1 olmusken 2 olsun
Ve sürekli uykusuz ve gün içinde yorgunum dert değil ya havamiz degissin ipekcanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…