Cinsellik olmadan evlilik devam etmeli mi?

Bu şekilde yıllarca birliktelik sürdürülebilir ama adı evlilik olmaz. Sağlıklı bir durum değil. Eşiniz neden çalışmıyor ya da yeterli kazanamıyorsa ne iş yapıyor? Maddi yük neden sizin üstünüzde? Bence ailenizi bir kenara bırakın. Önemli olan sizin ne istediğiniz. Eve bakan zaten sizmişsiniz, çocuğunuz 10 yaşına gelmiş. Boşanma kararı verirseniz de hayat sizin için gayet güzel akar ama önce ne istediğinize karar verin. Bu evliliğe şans vermek istiyorum diyorsanız birlikte aile terapisine gidin. Devam etmek istemiyor veya karar veremiyorsanız psikolog desteği alın. Belki o zaman sağlıklı bir karar verebilirsiniz.

Son düzenleme:
A

Bencilce gelecek belki ama kendini de düşün hatalı o çözüm belli uygulamazsa da keyfi bilir sana da yazık sonuçta
evet haklısınız bende kendime acıyorum zaman bu evlilik değil resmen sadece ortak çıkarlar yüzünden belkide çıkmaza girmiş bir evlilik hayat güzel ve yaşamaya değer zorluklar elbette olacak ama şu anda bulunduğum durumdan daha mı kötü olur onu yaşayınca anlayacağım sanırım

Evlerden ırak yakınlarınız var br biçim akıl verme üslup tarzı sinir oldum burada
onlarda kendilerince beni korumaya çalışıyorlar ama anlamıyorlar ki ben böyle kendimden vazgeçip istedikleri hayatı sanki onlar için yaşıyorum seni anlıyoruz diyorlar ama boşanmayım diye de hep olumsuz örnekler veriyorlar

evet haklısınız bende kendime acıyorum zaman bu evlilik değil resmen sadece ortak çıkarlar yüzünden belkide çıkmaza girmiş bir evlilik hayat güzel ve yaşamaya değer zorluklar elbette olacak ama şu anda bulunduğum durumdan daha mı kötü olur onu yaşayınca anlayacağım sanırım

Herşey siz de zaten tek başınasın bir nevi iyi düşün karar ver artıları eksileri yaz kendince hangisi ağır basıyor gerekir ise destek al psikolojik net düşünmeni sağlar

P peri1977 hanimefendi dün bir psikolog dinledim sizin konunuz ile ilgili,yazmak istedim. Psikolog diyorduki evlilikte cinsellik yoksa adam mutlaka ama mutlaka bir sekilde bu ihtiyaci giderecek,ister baska kadin ister masturbasyon.eger karisiyla yasamiyorsa bunu,onu esi olarak degil annesi yerine koyuyordur.kulaga garip gelsede sizin mesajlarinizda ben bu izlenimi aldim,siz aslinda evlilik yasamiyorsunuz,esinize anne sefkati gosteriyorsunuz, mutlu degilim ama o cok iyi,parasi yetmez kendine bakamaz gibi cumleler anne kusatmasi,anne sefkati cumleleri.Ona annelik yapmayi birakin olacaksa eş olmalı.yemeğini yap eve para getir şefkat göster,adam sizde annesini görüyor. İsteklerinizi konuşmazsanız böyle yürütemezsiniz kendinize yazık edersiniz mutsuz bir ömür geçirirsiniz.ya tekrar alevlendireceksiniz ya ayrılacaksınız .eşiniz iyi bir insansa içinizden gelmesede çaba gösterin ,ama lütfen şefkat göstermeyin dişiliğinizi ön plana çıkarın
Bu hanımefendiye tamamen katılıyorum..

Bu şekilde yıllarca birliktelik sürdürülebilir ama adı evlilik olmaz. Sağlıklı bir durum değil. Eşiniz neden çalışmıyor ya da yeterli kazanamıyorsa ne iş yapıyor? Maddi yük neden sizin üstünüzde? Bence ailenizi bir kenara bırakın. Önemli olan sizin ne istediğiniz. Eve bakan zaten sizmişsiniz, çocuğunuz 10 yaşına gelmiş. Boşanma kararı verirseniz de hayat sizin için gayet güzel akar ama önce ne istediğinize karar verin. Bu evliliğe şans vermek istiyorum diyorsanız birlikte aile terapisine gidin. Devam etmek istemiyor veya karar veremiyorsanız psikolog desteği alın. Belki o zaman sağlıklı bir karar verebilirsiniz.
tüm destek ve yorumlarınız için teşekkür ederim, bunu adı evlilik değil kesinlikle sağlıklı hiç değil sonuçta kızım bile bribirimize sevgi gösterdiğimiz davranışları görmemiştir daha anlamıyor olabilir ama hisseder. Eşim işini kaybetti yıllar önce zaten daha çok hep ben kazandım ama o da sonra iş bulamadı kendi çapında oyalanıyor kendine ofis açtı ama kazancı çok az kendine ancak yetiyor, ama dediğiniz gibi önce kendim karar vermem tüm zorlukları göze almam gerekiyor bu şekilde çok zor benim için, şans vermek için sanırım artık çok geç çünkü benim hiç isteğim yok ölmüş bütün duygularım sanırım yoruldum da. Yakın bir zamanda şu virüs olayları bir bitse tekrar psikoloğuma gidicem zaten daha öncede gittim devam ettiğim bir psikoloğum var süreci de biliyor ama zaman geçti baya tekrar başlamam gerekli. Aile terapistine yönlendircekti bizi ama ben düzetmek istemediğim içiin ya da düzelebileceğimize inancım olmadığı için gitmek istemedim beraber.

çok çok çok teşekkür ederim desteğiniz için, allah sizin de yardımcınız olsun yazdıklarınızı okuyunca resmen hüngür hüngür ağladım. Ben tam tersi hep kendimi suçladım neden böyle oldum diye sonuçta eşim gerçekten çok iyi niyetli ve kimseye kötülüğü olmayan herkes tarafından sevilen bir insan ama işte iyi birisi olmak her zaman yeterli olmuyor aynen dediğiniz gibi yanınızda elini tutup sarılabildiğiniz birisi olmayınca hayatın da bir anlamı olmuyor böyle çok mutsuzum gerçekten tekrar sevebilir miyim öyle birisi karşıma çıkar mı bilmiyorum ama böyle de zaten çok yalnız hissediyorum kendimi ve kendimden çok hep etkilenecek insanları düşünüyorum daha çok öyle olunca da kendimden vazgeçiyorum tabiki.

aynen acıdığım için aslında ben acınacak durumdayım. Sizin yaşınız gençmiş ben 42 yaşındayım ve bu yaştan sonra boşanılır mı düşüncesi var bende kadın olduğumu hiisetmeyeli ve hissettirrilmeyeli o kadar çok zaman oduki artık bu duyguları unuttum bile. içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor. git diyemiyorum biliyorum herkes beni suçlayacak sonra sen istedin diyecekler. ne istiyorsun başında kocan var çocuğun var daha ne istiyorsun diyecekler ki özellikle kardeşlerim böyle düşünüyor. ama bu yaşamak mı diye soruyorum hep kendime.

bizim durumumuz biraz da maddi yükün tamemen bende olmasında kaynaklandı baskın olan taraf hep ben oldum ama her konuda öyle olunca da tabii eş kavramı değişiyor. düzeltmek isterdim ama bende kalmadı yani o anlamda hislerim bitti ve bu çok büyük bir eksiklik giderek daha da fazla hiddediyorum. tekrar desteğini için teşekkür ederim.
Niyetim seni uzmek degildi kusuruma bakma:KK43:
Ben de esime maddi manevi cok destek oldum, aman o iyi olsun yanimda olsun diye.. ki biz arkadas olarak da cok iyiydik,anlasiyorduk..
Lakin o cok bencildi. Benim yorgunlugum, cabalarim,cocuklar umurunda degildi.. kendini dusundu hep..
Komsulari,yakin akrabalari bana ulasti bosandiktan sonra, o seni haketmedi,yuzune de soyledik.. sen ve senin ailen gibisini de bulamaz diye,ayıp etti sana dediler..
Benim de canim cok yanmisti.. severek boşandim ben, aglayarak.. ama beni istemeyen adamin karsisinda duramazdim, gururlu biriyimdir de.
Maddi kazancim da vardi sukurler olsun..
Ailem de destekti bana
Beni kotuleyen, kusurlu bulan da yoktu
Iyi niyetimden ben de kendimi hep suclu hissediyordum, keske sartlar soyle olsaydi, keske kv ile kalmasaydik, keske daha sakin bi iste calissaydim, keske hergun 3 saatlik yola gitmeseydim, belki istifa etseydim ev hanimi olsam belki daha mutlu olurduk bosanmazdik vsvsvs diye
Cok hata aradim kendimde..
Ama o ortamdan soyutlayinca kendini mantikli dusunebiliyorsun, esinin seni caresiz biraktigini, senin cirpinislarinla zaten ayakta kaldiginizi gorebiliyorsun..
Ben herseyi yapsam dahi eşim yine kusur bulurdu.
Onemli olan yastiga basini koydugunda vicdaninin rahat olmasi.. benim suan icim cok rahat,icim huzur dolu.
6.5 yillik evliligimizde eşim zaten benle degilmis bunu anladim, yoklugu benim hayatimda hicirseyi degistirmedi.. ustune ustluk herseyi 4 4luk bekleyen, kendini hep hakli sanan,sivri dilli,alayci,empati yoksunu,kadina deger vermeyen kaba saba bir adama hizmetten de kurtuldum.
Sukurler olsun

Simdi pisman miyim? Keske tanismasaydik. Ama cocuklarimin alacagi nefes varmis demek ki diyorum.
Inanin 32 li yaslarda bosanmak daha zor. Gencecik, cocuklar kucuk ve bakima muhtac.. onlara yetebilmek zor, ilgiye muhtaclar.. biriyle evlensen cikar pesinde mi, senden menfaati var mi anlamak zor. Insanlar vah tuh genc yaşta kucucuk cocukla bosanmis diye acıyor vs
Inanin sizin yasiniza gelsem , cocuklarim 10 yasinda olsa baska bisey istemem.
Buarada annem de 38 yasinda 3 cocuguyla dul kaldi. Babam 42yasinda 30 yil once vefat etti.
Yasananlar zor biliyorum ama kiziniz buyukmus en azindan,akli basindadir diye umuyorum.
Erkek olmadan hayat devam ediyor bi sekilde.
Ama asıl eksiklik gozunun icine bakacagin, iki kelime konusacagin, varligi sana huzur veren, yuzunu gulduren,birlikte gezmekten yemek yemekten keyif alabilecegin bir eş can yoldaşınin olmayisi
Ben eşime bunu dedigim de, ama ben bunu 70 yasimda isterim onumdeki 40 yili bunun icin cöpe atamam deyip gitti.. Onun derdi daha baskaydi.

Esinizin iyi bir insan olmasi iyi bir koca olmasi anlamina gelmez. Siz arkadas degilsiniz eşsiniz ama birbirinize. Ama anladigim kadariyla evin icinde iki yabanci gibisiniz.
42 yaşlar da cok genc, 70 lerde cinsellik de olmayacak zaten.. peki 70 e kdr hayat nasil gececek?

Esiniz iyi bir insan oldugu icin onu kaybetmek istemiyorsunuz,onun gibi aileme iyi davranan birini asla bulamam diyorsun saygi duyuyorum size ama esiniz de bencil birisi sanirim iyi niyetli olusunun arkasina siginarak sizin duygularinizi sömuruyor.. kendini duzeltme cabasina girmiyor. Hem niye yapsin ki bunu? Kendisine aciyan, kapinin onune koymayacak, beklentilerini dile getirip de hır gür cikartmayan bi es var karsisinda.. o da bundan besleniyor apacik.
Belki de eline gecen ilk firsatta once o gidecek o evden,belki de aldatip.. sonrasinda belki yapmasaydin diyecek.. beni boyle yapan sensin, dişi karakterli bir hatun kendime getirdi beni _icimdeki erkekligi ortaya koydu deyip seni suclayacak belki de.. kimseye guvenme bence, cunku kimse yapilan fedakarliklari gormuyor.

Son düzenleme:
P peri1977 hanimefendi dün bir psikolog dinledim sizin konunuz ile ilgili,yazmak istedim. Psikolog diyorduki evlilikte cinsellik yoksa adam mutlaka ama mutlaka bir sekilde bu ihtiyaci giderecek,ister baska kadin ister masturbasyon.eger karisiyla yasamiyorsa bunu,onu esi olarak degil annesi yerine koyuyordur.kulaga garip gelsede sizin mesajlarinizda ben bu izlenimi aldim,siz aslinda evlilik yasamiyorsunuz,esinize anne sefkati gosteriyorsunuz, mutlu degilim ama o cok iyi,parasi yetmez kendine bakamaz gibi cumleler anne kusatmasi,anne sefkati cumleleri.Ona annelik yapmayi birakin olacaksa eş olmalı.yemeğini yap eve para getir şefkat göster,adam sizde annesini görüyor. İsteklerinizi konuşmazsanız böyle yürütemezsiniz kendinize yazık edersiniz mutsuz bir ömür geçirirsiniz.ya tekrar alevlendireceksiniz ya ayrılacaksınız .eşiniz iyi bir insansa içinizden gelmesede çaba gösterin ,ama lütfen şefkat göstermeyin dişiliğinizi ön plana çıkarın
Hangi psikolog acaba ?

onlarda kendilerince beni korumaya çalışıyorlar ama anlamıyorlar ki ben böyle kendimden vazgeçip istedikleri hayatı sanki onlar için yaşıyorum seni anlıyoruz diyorlar ama boşanmayım diye de hep olumsuz örnekler veriyorlar
Boşanın bu hayatı sadece kendiniz için yaşayın...

Niyetim seni uzmek degildi kusuruma bakma:KK43:
Ben de esime maddi manevi cok destek oldum, aman o iyi olsun yanimda olsun diye.. ki biz arkadas olarak da cok iyiydik,anlasiyorduk..
Lakin o cok bencildi. Benim yorgunlugum, cabalarim,cocuklar umurunda degildi.. kendini dusundu hep..
Komsulari,yakin akrabalari bana ulasti bosandiktan sonra, o seni haketmedi,yuzune de soyledik.. sen ve senin ailen gibisini de bulamaz diye,ayıp etti sana dediler..
Benim de canim cok yanmisti.. severek boşandim ben, aglayarak.. ama beni istemeyen adamin karsisinda duramazdim, gururlu biriyimdir de.
Maddi kazancim da vardi sukurler olsun..
Ailem de destekti bana
Beni kotuleyen, kusurlu bulan da yoktu
Iyi niyetimden ben de kendimi hep suclu hissediyordum, keske sartlar soyle olsaydi, keske kv ile kalmasaydik, keske daha sakin bi iste calissaydim, keske hergun 3 saatlik yola gitmeseydim, belki istifa etseydim ev hanimi olsam belki daha mutlu olurduk bosanmazdik vsvsvs diye
Cok hata aradim kendimde..
Ama o ortamdan soyutlayinca kendini mantikli dusunebiliyorsun, esinin seni caresiz biraktigini, senin cirpinislarinla zaten ayakta kaldiginizi gorebiliyorsun..
Ben herseyi yapsam dahi eşim yine kusur bulurdu.
Onemli olan yastiga basini koydugunda vicdaninin rahat olmasi.. benim suan icim cok rahat,icim huzur dolu.
6.5 yillik evliligimizde eşim zaten benle degilmis bunu anladim, yoklugu benim hayatimda hicirseyi degistirmedi.. ustune ustluk herseyi 4 4luk bekleyen, kendini hep hakli sanan,sivri dilli,alayci,empati yoksunu,kadina deger vermeyen kaba saba bir adama hizmetten de kurtuldum.
Sukurler olsun

Simdi pisman miyim? Keske tanismasaydik. Ama cocuklarimin alacagi nefes varmis demek ki diyorum.
Inanin 32 li yaslarda bosanmak daha zor. Gencecik, cocuklar kucuk ve bakima muhtac.. onlara yetebilmek zor, ilgiye muhtaclar.. biriyle evlensen cikar pesinde mi, senden menfaati var mi anlamak zor. Insanlar vah tuh genc yaşta kucucuk cocukla bosanmis diye acıyor vs
Inanin sizin yasiniza gelsem , cocuklarim 10 yasinda olsa baska bisey istemem.
Buarada annem de 38 yasinda 3 cocuguyla dul kaldi. Babam 42yasinda 30 yil once vefat etti.
Yasananlar zor biliyorum ama kiziniz buyukmus en azindan,akli basindadir diye umuyorum.
Erkek olmadan hayat devam ediyor bi sekilde.
Ama asıl eksiklik gozunun icine bakacagin, iki kelime konusacagin, varligi sana huzur veren, yuzunu gulduren,birlikte gezmekten yemek yemekten keyif alabilecegin bir eş can yoldaşınin olmayisi
Ben eşime bunu dedigim de, ama ben bunu 70 yasimda isterim onumdeki 40 yili bunun icin cöpe atamam deyip gitti.. Onun derdi daha baskaydi.

Esinizin iyi bir insan olmasi iyi bir koca olmasi anlamina gelmez. Siz arkadas degilsiniz eşsiniz ama birbirinize. Ama anladigim kadariyla evin icinde iki yabanci gibisiniz.
42 yaşlar da cok genc, 70 lerde cinsellik de olmayacak zaten.. peki 70 e kdr hayat nasil gececek?

Esiniz iyi bir insan oldugu icin onu kaybetmek istemiyorsunuz,onun gibi aileme iyi davranan birini asla bulamam diyorsun saygi duyuyorum size ama esiniz de bencil birisi sanirim iyi niyetli olusunun arkasina siginarak sizin duygularinizi sömuruyor.. kendini duzeltme cabasina girmiyor. Hem niye yapsin ki bunu? Kendisine aciyan, kapinin onune koymayacak, beklentilerini dile getirip de hır gür cikartmayan bi es var karsisinda.. o da bundan besleniyor apacik.
Belki de eline gecen ilk firsatta once o gidecek o evden,belki de aldatip.. sonrasinda belki yapmasaydin diyecek.. beni boyle yapan sensin, dişi karakterli bir hatun kendime getirdi beni _icimdeki erkekligi ortaya koydu deyip seni suclayacak belki de.. kimseye guvenme bence, cunku kimse yapilan fedakarliklari gormuyor.
kesinlikle üzmediniz beni sadece duygusallaştım okuyunca yazdıklarıızı, evet dediklerinize katılıyorum bu açıdan düşünmemiştim, yani benim yaşıma geldiğinizde çocuklarınızda inşallah büyümüş olacak belki hayat daha da kolaylaşacak sizin için şimdi küçük oldukları için daha fazla size muhtaçlar, işiniz de yoğun anladığım kadarıyla hem de iki çocuk allah yardımcınız olsun ama hayat bu belki bir zaman gelir sizi anlayan hoşgörülü biri çıkar karşınıza. Yaşamış olduklarınız kolay değil kimse boşanmak için evlenmez sonuçta hem de iki çocukla ama eski eşiniz size değer vermemiş anlamamış bencil olmuş kendini düşünmüş üstelik siz severek ayrılmak zorunda kalmışsınız hiç kolay değil. Herşeye rağmen pisman olmadığınız için kendi ayakları üstünde durup çocuklarıyla yeni bir haya başlamış güçlü bir kadınsınız demekki. Umarım hayat size bundan sonra güzellikler getirir. Mutlu olabilmek çok önemli tabiki hayat tek başına zor destek istiyor insan özellikle gülebileceği yanından ayrılmak istemeyeceği biri ben de bunların eksikliğin çok çekiyorum son bir yıldır.

şu anda zaten eşim var ama bunları yapamadıktan hissedemedikten sonra bir anlamı olmuyor. kendi kendime olayım daha iyi olur diyorum ortada kalıp devam edememek yoruyor. eşin var ama sarılmıyorsun öpmüyorsun sohpet etmiyorsun çok boş. Bizde denge artık iyice bozuldu benim daha iyi kazanmam önemli olmadı benim için ama heşeyin benim üstümde olması bütün kararları benim vermem roller değiştimi eşinizde sizi kadın gibi görmüyor sanırım ben daha baskın bir karakter oluncada buralara geldik artık dönüşü yok gibi bana ilgi göstersede ben artık onu öyle görmüyorum. bunu düşündüm belki ona kendini erkek gibi hissettirecek biriyle belki daha mutlu olacak sonuçta biliyor artık benden yana bu duygular kalmadı tükendi. bir sona geliyoruz orası kesin benim sedece konuşmam ve harekete geçmem gerek. zorluklara kendim için katlanmam gerekecek.

evet o kadar çok öyle yapmak istiyorum ki şu vicdan olayını aşabilsem hayatıma devam edebilsem keşke sonuçta böyle de mutsuzum en azından boşanırsam belki mutlu olma şansım da olur
Ne vicdanı! bir insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmıyor hayatınıza devam edin ve vicdan yapmayın

Ne vicdanı! bir insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmıyor hayatınıza devam edin ve vicdan yapmayın
Evet hayat akıp gidiyor ama işte çocuk olunca çok etkilenir diye kendi hayatımı erteliyorum aslında her koşulda yola devam etmek gerek vicdan da nereye kadar sonuçta kendisiyle beraber olmak istemeyen biriyle o da olmak istemez bizde durumu kabullenmek var sanırım öylece boşuna kayıp giden bir hayat

Canım o gitse başkasını bulsa nolacak ki oda ayrılır zamanla . Bence ayrıl bak şimdiden bıkmışsın yıllar böyle geçmez .. inan atlatırsın hem neden çocuğun etkilensin ki zamanla alışır her insan gibi . Evde kanka gibi bir durum var baksana . Bence ayrıl bir ömür mutsuz olacağına bir yıl mutsuz ol(ayrılık atlatma süresi ) sonra hayatına bak

Canım o gitse başkasını bulsa nolacak ki oda ayrılır zamanla . Bence ayrıl bak şimdiden bıkmışsın yıllar böyle geçmez .. inan atlatırsın hem neden çocuğun etkilensin ki zamanla alışır her insan gibi . Evde kanka gibi bir durum var baksana . Bence ayrıl bir ömür mutsuz olacağına bir yıl mutsuz ol(ayrılık atlatma süresi ) sonra hayatına bak
evet kesinlikle yıllar böyle geçmez, mutlu olmak istiyorum. Ayrılırsam mutlu olur muyum evet sanırım olurum, başka birini hayatımda düşünemiyorum bile bu dengeler çocuk olunca nasıl oluyor aynı şeyi yaşamış birileri varsa bana öneri yapabilirse çok sevinirim. Aynı evin içinde arkadaş arkadaş ne ilginç değil mi ama evlisin, hayat yaşamaya değer bunu da bekleyerek sadece zaman kaybı oluyor.

Hiç problem değil, terapiste gittim birkaç defa o da zaten bu evlilik değil, ya iyileştirme yapacaksınız ya da ayrılabilirsiniz dedi ama işte ben kızım var diye düzenini bozmak istemedim, bir de aileler girecek derken böyle devam ettim ve ediyorum da, tabiki mutsuzum sonra pişman olur muyum, kızım çok üzülür mü, eşim para kazanamadığı için ayrı eve bile çıkamaz, kendine bakamaz, sonra tek kalıcam zaten işim yoğun altından kalmamam düşünleceleri işte öylece kalakaldım. Sanki benim yüzümden herkes etkilenecek diyip kaderime razı olmak gibi bir durum.
Peki bu arada sen ne olacaksın? Seni kim düşünecek? Senin geçen zamanın nasıl geri gelecek? Ben ayrılırsam kendine bakamaz ev bile tutamaz diye kendi kendini üzdüğün adam seni düşünüyor mu? Benim karım her şeyi sağlıyor maddi manevi yıpranıyor ben de ona sevgimi göstereyim bari manevi tatminini yaşasın canım karım diyor mu? Sen boşlukta kalmışsın ne cinsel ne duygusal tatminin olmamış kimin umrunda. Ah canım benim önce kendini düşünmezsen senin olan hayatı bozuk para gibi harcayacaklar.

Ben iki yıllık evliyim. Sizinle durumum aynı. Tüm maddi yük benim omuzumda. Kocam her konuda bana da eve de ilgisiz. Aldatma gibi bir durum yok ama bana iyi davranmıyor. Ailesi kaynaklı çözemediğimiz sıkıntılarımız var. Herşeyi düzeltmeye, evliliğimi kurtarmaya çalışıyorum. Hacı hocalara, biyoenerji uzmanlarına başvurdum. Yine durum değişmiyor. Evde sırtıma yük terbiyesiz ve nankör bir adam var. Birazcık kıymet bilse herşeyi unuturum ama yok. Ailem üzülmesin diye boşanamam sorunlarımı onlara hiç yansıtmıyorum bile. Ablam boşanınca çok üzülmüşlerdi. Bir de ben yaparsam iyice çökerler.

Kardeşlerim kızın var çok etkilenir, boşanırsan adam gider kızına da bakmaz sonra başkasını bulur pişman olursun yalnız kalacaksın gibi yorumlarla beni etkiliyorlar.
Ah be canim, emin ol kizin annesinin mutlulugunu ister. Kardeslerinin bu söylediğine inanilmaz sasirdim zaten sen kendin kazaniyorsun adama ihtiyacin yok! Kizina bakmaz ne demek! Esinizle siz ayrilacaksiniz, evlatla baba degil!
Boyle bir dusunce olabilir mi allah askina? Nasil bir baba ayrıldı diye baskasiyla evlense bile kizini birakir?

Cinsellik cok cok cok onemli her iki taraf icin de. Ne duygusal olarak tatminsin ne maddi ne manevi. Kendine iskence etme ve bence kardeslerinden de fikir alma :) buraya yaz daha objektif ve akillica tavsiyeler alirsin eminim. Herşey gonlunce olsun umarim cok mutlu olursun:KK68:

Peki bu arada sen ne olacaksın? Seni kim düşünecek? Senin geçen zamanın nasıl geri gelecek? Ben ayrılırsam kendine bakamaz ev bile tutamaz diye kendi kendini üzdüğün adam seni düşünüyor mu? Benim karım her şeyi sağlıyor maddi manevi yıpranıyor ben de ona sevgimi göstereyim bari manevi tatminini yaşasın canım karım diyor mu? Sen boşlukta kalmışsın ne cinsel ne duygusal tatminin olmamış kimin umrunda. Ah canım benim önce kendini düşünmezsen senin olan hayatı bozuk para gibi harcayacaklar.
durumum çok zor gerçekten eminimki benim durumumda olan pek çok çift vardır. Bizim ilişkimiz zaman aşımına uğradı artık öyle bir noktadayiz ki bana ilgi gösterse bile yapmacık geliyor ve ben zaten istemiyorum, bir zamanlar düşğnsem bu noktaya gelebileceğimi inanmazdım demekki aşk bitebiliyormuş bir zamanlar sevdigim insanıbir gün geliyor sadece arkadaş gibi görebiliyormuşsun. Sarılabileceğim bana ilgi göstereck birinin özlemini o kdar çok çekiyorum ki bu duygularımı bastırmaya çalışıyorum sürekli. evet bosluktayım gerçekten uzun bir süredir. Bu durumdan sonuçta kendisi de memnun değil ama aynu çarkın içinde dönüyorsun işte.

Back
X