cinsellik olmadan gönül ilişkisi yaşanmaz mı?

kişinin seçimine bağlı.,isteyen yaşar,istemeyen yaşamaz..böyle bir kıstas yok yanii..

yasanir tabii..kisilerin kendi tercihidir..isteyen istediği gibi yasar..okypetecim nin de dediği gibi bı kıstas yok..

kişiden kişiye deişir:1closedeyes: herkesinn aşk sewgi cinsellik anlayışı farklıı

Ben ne kadar da cinsellik yaşanmadan da gönül ilişkisi olur desemde ateşle barut yan yana durmaz :hulya:

yaşanır tabiki...seversin sevilirsin...ama sevip sevildikten sonra uzak durması çok zor olur...

iki tarafında duygularına isteklerine baglı olabilirde olmayabilirde yada benim için olabilir senin için olmayabilir

neden böyle birşeyi merak ettin?

bence derinlemesine anlat içindekileri.. ona göre yorum yapalım...

Gönül ilişkisinin amacı kalben sevmektir bağlanmaktır. :1closedeyes:
Cinsellik ise vücut temasıdır olmazsa olmazdır ama gerek tabular gerekse toplumsal baskıdan bunu yaşamayanlar/yaşayamamayanlar ''cinsellik ile aşk çok farklıdır.'' diyerek bu 2 bağlı kavramı ayırmaya çalışırlar ama tabii ki değil... yerimseniben
Şu da duyduğum ve üstüne düşündüğüm bir konudur arada cinsel bir bağ/dürtü olmaksınızın bir çiftin birbirine ilelebet katlanması mümkün değildir. yasakkelime
Demek ki öyle veya böyle gönül işinde de yaşansın veya yaşanmasın fikren/düşünce olarak açığa vurulup konuşulmasa bile cinsellik vardır.
a.s.

cinsel ilişkiye girip girmemek çiftlerin tercihidir
ama mutlaka arada bir cinsel çekim bulunur sevgiden kaynaklanan..bu da çiftlerin yakınlaşmasına neden olur
demem o ki ilişkiye girilmese bile birtakım yakınlaşmalar olur illa ki
he hiç yakınlaşmayan da vardır tabi ki bilemem

yaşanır tabiki...seversin sevilirsin...ama sevip sevildikten sonra uzak durması çok zor olur...

o raddeden sonra da irade, inançlar girer işin içine

her birey ayrı bir dünya. ayrı düşünceler içinde sürdürürler yaşamı.

genelleme olamaz. herkes inandığı gibi yaşar :lepi:

abla burayada el atmışsın tebrikler yorumun için canımcım

sorumun altında bişey aramanıza gerek yok kızlar sadece böyle bir söz duydum birisinden de acaba sizler bu konuda ne düşünüyosunuz diye sormak istedim ben herşeyin cinsellik olmadığını düşünüyorum da o yüzden yani acaba cinsellik yaşamayan çiftler boşunamı sevgili rolü yapıyolar

derın bı gonul ılıskısı oldummu ıster ıstemez arkasından cınsellıkde gelıcekdır..
tabı oncelıkle bu ılıskıyı yaşayan kısının ıstegıne kalmıstır..

eskiden, kadın erkek ilişkilerinin çok katı ve sıkı kurallara bağlı olduğu dönemlerde bütün aşklar ya da gönül ilişkileri böyle yaşanmamış mı? el ele tutuşmayı bırak göz göze gelmek kalbinin yerinden fırlamasına yetermiş. ama sevmek dokunmak ister. gönül ilişkisi uzaktan yaşanabilir olsa dahi sürekli dokunmak ve temas ister, bunu arzular. zaten arzulamıyorsa bir sorun vardır. doğaya aykırıdır.

ama bende gercekten aşık oldugum sevdigim adama sarılmak öpmek onunla bişiler yaşamak isterim şimdi kim aşığım ama öpmek bile istemiyorum derki

bence bu, kişilerin içinde bulunduğu şartlara bağlı. ama bir genelleme yapmak gerekirse, 20li yaşların sonundan itibaren, iş güç sahibi olmuş, yetişkin sorumluluk alabilen vede ne yaptığının farkında olan kişileri çin aşkı ve cinselliği birbirinden ayrı düşünemiyorum... bence olmaz, o arkadaşlığa benzer gibi geliyor.. bazı kızların da dediği gibi ortada fiziksel paylaşım yoksa istek de yoktur, o zaman onada aşk denemez..

ama henüz hayatı tanımamış, yetişkin olmamış, sonradan pişman olacak, üzülecek tarzda kişilerde cinselliği işin içine sokmamak daha garantilidir..

bazı mecburiytler varsa beklenir tabiki..asık oldugun insana da dokunmak istersin bu cok normal zorlama olmadan iki tarafın istegiyle olucak seyler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…