• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsellik olmadan gönül ilişkisi yaşanmaz mı?

Zor..
Yani mutlaka olanlar vardır da..
Bastırılmış duygularla yaşamak hele aşk yaşamak çok zor..:delphin:

sonradan oturup aglamayacaksan,ailem oldurur falan filan,diktiriyim hikayesi olmayacaksa,isteyen yasayabilir...ama sakin ha biz yakinlastik benimle evlenir dusuncesine kapilmayin...kisacasi eger kendine guveniyorsan yasa,ha yok sonradan sorun olabilecekse,bosver cinselligi

cinsellik sadece zarın yırtılmasımıdır entersn bir yaklaşım hersey biryere kadar
dokunmak hissetmek aşkın belirtisidir bence olabilir söyleyen kişilerde vardır ama bakalım içindeki düşünce ne diyor

benim icin sadece zarin yirtilmasi degildir,ama cogu turkiyedeki kizlarin derdi o dur gordugum kadariyla ki bu sitede belli oluyor zaten..
dokunmak ve hissetmekle baslayip illeride gidebilir,sonrada aglanip sizlanmalar
bence cinsellik olmadanda yasanir bir gonul iliskisi, ama sarilip,dokunmak karsindaki insani hissetmek iliskiiye birseyler katabilir..
dedigim gibi kendine guveniyorsan...ama sart degildir

cinsellik sadece zarın yırtılmasımıdır entersn bir yaklaşım hersey biryere kadar
dokunmak hissetmek aşkın belirtisidir bence olabilir söyleyen kişilerde vardır ama bakalım içindeki düşünce ne diyor

Karşındakine de sarılmak cinselliktir.
Ama bazılarının buna bile ''olmaz hayır'' deyip kendilerini sıktıklarını çok gördüm....
kaydirigubbakcemile2

sıksa da canı istiyor sonuçta kaydirigubbakcemile3 istememesi mümkün mü...

savmayın sevısın derken bunu mu demeye calısıyorlardı acaba kaydirigubbakcemile3
sıkmayın kendınızı savasmayın kendınızle kaydirigubbakcemile3delikafadulden

cinsellik olmadan aşk yaşanabilir. hatta cinsellik olmadan yaşanan şey aşktır. kavuşmak, aşkın nihayete ermesidir. bu yüzden birçok insan daha önce böyle değildi ne oldu ona? der? en ünlü yaşanmış halk hikayeleri kavuşulamayan aşkların hikayeleridir. eğer leyla ile mecnun kavuşsalardı bu hikaye ortaya çıkmazdı.

cinsellik olmadan başlıktaki gibi gönül ilişkisi yaşanabilir mi? bence hayır. eğer ortadaki ilişki aşk, tutku, bağlılık vs değilse, içine hemen cinsellik girecek ve gönül ilişkisi olmaktan ibaret kalacaktır.

cinsellik bir ilişkiye ne kadar çabuk girerese o ilişkinin kalitesindeki sorun o kadar fazladır.

yaşanır neden yaşanmasınki
kişilerin tercihlerine ya da durumlarına bağlı
illa olması gerekir diye bi şey
olmamalı diye de bi şey yok

allahaşkına birini seviyorsan şayet o senini için sokaktaki herhangi bir vatandaş değildir.çünkü o senin seçimin ve özelindir..kendini bastırıyor olabilirsin..cinsellik yaşamama şartı da koyabilirsin ama dürtülerin var sonuçta..
evet bu insani bir dürtü sonuçta..kendini bastırsanda çok seviyorsan coşarsın aşkla sarılmak istersin öpmek istersin bu normal tabii..cinsellik edep dahilinde yaşandığında kötü birşey değil ki...canımızın parçası evlatlarımızı ağaç kovuğundan çıkarmıyoruz...

allahaşkına birini seviyorsan şayet o senini için sokaktaki herhangi bir vatandaş değildir.çünkü o senin seçimin ve özelindir..kendini bastırıyor olabilirsin..cinsellik yaşamama şartı da koyabilirsin ama dürtülerin var sonuçta..
evet bu insani bir dürtü sonuçta..kendini bastırsanda çok seviyorsan coşarsın aşkla sarılmak istersin öpmek istersin bu normal tabii..cinsellik edep dahilinde yaşandığında kötü birşey değil ki...canımızın parçası evlatlarımızı ağaç kovuğundan çıkarmıyoruz...

bence sevdiğinin elini tutmak, öpmek çok farklı bişey ve olmazsa olmaz diyebilirim.
hani ona dokunmadan, sarılmadan nasıl aşk yaşarım bilmiyorum.
ama ille cinsellik olarak o kadar ileriye gitmek gerekmiyo bence.
sonra üzülmek de var işin içinde. bizim toplumumuz böyle malesef.
insan evlenmeden yetinmeyi bilmeli diyorum. ama öpmeden dokunmadan olmaz bence.
anlatabildim umarım delikafadulden naniknanik

ya bence cinsellikten kasıt nedir yani. kastedilen seks ise çok duygusuz bi kelime zaten ama sevişmek denen şey içinde sevgi var bakın. yabancılar "make love" derler ne kadar güzel bir kelime. yani ben elini tutmadan, öpmeden, "sevmeden" gönül ilişkisinin günümüzde çok uzun süreceğini sanmıyorum. nası birini görmeden uzaktan sevemiyorsan bu da öyle. ha illa ki "seks" gerekli değil bana göre. ama tensel temas şart! ya da 2 ayda fln evlenmek gerekir heralde ki o da bana ters :)

Bence yaşanmaz. Her durumda da cinsellik vardır tek farkı taraflardan biri yaşamazken diğeri başkalarıyla yaşar :) Ve yine o taraflardan biri bir gün mutlaka onu yaşıycağı için beraberdir. - ilişki sonrası hastalık vs. gibi nedenlerle sorun yaşamaktan bahsetmiyorum tabii, o durumda yaşanır ama sadakatten yaşanır- Normal şartlarda sevişmediğin biriyle ne biliyim nasil yaşanir ki. öpüşürsün elleşirsin bi şekilde yaşarsın sanırım. Bana mantıklı gelmiyo :uhm:

Back
X