cinsellik sadece tabiri caizse girip çıkmaktan ibaret değil...
birbirine aşık olan kişiler dokunmak ister sarılmak ister öpüşmek ister....
Erkek arkadaşım benimle tamamen birlikte olmak istiyo ben istemiyorum bu konuda çok ısrarcı olması bizi ayrılığa kadar götürdü, hatta onun bana değer vermediğini düşündüm çok ısrar ettiği için konu açılmışken yazıyım istedim haklı değil miyim sizce guclubacismile[/QUi
istemiyorsan SAKIN derim,ayrilirsiniz o basini alip gider,sen uzulursun...
ayrica israrla olacak is degil..kendiliginden olmali..sen istemiyorsan sana saygi duymasi gerekir sevgilinin...istemesi dogal tabi,ama burda senin ISTEMEMEN daha onemli...sonunda pismanlikta var...lutfen ilerde sorun olacaksa ve kendini hazir hissetmiyorsan,yoksa benden ayrilir korkusuyla yapma
savmayın sevısın derken bunu mu demeye calısıyorlardı acaba kaydirigubbakcemile3
sıkmayın kendınızı savasmayın kendınızle kaydirigubbakcemile3delikafadulden
Erkek arkadaşım benimle tamamen birlikte olmak istiyo ben istemiyorum bu konuda çok ısrarcı olması bizi ayrılığa kadar götürdü, hatta onun bana değer vermediğini düşündüm çok ısrar ettiği için konu açılmışken yazıyım istedim haklı değil miyim sizce guclubacismile
bu forum neden var acaba dertleşmek farklı insanlardan farklı yorumlar almak o yorumları değerlendirmek bir konu hakkında hem cinslerimizin yorumlarını bilmek öğrenmek bunlar için değilşmi bu forum yeryüzündeki her insanın farklı bir düşüncesi farklı bir karakteri olduğunu bu konu hakkında da herkesin başka başka düşündüğünü bilecek yaştayım merak etme canım olur mu yaşım küçük değil ben bu durumda farklı düşünüyorum ama böyle düşünmek istemiyorum aslında sadece bu yüzden bu soruyu sordum ve arkadaşlarımın düşüncelerini merak ettim ilişkilerini cinsellik olmadan yaşayan var mı merak ettim bunun için sordum bu soruyu eğer sorum çocuksa geldiyse cevap vermeyebilirsinBunun kişiden kişiye değişen bir şey olduğunu düşünemicek kadar küçük yaştamısınız?
Neyse öyleyse biraz birşeyler öğretelim...
Bu kişiler arasında değişen bir şeydir.
Kimi birlikteliklerine cinselliğide katar...
Kimi katmaz...
Ama herkes sevdiğine dokunmak ister öpmek ister onu hissetmek ister. Bunu yapanlarda vardır yapmayanlarda ama yapmayanlar çok azdır.. Çok az kişi bastırabilir bu içindekileri.. Ama içinde hep bi istek vardır. :)
kız zina olmuyo mu kaydirigubbakcemile3 kızma sakın şaka takılıyorum :teselli:
sizde beni iyice asabi biri olarak gördünüz...kaydirigubbakcemile5
zina olup olmadığını çok merak ediyorsan aç telefonu müftülüğe sor...opuyorumnanaktan
benim branşım değil...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?