cinsellik olmadan gönül ilişkisi yaşanmaz mı?

cinsellikten kasıt sadece sex değilse,
cinsellik herhangi bir formuyla mutlaka vardır,
yoksa o ikiliye sadece arkadaş falan denebilir

cinsellik sadece tabiri caizse girip çıkmaktan ibaret değil...

birbirine aşık olan kişiler dokunmak ister sarılmak ister öpüşmek ister....

kız zina olmuyo mu kaydirigubbakcemile3 kızma sakın şaka takılıyorum :teselli:

15-20 yas arasinda olabilir belki ama ozellikle 20 li yaslardan sonra boyle biseyi pek mumkun bulmuyorum. olcaksa da uzun yillar surmez bence. 6-7 ayda ya da maksimum 1 senede evlilige varilir o iliskide.
ya da uzaktan yasanan bir iliskidir o zaman uzun surebilir bak simdi aklima geldi.
ama her gun dibdibe olup saatler geciren insanlarin birbirlerine dokunmadan sarilmadan durabilceklerine ihtimal vermiyorum.

Son düzenleme:
Erkek arkadaşım benimle tamamen birlikte olmak istiyo ben istemiyorum bu konuda çok ısrarcı olması bizi ayrılığa kadar götürdü, hatta onun bana değer vermediğini düşündüm çok ısrar ettiği için konu açılmışken yazıyım istedim haklı değil miyim sizce guclubacismile

Benim görüşüme göre yaşanmaz..
Ama herkesin hayat tarzı farklıdır elbette..
Sevdiğim adama dokunmadığımı,öpmediğimi düşünemiyorum bile.
Hayatınızdaki adamı yolda geçen adamdan farklı kılan şey zaten aranızdaki o çekimdir..
Ha kimse cinsellik yaşadı diye sevgilisinden soğumaz,buna inanmıyorum..
Eğer soğuyorsa da aralarındaki şey aşk değildir zaten..

Bunun kişiden kişiye değişen bir şey olduğunu düşünemicek kadar küçük yaştamısınız?

Neyse öyleyse biraz birşeyler öğretelim...
Bu kişiler arasında değişen bir şeydir.
Kimi birlikteliklerine cinselliğide katar...
Kimi katmaz...
Ama herkes sevdiğine dokunmak ister öpmek ister onu hissetmek ister. Bunu yapanlarda vardır yapmayanlarda ama yapmayanlar çok azdır.. Çok az kişi bastırabilir bu içindekileri.. Ama içinde hep bi istek vardır. :)

biz erkek arkadaşımla 2 senedir hep dışarda görüşüyoruz sadece eleleyiz ve masum öpücükler sarılmalar var. bu süre içinde en fazla 5 kere yalnız kalmamışızdır heralde. ikimiz de tutucu değiliz ama bu bizim ilişkimizde başta daha bi heycan getirdi ama son zamanlar da eksikliğimizin bu olduğunu düşünmeye başladım. çünkü bi sarılıp uzanamıyoruz bile kimi çiftler var etrafımda birbirlerini sevmeseler bile sabah akşam birlikteler birlikte yatıp kalkıyorlar hiç de bişeye tartışmıyorlar ama gözlerinden belli sevmedikleri yani işte aklım bunu almıyor bu haksızlık

Bana göre yaşanmaz.Cinsellik toplumumuzda kadınların genelde bastırdığı çok doğal bir içgüdüdür.Biriyle beraberseniz, onunla her şeyi paylaşmak isterseniz, aranızda bir etkileşim olur.Öpüşürüm vs. deyip iş cinselliğe gelince olmaz diyenlere de saygı duyuyorum, herkesin kendi hayatı ve yaşam stili.

savmayın sevısın derken bunu mu demeye calısıyorlardı acaba kaydirigubbakcemile3
sıkmayın kendınızı savasmayın kendınızle kaydirigubbakcemile3delikafadulden

aklinialirimsmile neden olmasın... savaş sadece başkasıyla yapılmaz di mi ama...:roflol:

Senin düşüncelerini önemsemesi lazım, cinsellik tek taraflı yaşanmıyor bilmiyorumkismile
2 taraf isteyince güzel bir şey olur... Zorlamayla olmaz zaten, bence ilişkini gözden geçir derim...

bu forum neden var acaba dertleşmek farklı insanlardan farklı yorumlar almak o yorumları değerlendirmek bir konu hakkında hem cinslerimizin yorumlarını bilmek öğrenmek bunlar için değilşmi bu forum yeryüzündeki her insanın farklı bir düşüncesi farklı bir karakteri olduğunu bu konu hakkında da herkesin başka başka düşündüğünü bilecek yaştayım merak etme canım olur mu yaşım küçük değil ben bu durumda farklı düşünüyorum ama böyle düşünmek istemiyorum aslında sadece bu yüzden bu soruyu sordum ve arkadaşlarımın düşüncelerini merak ettim ilişkilerini cinsellik olmadan yaşayan var mı merak ettim bunun için sordum bu soruyu eğer sorum çocuksa geldiyse cevap vermeyebilirsin

kız zina olmuyo mu kaydirigubbakcemile3 kızma sakın şaka takılıyorum :teselli:

sizde beni iyice asabi biri olarak gördünüz...kaydirigubbakcemile5

zina olup olmadığını çok merak ediyorsan aç telefonu müftülüğe sor...opuyorumnanaktan

benim branşım değil...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
sizde beni iyice asabi biri olarak gördünüz...kaydirigubbakcemile5

zina olup olmadığını çok merak ediyorsan aç telefonu müftülüğe sor...opuyorumnanaktan

benim branşım değil...opuyorumnanaktan

Öğrendim canim zinaymiş bak müslüman olarak uyarıyorum seni :)

ya zorlama varsa o asktan cıkmıştır derim ben..
cinsellik askın tamamlayıcısıdır her iki taraf istiosa yasayabilir
yani degişken bişeydir bu
su da bi gercek ki atesle barut yanyana durmuyo oluo bişeler....

burayı da tartışma ortamı haline getirmezseniz sevinirim valla erkekler haklı karı milleti olarak ne kadar geçimsiziz ya ruhumuz<da var heralde :umursamaz:

walla ben çok tutucuyumdur
kesinlikle gönül ilişkisi olmalı kanlar kaynamalı birbirine:kedi:
zaten gönül ilişkisi olmadan cinsellık oluyorsa o ilişkide gönülün ne işi var:umursamaz:

iliskiler cinsellikle baslamaz, gönüllerde baslar..
Bu yüzden gönül isi, cinsellikten daha üstündür benim icin, ama cinsellikte askin bir parcasidir, ayirt edemezsin..
bu konuya cevap verenler aile, ortam, din yetistirilme ve yasayis tarzi gibi seylerden yola cikarak cevap veriyor, bu nedenle cok farkli cevaplar geldigi icin, su dogru bu yanlis diyemeyiz, herkesin kendine ait fikridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…