burayı da tartışma ortamı haline getirmezseniz sevinirim valla erkekler haklı karı milleti olarak ne kadar geçimsiziz ya ruhumuz<da var heralde :umursamaz:
walla ben çok tutucuyumdur
kesinlikle gönül ilişkisi olmalı kanlar kaynamalı birbirine:kedi:
zaten gönül ilişkisi olmadan cinsellık oluyorsa o ilişkide gönülün ne işi var:umursamaz:
biz erkek arkadaşımla 2 senedir hep dışarda görüşüyoruz sadece eleleyiz ve masum öpücükler sarılmalar var. bu süre içinde en fazla 5 kere yalnız kalmamışızdır heralde. ikimiz de tutucu değiliz ama bu bizim ilişkimizde başta daha bi heycan getirdi ama son zamanlar da eksikliğimizin bu olduğunu düşünmeye başladım. çünkü bi sarılıp uzanamıyoruz bile kimi çiftler var etrafımda birbirlerini sevmeseler bile sabah akşam birlikteler birlikte yatıp kalkıyorlar hiç de bişeye tartışmıyorlar ama gözlerinden belli sevmedikleri yani işte aklım bunu almıyor bu haksızlık
bende sana katılıyorum şekerim:ecrin_bebek:
hıhhh havasınıatansmiliysi:umursamaz:
Erkek arkadaşım benimle tamamen birlikte olmak istiyo ben istemiyorum bu konuda çok ısrarcı olması bizi ayrılığa kadar götürdü, hatta onun bana değer vermediğini düşündüm çok ısrar ettiği için konu açılmışken yazıyım istedim haklı değil miyim sizce guclubacismile
Ne güzel yazemuszemus
Bizde böyleyiz iste.
Ama tabi bizde farkli olan, ayri ülkelerdeyiz.
Sadece bir araya gelince, yasadiklarimiz, sizin yasadiklarinizdan ibaret.
Gülüm baska ciftlerle kiyaslamamalisin, bence sizin yasadiginiz seyler cok daha masumca.
Sevmeyip sabah aksam birlikte olmusum kac yazar, onlarinki laylaylom iki gün sonra her biri baska yerde.
Allah mutlulugunuzu bozmasin canim..
walla bir laf var şimdi soyleyemıcem
yine banlanmak istemiyorum :kedi:
ya bu acele niye ya:kedi:neden?
zaten adamla evlenince cinsellığin hertürlüsün yapın ne halt yıyosanız yiyn :mymeka:
ne demişler
hersey zmanında güzel
bazı güzellıkler güzelliğini yitirmesinalkisalkisalkis
hersey yerinde olsun
dilber hala ne demiş
terazi var tartı var herseyin bir vaktı warrr
Getirdi canım :) Ayrılmadık yani anlattım o da hak verdi şimdi susuyo evleniceğimiz günü bekliyo zemuszemus
sorumu anlamayanlar var sanırım biraz daha açiim evlenmeden diyorum bi birliktelik yaşarken cinsel hayat olmadan yaşanırmı yaşanmaz mı merak ettiğim bu
bence soru gayet açık ne öğrenmek istiyorsunuzki sevde arkadaşımızdan,,,,,,,,," benim hayatımda cinsellik olmalımı" diye sormamış i"ilişkide cinsellik olmalımı "demiş illa özel hayatı öğrenmek zorunda değiliz ,soru basit ve net
sevde bence aranızdaki sevgi büyükse zaten sen istmeden o çekime kapılırsın ve yine birbirinizi seven taraflar olarak ikinizde, nerde durmasını bildiğiniz sürece olmasında bir sakınca yok..bunu sana özel yazmıyorum hepimiz için fikir belirtiyorum,,,bir erkek ilişkisini ciddiyete dökmeden yani evlenmeden kızdan çok fazla şey beklememelidir nerde durması geektiğini bilmelidir,Bence erkeğin verdiği değerin göstergesi birazda budurkaydirigubbakcemile5
sorumu anlamayanlar var sanırım biraz daha açiim evlenmeden diyorum bi birliktelik yaşarken cinsel hayat olmadan yaşanırmı yaşanmaz mı merak ettiğim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?