• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsellik olmadan gönül ilişkisi yaşanmaz mı?

burayı da tartışma ortamı haline getirmezseniz sevinirim valla erkekler haklı karı milleti olarak ne kadar geçimsiziz ya ruhumuz<da var heralde :umursamaz:

ahahhahahahha

iyi güldüm hea:roflol::roflol:

dogru diyorsun ama:lepi:

walla ben çok tutucuyumdur
kesinlikle gönül ilişkisi olmalı kanlar kaynamalı birbirine:kedi:
zaten gönül ilişkisi olmadan cinsellık oluyorsa o ilişkide gönülün ne işi var:umursamaz:

Katiliyorum canimopuyorumnanaktan

biz erkek arkadaşımla 2 senedir hep dışarda görüşüyoruz sadece eleleyiz ve masum öpücükler sarılmalar var. bu süre içinde en fazla 5 kere yalnız kalmamışızdır heralde. ikimiz de tutucu değiliz ama bu bizim ilişkimizde başta daha bi heycan getirdi ama son zamanlar da eksikliğimizin bu olduğunu düşünmeye başladım. çünkü bi sarılıp uzanamıyoruz bile kimi çiftler var etrafımda birbirlerini sevmeseler bile sabah akşam birlikteler birlikte yatıp kalkıyorlar hiç de bişeye tartışmıyorlar ama gözlerinden belli sevmedikleri yani işte aklım bunu almıyor bu haksızlık :(

Ne güzel yazemuszemus
Bizde böyleyiz iste.
Ama tabi bizde farkli olan, ayri ülkelerdeyiz.
Sadece bir araya gelince, yasadiklarimiz, sizin yasadiklarinizdan ibaret.

Gülüm baska ciftlerle kiyaslamamalisin, bence sizin yasadiginiz seyler cok daha masumca.
Sevmeyip sabah aksam birlikte olmusum kac yazar, onlarinki laylaylom iki gün sonra her biri baska yerde.

Allah mutlulugunuzu bozmasin canim..

walla bir laf var şimdi soyleyemıcem
yine banlanmak istemiyorum :kedi:
ya bu acele niye ya:kedi:neden?
zaten adamla evlenince cinsellığin hertürlüsün yapın ne halt yıyosanız yiyn :mymeka:
ne demişler
hersey zmanında güzel
bazı güzellıkler güzelliğini yitirmesinalkisalkisalkis
hersey yerinde olsun
dilber hala ne demiş
terazi var tartı var herseyin bir vaktı warrr:delphin:

Erkek arkadaşım benimle tamamen birlikte olmak istiyo ben istemiyorum bu konuda çok ısrarcı olması bizi ayrılığa kadar götürdü, hatta onun bana değer vermediğini düşündüm çok ısrar ettiği için konu açılmışken yazıyım istedim haklı değil miyim sizce guclubacismile

getirdi mi peki?

yanıyorsak aşkımızın alevinden bizi anca yatak paklar sevdiğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cokacimcoook valla ben duramam.. sevdiğim adama dokunmam lazım.. saçlarını koklamam lazım.. gözleriyle sevişmem lazım.. eli elime değdiği an yanıp tutuşmam lazım.. eee gerisi de geliyor zatenn

Ne güzel yazemuszemus
Bizde böyleyiz iste.
Ama tabi bizde farkli olan, ayri ülkelerdeyiz.
Sadece bir araya gelince, yasadiklarimiz, sizin yasadiklarinizdan ibaret.

Gülüm baska ciftlerle kiyaslamamalisin, bence sizin yasadiginiz seyler cok daha masumca.
Sevmeyip sabah aksam birlikte olmusum kac yazar, onlarinki laylaylom iki gün sonra her biri baska yerde.

Allah mutlulugunuzu bozmasin canim..

evet canım kıyaslamıyorum zaten.. yani diğerleri uzak kalınca hemen biticek ilişkileri oysa eminim ki biz uzakken bile böyleysek ilerde evlenirsek fln kim bilir nası mutlu oluruz :) ben de kendimi böyle avutuyorum işte :) ama tek özlediğim bişey var o da onun kollarında uyuyakalmak ve kollarında uyanmak ahh ahh.. gerçi böyle dediğime bakma şuan ayrıldık ama hala görüşüyoruz fln hiç bişeyimiz normal çiftlere uymuyor ya :)

kişiye göre değişir bu ben cinsellik olmadan gönül ilişkisi yaşamam çünkü ben sevdiğimi öpmeden koklamadan o sevgiden bişey anlamam.

gönül ilişkisi ne demek anlamadım evlenip cinsellik yaşamamaktan mı bahsediyosun? eğer öyleyse saçmalık

walla bir laf var şimdi soyleyemıcem
yine banlanmak istemiyorum :kedi:
ya bu acele niye ya:kedi:neden?
zaten adamla evlenince cinsellığin hertürlüsün yapın ne halt yıyosanız yiyn :mymeka:
ne demişler
hersey zmanında güzel
bazı güzellıkler güzelliğini yitirmesinalkisalkisalkis
hersey yerinde olsun
dilber hala ne demiş
terazi var tartı var herseyin bir vaktı warrr:delphin:

Millettin acelesinden başkasına ne ki?
Dimi:1closedeyes:
Bunlar kişilerin tercine kalmış bir şeydir.
Sen yapmazsın..
Ama başkası yapar.
Karşılıklı isteğe ve karara bağlıdır.
Başkalarının hayatları ve kararları kimseyi bağlamaz kimseyi ilgilendirmez. Sorgulama hakkı vermez. Eee o zaman nedenler niçinler hesap sorar gibi yazmalar gereksiz...
kaydirigubbakcemile:1closedeyes:

sorumu anlamayanlar var sanırım biraz daha açiim evlenmeden diyorum bi birliktelik yaşarken cinsel hayat olmadan yaşanırmı yaşanmaz mı merak ettiğim bu

sorumu anlamayanlar var sanırım biraz daha açiim evlenmeden diyorum bi birliktelik yaşarken cinsel hayat olmadan yaşanırmı yaşanmaz mı merak ettiğim bu

tatlım koşullar önemli.
17 yaşında bi lise öğrencisi ile, 25 yaşında kendi işine sahip bir bayanı bir tutamazsın.
ya da yetiştirilme tarzına göre değişir.
kiminin ailesi bekaretin kutsal bir şey olduğu hissiyatını aşılamamıştır, o da cinselliği istediği gibi yaşar.
sevgilinle evleneceğine emin olursun, yine yaparsın.

ben kendi adıma söyleyeyim bence cinsellik aşkın içinde var. bunu bekaret olarak algılama ama.
öpüşürüm,dokunurum...

kendin için sormuyorsun sanırım ama ben söyleyeyim, kafanda bir acaba? varsa yaşama cinselliği. sonradan pişman olma.

bence soru gayet açık ne öğrenmek istiyorsunuzki sevde arkadaşımızdan,,,,,,,,," benim hayatımda cinsellik olmalımı" diye sormamış i"ilişkide cinsellik olmalımı "demiş illa özel hayatı öğrenmek zorunda değiliz ,soru basit ve net
sevde bence aranızdaki sevgi büyükse zaten sen istmeden o çekime kapılırsın ve yine birbirinizi seven taraflar olarak ikinizde, nerde durmasını bildiğiniz sürece olmasında bir sakınca yok..bunu sana özel yazmıyorum hepimiz için fikir belirtiyorum,,,bir erkek ilişkisini ciddiyete dökmeden yani evlenmeden kızdan çok fazla şey beklememelidir nerde durması geektiğini bilmelidir,Bence erkeğin verdiği değerin göstergesi birazda budurkaydirigubbakcemile5

bence soru gayet açık ne öğrenmek istiyorsunuzki sevde arkadaşımızdan,,,,,,,,," benim hayatımda cinsellik olmalımı" diye sormamış i"ilişkide cinsellik olmalımı "demiş illa özel hayatı öğrenmek zorunda değiliz ,soru basit ve net
sevde bence aranızdaki sevgi büyükse zaten sen istmeden o çekime kapılırsın ve yine birbirinizi seven taraflar olarak ikinizde, nerde durmasını bildiğiniz sürece olmasında bir sakınca yok..bunu sana özel yazmıyorum hepimiz için fikir belirtiyorum,,,bir erkek ilişkisini ciddiyete dökmeden yani evlenmeden kızdan çok fazla şey beklememelidir nerde durması geektiğini bilmelidir,Bence erkeğin verdiği değerin göstergesi birazda budurkaydirigubbakcemile5

süpersin canım beni bi tek sen anlıyosun dermişimm küçük emrah gibi:roflol: bende bunu düşünüyorum dimi ya erkek biraz bundan fedakarlık vermeli gibime geliyo bence böyle sevgiinin masumiyeti ve gerçekliği daha iyi anlaşılır gibi ilerde tabiki de olur ama belirli bi süre kesin geçmeli yani bir ilişki daha ilk ayından cinsellikle başlamamlı diye düşünüyorum benim düşüncem bu yani

Yaşanır tabi ki...
9 yıl yaşadık şimdi de evliyiz..
Cinsel hayat işin içine girdi de ne oldu bilmiyorumkismile
Girmeden çok daha güzeldiaklinialirimsmile

Back
X