• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik Olmaması Hakkında

holymoly

Her şey çok güzel olacak.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
1.230
3.459
133
İyi akşamlar canım kızlar 😊

Aslında konu açacak kadar büyük bir dert görmüyordum ta ki bu akşama kadar. Eşimle normalde oldukça iyi bir cinsel hayatımız vardı, fakat uzun zamandır beraber olmuyoruz. Benim regl düzenim bozuldu bir anda 15 günde bir regl olmaya başladım, olmadığım zamanlarda çocuğum uyku gerilemesi yaşadı derken hiç fırsat olmadı açıkçası. Ancak dün gece gayet erken uyudu çocuğum, eşimden hiçbir hareket olmayınca bir şey yaşamadık. Yattı uyudu. Bu akşam da aynı şekilde gitti yattı. Yani beni özlemiş olması gerekmez miydi ? Ben adım atmak istedim ancak son zamanlarda hep ben adım attım bunu farkettim ve içimden gelmedi açıkçası kendimi kötü hissettim. Yine de demin "uyuyacak mısın" dedim gülerek, mutfağa gittim geldim ki yatmış gidip 🥲 Sorun ne bilmiyorum, bakımlı bir kadınım temizliğime falan çok özenirim. Sizce sorun ne olabilir? Bana bir yardımcı olun lütfen. Şimdiden çok teşekkür ederim 💜

Benim konumu okuduktan sonra bu derdi alır baş tacı yaparsın : )
Bende yorgunluktandır diye düşündüm.

Benim konumu okuduktan sonra bu derdi alır baş tacı yaparsın : )
Bende yorgunluktandır diye düşündüm.

İşi hiç yorucu değil ki, kendisi daha akşam söyledi bugün çok boştum akşama kadar çay içtim diye 🥲

Aslında konu açacak kadar büyük bir dert görmüyordum ta ki bu akşama kadar. Eşimle normalde oldukça iyi bir cinsel hayatımız vardı, fakat uzun zamandır beraber olmuyoruz. Benim regl düzenim bozuldu bir anda 15 günde bir regl olmaya başladım, olmadığım zamanlarda çocuğum uyku gerilemesi yaşadı derken hiç fırsat olmadı açıkçası. Ancak dün gece gayet erken uyudu çocuğum, eşimden hiçbir hareket olmayınca bir şey yaşamadık. Yattı uyudu. Bu akşam da aynı şekilde gitti yattı. Yani beni özlemiş olması gerekmez miydi ? Ben adım atmak istedim ancak son zamanlarda hep ben adım attım bunu farkettim ve içimden gelmedi açıkçası kendimi kötü hissettim. Yine de demin "uyuyacak mısın" dedim gülerek, mutfağa gittim geldim ki yatmış gidip 🥲 Sorun ne bilmiyorum, bakımlı bir kadınım temizliğime falan çok özenirim. Sizce sorun ne olabilir? Bana bir yardımcı olun lütfen. Şimdiden çok teşekkür ederim 💜
Ara verince soguyor sanki erkekler 🥵

insanlar dönem dönem isteksiz olabilir, canınız sevişmek istediyse gidip öpseydiniz keşke, hep ben adım atıyorum diye düşünmeyin, gerekli mesajı verin.

Aslında isteğimi belli ettim, hani benim adım atıyorum dediğim baya baya adım atmak öyle diyeyim 🤭 O kadarını yapmadım da işte cilve, ima falan yaptım.

Ay hiç bilmiyorum ki, yani benden kaynaklı bir ara da olmadı bu tamamen elde olmayan sebeplerden. Daha önceden de evlilik içinde ayrı kaldığımız oldu mecburi şeylerden, böyle bir şey yaşamadık açıkçası. İstenmediğimi hissediyorum.

İşi hiç yorucu değil ki, kendisi daha akşam söyledi bugün çok boştum akşama kadar çay içtim diye 🥲

fiziksel yorgunluk yerine zihinsel yorgunluk da yaşıyor olabilir. boş günlerde bile yaşanabilir çünkü bu.
ayrıca ima etmeyin, direkt siz gidip adım atın bence. bazen çok net imaları bile anlamayabiliyor bu erkekler🤦

Niye bu kadar 2 gecede tahammül edemediniz anlayamadım 1 ay değil ki sizin açınızdan regl olmak çocuğun uykusu vs etken olmuş anlayış göstermiş ki 15 günde bir bile regl olsanız 1 haftada biter öbür 1 haftada sizin istemeniz gerekirdi..erkeklerde robot değil ki her istediğinizde istesin yorgun olabilir istemeyebilir pekala..biraz daha kışkırtıcı davranabilirsiniz karı kocasınız sonuçta

Ay hiç bilmiyorum ki, yani benden kaynaklı bir ara da olmadı bu tamamen elde olmayan sebeplerden. Daha önceden de evlilik içinde ayrı kaldığımız oldu mecburi şeylerden, böyle bir şey yaşamadık açıkçası. İstenmediğimi hissediyorum.
Peki cokmu calisiyor
Veya stresi varmi

Yorgun olabilir erkenden yatmasına bakılırsa yada psikolojik olarak iyi olmadıgı bir dönemdedir, belki o da zor zamanlardan sonra sana biraz zaman vermek üstüne gelmek istememiş olabilir. bide erkekler biraz düzler öyle uyuyacak mısın diyince uyuma sevişelim diye anlamıyorlar. istediginizi almak için harekete geçin neden karşı taraftan bekliyorsun ki? benim eşimde kolay kolay adım atmaz yani çok çok zaman geçerse o zaman gelir onun dışında ben adım atınca gayet isteklidir hatta bugün de benzer bi durum yaşandı sevişmek istedim cilve yapmadan dümdüz sordum yarın olsun dedi üstelemedim zaten bende yorgundum duşa giricekken boşa girmemiş olurum kafasında sormuştum. duşu alıp çıktım saçlarımı taradım yarı Islak örmesi için rica ettim tabi bu sırada üst tarafımda sadece sütyen vardı saçımı ördü öpücük istedim yüzümde Krem sürülü diye öpemedi omzumdan öp o zaman dedim tabi sonra dayanamadı tam kalkacakken engel oldu sonrası geldi bazen en ufak bişey karşı tarafa sex istiyorum demeye gerek kalmadan çaba göstermeden etkilemeye yetiyor ben saçımı ördürürken böyle bişey beklemedim mesela gayet sıradan bi durumdu vücut dilimde de tahrik edecek bişey yoktu sadece kıyafetim ıslanmasın diye giymemiştim 😂😂😂sizde böyle bişey deneyin bi kıvılcım çıkar illaki sıradan bişey her zaman adım atan olmak istemiyorum diyorsan adım attıgını belli etmeden aklına gir adamın

Niye bu kadar 2 gecede tahammül edemediniz anlayamadım 1 ay değil ki sizin açınızdan regl olmak çocuğun uykusu vs etken olmuş anlayış göstermiş ki 15 günde bir bile regl olsanız 1 haftada biter öbür 1 haftada sizin istemeniz gerekirdi..erkeklerde robot değil ki her istediğinizde istesin yorgun olabilir istemeyebilir pekala..biraz daha kışkırtıcı davranabilirsiniz karı kocasınız sonuçta

İşte zaten o aradaki boşluklarda da zaten istemiyordur deyip üstüne gitmedim, ben istemedim bugün de o istemeyebilir elbet diye. Bazı akşamlar arkadaşlarıyla falan geçti, eve çok geç geldi falan. Ancak böyle diye diye 1 ay geçti, önceki ay da toplasanız iki kez beraber olmuşuzdur. Her istediğimde istememesi değil yani, hala neden istemediği problem. Dediğim gibi böyle bir problemimiz yoktu.

Ya bence kadında da oluyor bu durum yani uzun süre olmayınca bi zaman sonra insan alışıyor off kim duş alacak şimdi yatıp uyumak varken ne gerek var moduna giriyor bi ara bende böyle hissetmiştim hatta

Ya bence kadında da oluyor bu durum yani uzun süre olmayınca bi zaman sonra insan alışıyor off kim duş alacak şimdi yatıp uyumak varken ne gerek var moduna giriyor bi ara bende böyle hissetmiştim hatta
Evet bende suan oyle hissediyorum 🙈😅 sex isi banyo gibi hani kisin dus almak zor gelir soguk diye de sonra girince alisir ya insan 🤣
Suan ara verdigimiz icin kim dus alacak bosver diyorum bazen 🙈

İşte zaten o aradaki boşluklarda da zaten istemiyordur deyip üstüne gitmedim, ben istemedim bugün de o istemeyebilir elbet diye. Bazı akşamlar arkadaşlarıyla falan geçti, eve çok geç geldi falan. Ancak böyle diye diye 1 ay geçti, önceki ay da toplasanız iki kez beraber olmuşuzdur. Her istediğimde istememesi değil yani, hala neden istemediği problem. Dediğim gibi böyle bir problemimiz yoktu.
Ya ben kendimden örnek vereyim benim eşime genelde adımı atan ben oluyorum hatta bi defasında çok özledigini söyledigi zaman gelseydin dedim ve bana sen gelsen istesen daha çok hoşuma gidiyor demişti benim sonra dememe bakma tahrik et diyordu hatta yani bazı erkekler böyle demekki karşı taraftan bişeyler görmek daha çok hoşlarına gidiyor hani yatakta baskın kadın görmek istiyor olabilirler

Eşimin imayı anladığına eminim bu arada, insan eşinin tepkilerini bilir ya, bakışından anladım anladığını. Bir de adım atmak konusunda normalde çok rahattım, çok rahat "seninle sevismek istiyorum" diyebilir, fiziksel temas kurabilirdim. Ancak dediğim gibi hep ben hep ben olunca zoruma gitmeye başladı bir yerden sonra. Açıkça söylemediğim zamanlarda da kendime losyon falan sürdürüyordum elim yetişmiyor ayağına 🤭 Ama bu şekilde ne bileyim, çok rahat insanım ama kalbim kırıldı sanki ben yaklaşmasam yıllarca böyle gidebilir gibime geliyor. Beraberliğin olduğu zamanlar hep benden kaynaklı olunca...

Back
X