Yorgun olabilir erkenden yatmasına bakılırsa yada psikolojik olarak iyi olmadıgı bir dönemdedir, belki o da zor zamanlardan sonra sana biraz zaman vermek üstüne gelmek istememiş olabilir. bide erkekler biraz düzler öyle uyuyacak mısın diyince uyuma sevişelim diye anlamıyorlar. istediginizi almak için harekete geçin neden karşı taraftan bekliyorsun ki? benim eşimde kolay kolay adım atmaz yani çok çok zaman geçerse o zaman gelir onun dışında ben adım atınca gayet isteklidir hatta bugün de benzer bi durum yaşandı sevişmek istedim cilve yapmadan dümdüz sordum yarın olsun dedi üstelemedim zaten bende yorgundum duşa giricekken boşa girmemiş olurum kafasında sormuştum. duşu alıp çıktım saçlarımı taradım yarı Islak örmesi için rica ettim tabi bu sırada üst tarafımda sadece sütyen vardı saçımı ördü öpücük istedim yüzümde Krem sürülü diye öpemedi omzumdan öp o zaman dedim tabi sonra dayanamadı tam kalkacakken engel oldu sonrası geldi bazen en ufak bişey karşı tarafa sex istiyorum demeye gerek kalmadan çaba göstermeden etkilemeye yetiyor ben saçımı ördürürken böyle bişey beklemedim mesela gayet sıradan bi durumdu vücut dilimde de tahrik edecek bişey yoktu sadece kıyafetim ıslanmasın diye giymemiştim

sizde böyle bişey deneyin bi kıvılcım çıkar illaki sıradan bişey her zaman adım atan olmak istemiyorum diyorsan adım attıgını belli etmeden aklına gir adamın