• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik Olmaması Hakkında

Evet bende suan oyle hissediyorum 🙈😅 sex isi banyo gibi hani kisin dus almak zor gelir soguk diye de sonra girince alisir ya insan 🤣
Suan ara verdigimiz icin kim dus alacak bosver diyorum bazen 🙈
İşte onu aşmanın tek yolu başlamak ve bikaç defa arayı çok açmadan devam etmek sonrası normale dönüyor ama uzadıkça kalıyor o modda dönem dönem olan şeyler uzatmadan bitirmek daha iyi ki iki taraf için de iyice alışkanlık olmasın 😂😂

Ne tatlısınız 🥰 imayı anladığına eminim, insan eşinin tepkilerini bilir ya, bakışından anladım anladığını. Bir de adım atmak konusunda normalde çok rahattım, çok rahat "seninle sevismek istiyorum" diyebilir, fiziksel temas kurabilirdim. Ancak dediğim gibi hep ben hep ben olunca zoruma gitmeye başladı bir yerden sonra. Açıkça söylemediğim zamanlarda da kendime losyon falan sürdürüyordum elim yetişmiyor ayağına 🤭 Ama bu şekilde ne bileyim, çok rahat insanım ama kalbim kırıldı sanki ben yaklaşmasam yıllarca böyle gidebilir gibime geliyor. Beraberliğin olduğu zamanlar hep benden kaynaklı olunca...
Bi ara aynı hissettim düşündüm hatta çocugum oldu acaba ondan mı böyle eskisi gibi bulmuyor mu beni dedim ki kilo almadım hamilelikte ama işte insan düşünüyor sonra işte konuşunca öyle olmadığını anladım bide istemeyen insan ilişki yaşarken bile belli eder istekli sevişmekle görev gibi sevişmek farklı olur sonuçta bence siz adım atmaktan geri kalmayın

İşte onu aşmanın tek yolu başlamak ve bikaç defa arayı çok açmadan devam etmek sonrası normale dönüyor ama uzadıkça kalıyor o modda dönem dönem olan şeyler uzatmadan bitirmek daha iyi ki iki taraf için de iyice alışkanlık olmasın 😂😂
Neyse insallah doguruyum arayi sogutmayiz 🙈simdi cok yorucu 😬

Adım atmanin da hesabini tutmaya gerek var mi?
Ben devamli gidip gelip adamin kucagina oturuyorum arada, herhangi bir atmasina firsat olmuyor genelde o anlardan birinde oluyor olacaksa. Degilse de cilveleşmiş oluyoruz işte. 😂
Cinsellik haricinde öpüşmek, dokunmak vs yok mu sizde hiç? Evin icinde gerim gerim adim gelecek mi diye beklenir mi?

Ah pekte birseyi yokmus
Peki sordunuzmu neden boyle

Sormadım, çünkü bir şey sorunca asla gerçek sebebi söylemez evliliğimizle alakalı. Ancak kavga çıkarmam gerekir ki sinirlenip söylesin ne olduğunu. Ben de böyle bir şeyi istemiyorum açıkçası şu an, ev küçük, çocuk duyar korkar diye 😊

Ben devamli gidip gelip adamin kucagina oturuyorum arada, herhangi bir atmasina firsat olmuyor genelde o anlardan birinde oluyor olacaksa. Degilse de cilveleşmiş oluyoruz işte. 😂
Cinsellik haricinde öpüşmek, dokunmak vs yok mu sizde hiç? Evin icinde gerim gerim adim gelecek mi diye beklenir mi?

Haklısınız, hesap tutulmamalı ama bizim evliligimizde hep şöyle oldu, mesela cinsellik için ben adım atarım, sohbeti ben başlatırım, bir sorun varsa karşılıklı konuştuysak ben kendimle alakalı olanı çözmeye çabalarım ama karşıdan çaba göremem, bunu konuşmak istediğimde sessizlikle karşılaşırım. Eşim çok iyidir bana kaba saba davranmaz, evde yardımcı olur, tanıdığım en iyi baba da kendisi oldu çok şükür. Ama bir yerden sonra ben incinmeye başladım artık. Yani efsane iki ev arkadaşı gibiyiz ama iş ikili ilişkiye gelince sürekli benim bir çabam var. Uzun zamandır bu böyle. Duvar var gibi karşımda yani. Dışarıdan baksanız sorun yok gibi, ben çaba göstermeyi bıraktığım anda ortada ikili ilişki kalmıyor demek istediğim bu.

Hesap tutulmamali Evet ama artik her defa kadin gidince insan kendini kotu hissediyor ama
Sormadım, çünkü bir şey sorunca asla gerçek sebebi söylemez evliliğimizle alakalı. Ancak kavga çıkarmam gerekir ki sinirlenip söylesin ne olduğunu. Ben de böyle bir şeyi istemiyorum açıkçası şu an, ev küçük, çocuk duyar korkar diye 😊
Ya isin zormus senin Peki biraksan aklina kac gunde gelir aceba oda var

Korkuyorum 🤣🙈bir yandan da hamileyken
Evet dogunca jartiyer felan hayal olacak daginik sacla biseyler olursa olur gerci 🥲🥲
Ay yok yok öyle de düşünme ben bebegime uyku düzeni kurdum kırkı çıktıktan sonra her gün akşam 9 da uyuttugum için yatana kadar kalan zaman bana ait oluyordu çok etkilemedi ama işte ister istemez bezensel yorgunluk oluyor yinede salmamak lazım aradaki bagı diri tutmak önemli jartiyer vs istedigini de giyebilirsin kız öyle karamsar düşünme insan istedikten sonra olmayacak şey yok herşeyin bi kolayı var 😊

Hesap tutulmamali Evet ama artik her defa kadin gidince insan kendini kotu hissediyor ama

Hiç bilmiyorum valla ne kadar sürede aklına gelir 🤭 Deneysel takılayım derken artık tekrar regl olurum kesin, sonrası hepten iptal 😅

Yani yataga gitme zamanlari haric birbirine dokunmayan, cinsellik yasanacagi zaman illa illa birinin hadi demesi gerekiyorsa evet tek tarafli olmasi kirici ama cinsellik haric bana dokunmayan adamla da çok yapasim gelmezdi benim belki bilmiyorum. Görev gibi olmus o zmaan.

Eşimin imayı anladığına eminim bu arada, insan eşinin tepkilerini bilir ya, bakışından anladım anladığını. Bir de adım atmak konusunda normalde çok rahattım, çok rahat "seninle sevismek istiyorum" diyebilir, fiziksel temas kurabilirdim. Ancak dediğim gibi hep ben hep ben olunca zoruma gitmeye başladı bir yerden sonra. Açıkça söylemediğim zamanlarda da kendime losyon falan sürdürüyordum elim yetişmiyor ayağına 🤭 Ama bu şekilde ne bileyim, çok rahat insanım ama kalbim kırıldı sanki ben yaklaşmasam yıllarca böyle gidebilir gibime geliyor. Beraberliğin olduğu zamanlar hep benden kaynaklı olunca...
Erkekler imâdan anlamaz... Ona bunu basitçe sorun yeterli😉

Ay yok yok öyle de düşünme ben bebegime uyku düzeni kurdum kırkı çıktıktan sonra her gün akşam 9 da uyuttugum için yatana kadar kalan zaman bana ait oluyordu çok etkilemedi ama işte ister istemez bezensel yorgunluk oluyor yinede salmamak lazım aradaki bagı diri tutmak önemli jartiyer vs istedigini de giyebilirsin kız öyle karamsar düşünme insan istedikten sonra olmayacak şey yok herşeyin bi kolayı var 😊
Masallah subhanallah sana 😍hamilelikte zor oluyormu Peki 🙈konunun ustune coktum ama 😬
Simdi korkuyorum Ama biliyorumki ara verince de sure cok uzuyor gitgide soguyoruz sonra 🥲
Ajjajjaj Yok valla ben simdi perisanim cocuktan sonra hic dusunemem gibi

Yani yataga gitme zamanlari haric birbirine dokunmayan, cinsellik yasanacagi zaman illa illa birinin hadi demesi gerekiyorsa evet tek tarafli olmasi kirici ama cinsellik haric bana dokunmayan adamla da çok yapasim gelmezdi benim belki bilmiyorum. Görev gibi olmus o zmaan.
Aynen bunu bende sevmiyorum hersey cinsellikmi yani
Opmek sarilmak basit seyler de yapmak lazim
Iste bu yuzden sanirim bazi erkekler opunce bile direk isi yataga ceviriyor demekki ayi 😅

Hiç bilmiyorum valla ne kadar sürede aklına gelir 🤭 Deneysel takılayım derken artık tekrar regl olurum kesin, sonrası hepten iptal 😅
Son kez direk ustune atla o zaman gor tepkisini baktin kaciyor o zaman zaten kavga vakti 😅o arada saka yollu sorarsin niye gelmiyorsun diye seni regl mi saniyor aceba

Kesinlikle. Yani önceden evde koridorda karşılaşınca beni öpmeden geçmeyen adamdan bu noktaya geldik ve bu süreçte kendimi de çok ölçtüm, bir şeyi yanlış mı yaptım dedim ama bulamıyorum açıkçası.

Masallah subhanallah sana 😍hamilelikte zor oluyormu Peki 🙈konunun ustune coktum ama 😬
Simdi korkuyorum Ama biliyorumki ara verince de sure cok uzuyor gitgide soguyoruz sonra 🥲
Ajjajjaj Yok valla ben simdi perisanim cocuktan sonra hic dusunemem gibi
Yok kız valla isteyene zor olmuyor dogumdan önceki gece bile işi pişirmiş biriyim içinden geldigi gibi doya doya yaşa herşeyi bazı pozisyonlar zor olabilir belki ama rahat ettigin kendini zorlamadıgın pozisyonları bulursun bence cinsellik önemli ya bedensel olarak değilse bile duygusal olarak benim için önplanda sonuçta sevdigin kişi ile tek beden olmak insana duygusal olarak daha iyi geliyor bana göre. onun için ben yorgun bile olsam ihmal etmedim hatta bazen beni rahatlatan üstüme gelen psikolojik durumları aşmamda bile etkisi oluyor kafamı boşaltıyor

Aslında isteğimi belli ettim, hani benim adım atıyorum dediğim baya baya adım atmak öyle diyeyim 🤭 O kadarını yapmadım da işte cilve, ima falan yaptım.
Enişte ölü taklidi yaptı yani:)
Açık açık konuşmanın vakti gelmiş gelmiş oyleyse. Bizde henüz çocuk yok ama çocuktan sonra sekteye uğraması normal ilişkinin. Ama bahar geldi enişte canlan biraz di mi ama :)

Back
X