- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
evet arkadaşlar eski konumdada paylaşmıştım ben işin içinden çıkamıyorum ve cok mutsuzum aklımda sürekli ayrılma fikri...cinsel olarak bitmiş durumdayız o beni 2 ayda bir falan istiyor ben se onu artık hiç istemiyorum cinsellikten çok soğudum çünkü..karakter olarak iyi çok iyi...ama karı koca değiliz artık ev arkadaşıyız..ne yapacağımı hiç bilmiyorum..
adam bencil rahatlayayım bitsin telaşında, karısının duyguları, hazzı önemli değil. kim olsa mutsuz olur. ve bence sendeki isteksizlik çooh haklı nedenlere dayanıyor. terapi alın dicem ama bencilliğin terapisi olur mu bilemiyorum
adam bnce bencil değil, çünkü kendini tatmin ettiğini söyledi, bencilş olsa her seferinde eşie gider kendi kendine uğrasmaz :) iki ayda bir eşine geliyor o da kocalık görevini yerine getirmek aralarında böyle bir sorun olduğu için yani bir vazife olarak. ben öyle algıladım.
evet arkadaşlar eski konumdada paylaşmıştım ben işin içinden çıkamıyorum ve cok mutsuzum aklımda sürekli ayrılma fikri...cinsel olarak bitmiş durumdayız o beni 2 ayda bir falan istiyor ben se onu artık hiç istemiyorum cinsellikten çok soğudum çünkü..karakter olarak iyi çok iyi...ama karı koca değiliz artık ev arkadaşıyız..ne yapacağımı hiç bilmiyorum..
vajinsms olan karsnı boşayn adamlar kadar vicdansızca bi durum
canım eşin cinsel anlamda isteksiz olan biri olsa kendini tatmin etmez..
demekki aranızda geçen bazı sorunlar sebep olmuş buna..
asıl sebep ne olabilir..aslında tahmin edebiliyorsundur bence???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?