cinsellik olmayan evlilik bitmeli mi?

bence bu da onlar kadar önemli bi konu hatta bence bir ikiliyi ikili yapan en önemli konu.

15 aydır aynı durumu yaşıyorum ... aynı şekilde düşünceler geçti aklımdan ama sonra düşünöeyi bırakmaya karar verdim ... rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz... cinsellik sorunu hallolsa dört dörtlük bi evliliğim var ... dışarıdan örnek gösterilen bi çiftiz ... ufak tefek sorunları görmezden gelirsek tabi... içimde biten bişeyler varsa bile şuanda hissetmiyorum ...

bence üzerinde durmamazlık yaparsan hata etmiş olursun..araya zaman girdikçe daha da zorlaşıyor geri dönülmez oluyor.yani çok sürmeden çözmeye çalışın.

canım eşin cinsel anlamda isteksiz olan biri olsa kendini tatmin etmez..
demekki aranızda geçen bazı sorunlar sebep olmuş buna..
asıl sebep ne olabilir..aslında tahmin edebiliyorsundur bence???

tabikii başka sorunlarımız da var- vardı zıtlaşmalar ufak tefek anlaşmazlıklar o kadar hassas bir inssan ki o olayları cinselliğe yansıttı..istememekle beni cezalandırmaya çalıştı sanırım..ama tam tersi olmalıydı insan küser kavga eder ama yatak odasında iki cilve iki şakalaşma, barışır..biz bunu yapamadık..sadece ona yapmadı demiyorum ben de yapmadım maalesef..bilmiyorum ki hep ondan bekledim ilk adımı cinsel olarak çünkü çekingen bir yapım var kaldıki 1-2 ayda bir yaklaşan biri var karşımda bilinç altımda hep istenmediğim düşüncesiyle hiç ilk adımı ben atmadım.

bence üzerinde durmamazlık yaparsan hata etmiş olursun..araya zaman girdikçe daha da zorlaşıyor geri dönülmez oluyor.yani çok sürmeden çözmeye çalışın.
çözüm için çok uğraştım denemediğim yolkalmadı ... yyoruldum çok yoruldum ... kimseye anlatamıyorum bu durumu... kendinden ödün vermeyen ben nasıl susuyorum bu durma bilmiyorum

Ilk adımı hiç ben atmadım diyorsun?

ben de çok yoruldum arkadaşım ve tek tarafın istemesi de hiç bir işe yaramıyor 7 yıldır bunu anladım ben..işin kötüsü hala herşeyimiz yolunda diye düşünüyor ben çok abartıyormuşum..acaba ben mi çok abartıyorum gerçekten?psikolojim bozuldu..kaç kere söyledim beni olmayışının manevi yönü çok üzüyor..bedensel ihtiyaç tarafı değil...

Ilk adımı hiç ben atmadım diyorsun?

şöyle söyleyim ilk bir yıl herşey yolundaydı..sonradan azalmaya başladı..ikinci ve dördüncü yıla kadar yanaştım bende..ama onun boşlaması üzerine sonraki yıllar ben de hiç cinsel olarak ilk adım atmadım..evet belki hata ama hep ondan bekledim..

Peki onun için fizyolojik bir ihtiyaç değil mi? Yoksa başka yollara mı başvuruyor?

Peki onun için fizyolojik bir ihtiyaç değil mi? Yoksa başka yollara mı başvuruyor?
kendi kendini tatmin ediyor telefonun da girdiği siteleri görüyorum.artık öyle bir noktadayızki aslında giriyorsun bari geçmişi sil diyorum kırgın bir şekilde..
bana şunu bile söylemiş bir insan: benim hiç bir sıkıntım yok ben iki günde bir kendimi rahatlatıyorum..bunu bana ayrı yaşadığımız dönem söylemişti..ben de fizyolojik olarak bir sıkıntın olmadığını söylemeye çalışıyorsun ama bende kapanmaz yaralar açıyorsun farkında değilsin..demiştim..

ne kadar üzücü ve de itici...
alışkanlık yapmış sanırım ama evli olduğunu unutmaması lazım. peki 2 ayda bir neden oluyormuş madem 2 günde bir rahatlıyorsa?

Sen ilk adımı hep ondan beklemekle hata yapmışsın,peki onun ilk adımı atması için sen ne yaptın ? tepeden bi topuz yapıp kalpli pijamalarını giyip yattın mı? onun dikkatini çekicek hiç bişey yapmadın mı?

Ilk adımı bekleme konusuna katılıyorum ama, bir kadının saçını tepeden topuz yapıp kalpli pijamalarını giymesi kocasının onunla ilgilenmemesini haklı çıkarmaz.

kabul ediyorum ilk adım konusunda belki hatalıyım..ama pijamayla falan da yatmıyorum gayet hoş atlet ve iç çamaşırıyla yatıyorum :)

Ilk adımı bekleme konusuna katılıyorum ama, bir kadının saçını tepeden topuz yapıp kalpli pijamalarını giymesi kocasının onunla ilgilenmemesini haklı çıkarmaz.
Valla erkekler bakımsız kadınlardan pek hoşlanmıyolar canım,hepimiz evde öylesine bi topıuz yapıp pijamalarla dolaşıyoruz ama her gün aynı modelde adamın karşısına çıkarsan ne olur sence,tabiki ilgilenmemesi için geçerli sebeb değil ama malesef kadınlar bişeyler yapmayınca evlilikde bitiyor cinsellikte işveyi cilveyi hep bayanlardan bekliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…