Müslüman olan olmayan herkesin bildiği şeyi yeni öğrendiğinizie göre mağarada yaşıyordunuz heralde. :44:
Yanlış anlaşılmasın kimsenin cinsellik yaşaması beni ilgilendirmez ama yeni öğrendim demeniz bana pek inandırıcı gelmedi.
Haydar Dümen'in işinin ne kadar zor olduğunu bizzat tüm organlarımda hissettim şuan
)adam resmen dalga geciyor okurlarla ama gecilmeyecek gibi de degil ki.bir kac tane okumustum da gecmiste yok artik diyor insan.millet bu kadar mi bilincsiz
Müslüman olan olmayan herkesin bildiği şeyi yeni öğrendiğinizie göre mağarada yaşıyordunuz heralde. :44:
Yanlış anlaşılmasın kimsenin cinsellik yaşaması beni ilgilendirmez ama yeni öğrendim demeniz bana pek inandırıcı gelmedi.
kaç yasındasın 9 -10 ?
hayır 11 12 13.................................... heeeeep bilirde gunah oldugunu
9-10 yasındakide garıbım cınsellıgı bılmedıgınden haberı yok gunah oldugundan
haberı olsa o bile billir gunah oldugunu
:) a benım kuuzum ya ablasının kuzusu 9 yasındamıymıs:) oyşş
tamda cakma haydar dumen yazcaktım bende konuyu okurken aklıma gelmıstı :) hay allah emi ne güldümsevgili kızım ;
durumun vahim diyecegım ama vahimlik ne konuda vahmlik bilgisizlık konusunda vahimlik
kım bilmez kı evlılık oncesı cınsellıgın gunah oldugunu
hadı duymadın zina yıda mı hıc duyadın
vah vah vah ki ne vah
gitti giden ağlamaya ne çare
kader kısmet boyle yazmılmıs ne çare
not: çakma haydar dümen
hiç güleceğim yoktu oyşş
tamda cakma haydar dumen yazcaktım bende konuyu okurken aklıma gelmıstı :) hay allah emi ne güldüm
demi:) bende trajıkomık buldum guldum yarıldım yatıyorum suan
Uzaydan mağaradan ama bu çağdan olamaz bu soru
yıl 2014 demi her evde bilgisayar var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?