- 11 Ağustos 2025
- 78
- 42
- 3
- Konu Sahibi papatya34e
-
Zar zor ürolojiye ikna ettim bir hafta sonra gidecek. Evet konunun yayılmasından korkuyorum ve eşimi rencide etmekten. Ama bu sıkıntı içimde beni kemirip duruyoAnlatmaaa, yayılır, işler b.ka sarar, uzmanla görüşün
Eşim benim zorumla randevu aldi. Kendisinde bir sorun olduğunu dusunmuyor. Bir sorunum yok senin icini rahatlatmak için gidiyorum diyor. O yzuden çözüm aradığı kısmı biraz şaibeli açıkçası. Bilmiyorum dertleşmek istiyorum belki yol gösteren benim düşünemedigim bir şeyi düşünüp fikir veren olabilir. Ne yapacağımi şaşırdım. Sustukça içimde büyüyor her şeyBoşanmaya karar vermediyseniz aileye ne sebeple anlatacaksınız? Dr.a gitmeyi de istiyor eşiniz tedaviyi reddetmemis. Yani çözüm arayan adamı aileye ifşa etmeye ne gerek var?
İyileşmek istemez ve uyumsuz davranır, boşanma aşamasına gelirsiniz, en yakın aile bireyine bahsedersiniz anlarım da adam çözüm ararken neden bahsedeceksiniz?
Hayır tabiki de anlatılmaz. Doktora gidip sorunu çözün, gelin burada konu açın ama öyle şey yapılır mı saçmalamayın.Merhaba arkadaşlar,
Bir önceki konumda eşimle uzun süredir bir cinsel beraberligimizin eşim kaynaklı olmadığından bahsetmiştim. Hala sorunumuz devam ediyor. Sorun benim içimde giderek büyüyor ve soğumaya başladım. Artık eşimi bir erkek olarak değil de evdeki çocuk olarak görüyorum. Ailemden yakın akrabalarimdan biri ile dertleşmek istiyorum akıl almak istiyorum. Ama cesaretimi toplayip konuyu kimseye açamıyorum. Konuyu birine açmalı miyim onu da bilmiyorum. Daha önce böyle bir durum yaşayıp ailesine anlatan var mı? Ne tepkiler aldınız? Anlattiginiza pişman oldunuz mu?
Ben 7 aydır uğraşıyorum bir şeyleri düzeltmek için karsilik alamadım artık bardak taştı tasicak o yüzde çok sağlıklı düşünmuyor olabilirim. O sebeple yazmak istedim zaten. Herkes ayni fikirde gördüğüm kadarıylaEşini niye küçük düşüreceksin ki. Empati yap tam tersi olsaydı da eşin yakınlarına anlatsa nasıl hissedersin.
Eşiniz sertleşme sorunu mu yaşıyor yoksa size hiç yaklaşmıyor mu? Öpüşmek, sarılmak, cinsel çekim, tutkulu dokunma vb. hiç mi yok?Eşim benim zorumla randevu aldi. Kendisinde bir sorun olduğunu dusunmuyor. Bir sorunum yok senin icini rahatlatmak için gidiyorum diyor. O yzuden çözüm aradığı kısmı biraz şaibeli açıkçası. Bilmiyorum dertleşmek istiyorum belki yol gösteren benim düşünemedigim bir şeyi düşünüp fikir veren olabilir. Ne yapacağımi şaşırdım. Sustukça içimde büyüyor her şey
Hayır tabiki de anlatılmaz. Doktora gidip sorunu çözün, gelin burada konu açın ama öyle şey yapılır mı saçmalamayın.
Biraz uç örnek olacak ama milletin ağzı torba değil herkes herkese yayacak. Yarın öbür gün sorun çözülüp bir de çocuk yaparsanız , aa kocası yapamıyodu ki bu kadın çocuğu nasıl yapmış diye bile laf duya
Şöyle soyliyim günlük hayatta sürekli beni öper sürekli bana dokunur. Ama sevişme yok. Tutkulu bir şekilde de dokunmuyor. Sadece popoma Tokat atar sıkar falan maksimum bu yani. Seksi şeyler giysem umru olmaz. Sabahları sertleşmiş bir şekilde uyaniyo bazen ama ondada yanaşmıyor bana.Eşiniz sertleşme sorunu mu yaşıyor yoksa size hiç yaklaşmıyor mu? Öpüşmek, sarılmak, cinsel çekim, tutkulu dokunma vb. hiç mi yok?
Sizinle sevişmeye çalışıp sertleşme sorunu yaşıyorsa başka ama sertleşme sorunu olmadan sizi arzulayip sevişmiyorsa başkadır sorun.
Sertleşme sorunu olan erkekler sabah ereksiyonu olmazmış. Üzgünüm ama eşiniz sizi arzulamiyor, sizi seksi ve çekici bulmuyor o yüzden ne ten çekimi kalmış ne tutkusu. Sizde bunu içten içe bildiğiniz için stres yapıyorsunuz haklı olarak.Şöyle soyliyim günlük hayatta sürekli beni öper sürekli bana dokunur. Ama sevişme yok. Tutkulu bir şekilde de dokunmuyor. Sadece popoma Tokat atar sıkar falan maksimum bu yani. Seksi şeyler giysem umru olmaz. Sabahları sertleşmiş bir şekilde uyaniyo bazen ama ondada yanaşmıyor bana.
Ben de bir doktorun yazısında sabah ereksiyonu bazen gece boyunca idrarını tutmuş erkeklerde olur illa ki sertleşme anlamında olucak değil diye okuyup çok şaşırmıştim. Valla ben seksi bulunmucak birisi de değilim ki kendimi övmek için söylemiyorum. Havalı ve çekici ve bakımli biriyim. Daha fazla ne yapmam gerekiyor çekici olmak için bilmiyorumSertleşme sorunu olan erkekler sabah ereksiyonu olmazmış. Üzgünüm ama eşiniz sizi arzulamiyor, sizi seksi ve çekici bulmuyor o yüzden ne ten çekimi kalmış ne tutkusu. Sizde bunu içten içe bildiğiniz için stres yapıyorsunuz haklı olarak.
Neden seksi bulunmak için çaba harcayasiniz ki? Kocanız çabalasın sizin gibi bir karısı olduğu için. Arada cilve yapılır elbette ama böyle bir sorunu çözmek için sorunu yaşayan kişi çözüm aramalı. Umarım fiziksel ve tedavisi olan bir sorundur.Ben de bir doktorun yazısında sabah ereksiyonu bazen gece boyunca idrarını tutmuş erkeklerde olur illa ki sertleşme anlamında olucak değil diye okuyup çok şaşırmıştim. Valla ben seksi bulunmucak birisi de değilim ki kendimi övmek için söylemiyorum. Havalı ve çekici ve bakımli biriyim. Daha fazla ne yapmam gerekiyor çekici olmak için bilmiyorumacaba evin içinde vücut çorabı ile falan mı dolansam
Sertleşme sorunu olan erkekler sabah ereksiyonu olmazmış. Üzgünüm ama eşiniz sizi arzulamiyor, sizi seksi ve çekici bulmuyor o yüzden ne ten çekimi kalmış ne tutkusu. Sizde bunu içten içe bildiğiniz için stres yapıyorsunuz haklı olarak.
Doğru siz de haklısıniz. İnşallah bakalim bilmiyorum. Cinsellik olmadan evliliğin tadı tuzu da olmuyor. İnsan karşısındakini kocası olarak hissetmiyorNeden seksi bulunmak için çaba harcayasiniz ki? Kocanız çabalasın sizin gibi bir karısı olduğu için. Arada cilve yapılır elbette ama böyle bir sorunu çözmek için sorunu yaşayan kişi çözüm aramalı. Umarım fiziksel ve tedavisi olan bir sorundur.
Valla artık ben de öyle düşünmeye başlıcam acaba yönelimi mi başka diye. Ama sorunumuz yoktu gayet istekliydi. Akrabadan kastim bu arada kardeşim falan ya da yakın bir kuzenim var benden birkac yas buyuk. gidip teyzeme yengeme anlatmam zaten de...yönelimi farklı olabilir mi? evde durup da bir şey yapmayan erkek bana çok ütopik geliyor. Vücut çorabı giymene gerek yok ki komple örtünsen yine arar bulur o yolunu.
Soruna cevap olarak da bence akrabalara asla sır verilmez yarın belki sorun çözülür ama onlar bunu asla unutmazlar ve herkese anlatırlar akrabalık müessesesi biraz değişik destek olan birse köstek olan bin oluyor.
Bana da çok ütopik geliyo garip yanı bir adamın canı nasıl istemez? Hani bir de eşim bana yapışık Yaşar resmen.. tuvalette bile tepemde benim. Ama seks yok adamda. Genel olarak soğuk davransa bana kötü davransa opmese koklamasa anlicam benden soğudu dicem. Ama o da yok gün içinde beni özler fotoğraf falan ister. Ama seks olayı yok adamda bunu bir türlü çözemedim kafamdayönelimi farklı olabilir mi? evde durup da bir şey yapmayan erkek bana çok ütopik geliyor. Vücut çorabı giymene gerek yok ki komple örtünsen yine arar bulur o yolunu.
Soruna cevap olarak da bence akrabalara asla sır verilmez yarın belki sorun çözülür ama onlar bunu asla unutmazlar ve herkese anlatırlar akrabalık müessesesi biraz değişik destek olan birse köstek olan bin oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?