• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik sorunlarının aileye anlatılması

Bana da çok ütopik geliyo garip yanı bir adamın canı nasıl istemez? Hani bir de eşim bana yapışık Yaşar resmen.. tuvalette bile tepemde benim. Ama seks yok adamda. Genel olarak soğuk davransa bana kötü davransa opmese koklamasa anlicam benden soğudu dicem. Ama o da yok gün içinde beni özler fotoğraf falan ister. Ama seks olayı yok adamda bunu bir türlü çözemedim kafamda
Annesi tarafından falan terkedilmiş de bu tarz tuhaf birşeye mi dönüşmüş acaba durumu?eee açık açık sordun mu niye böylesin diye?

Annesi tarafından falan terkedilmiş de bu tarz tuhaf birşeye mi dönüşmüş acaba durumu?eee açık açık sordun mu niye böylesin diye?
Hayır öyle bir durumu yok Allah korusun. Ona göre bir sorunu yok normal :) stresli bir dönemden geçiyor bla bla

Merhaba arkadaşlar,
Bir önceki konumda eşimle uzun süredir bir cinsel beraberligimizin eşim kaynaklı olmadığından bahsetmiştim. Hala sorunumuz devam ediyor. Sorun benim içimde giderek büyüyor ve soğumaya başladım. Artık eşimi bir erkek olarak değil de evdeki çocuk olarak görüyorum. Ailemden yakın akrabalarimdan biri ile dertleşmek istiyorum akıl almak istiyorum. Ama cesaretimi toplayip konuyu kimseye açamıyorum. Konuyu birine açmalı miyim onu da bilmiyorum. Daha önce böyle bir durum yaşayıp ailesine anlatan var mı? Ne tepkiler aldınız? Anlattiginiza pişman oldunuz mu?
Sakın, sakın, sakın anlarma delimisin sen? Senin özelin sana kalsın kimsenin ağzına laf verme

Eşim benim zorumla randevu aldi. Kendisinde bir sorun olduğunu dusunmuyor. Bir sorunum yok senin icini rahatlatmak için gidiyorum diyor.
cicim ayinda 5 ay yaninda yattigin kadinla iliskiye girmemek bu adam icin gercekten normalse bence sen evliligini bir daha gozden gecir
belki de adamin evlilige - cinsellige bakisi budur.
kkda bir kadin vardi gebe kaldiktan sonra tüm arzusu vs gitmis, dogadaki insan hayvan tüm canlilarin sadece ureme icgudusuyle ciftlestigini, korunurken ya da bebek dusunmezken sevismenin dogamiza aykiri oldugunu falan iddia etmisti.
yani bu kafada dusunen insanlar da var. belki de esinin zihniyeti budur

Şey..:KK22: ben annem ve ablamla her şeyi paylaşıyorum böyle bir sorunum olsa onu da paylaşırdım bizdeki bilgi akışı saniyeler içinde gerçekleşiyor

cicim ayinda 5 ay yaninda yattigin kadinla iliskiye girmemek bu adam icin gercekten normalse bence sen evliligini bir daha gozden gecir
belki de adamin evlilige - cinsellige bakisi budur.
kkda bir kadin vardi gebe kaldiktan sonra tüm arzusu vs gitmis, dogadaki insan hayvan tüm canlilarin sadece ureme icgudusuyle ciftlestigini, korunurken ya da bebek dusunmezken sevismenin dogamiza aykiri oldugunu falan iddia etmisti.
yani bu kafada dusunen insanlar da var. belki de esinin zihniyeti budur
Allah korusun 🤣 gözden geçirdiğim için yazıyorum acikcasi. Herkesin fikrini alıp kendimce düşünüyorum tartıp biciyorum

Şey..:KK22: ben annem ve ablamla her şeyi paylaşıyorum böyle bir sorunum olsa onu da paylaşırdım bizdeki bilgi akışı saniyeler içinde gerçekleşiyor
Ben normalde bu kadar özeli paylaşmıyorum ama artık çok bunaldigim için paylassam mi diye bir düşündüm ama herkes paylaşmaminn doğru olmadığı yönünde yorum yaptı sanirim kimseye anlatmayacağım

Ben normalde bu kadar özeli paylaşmıyorum ama artık çok bunaldigim için paylassam mi diye bir düşündüm ama herkes paylaşmaminn doğru olmadığı yönünde yorum yaptı sanirim kimseye anlatmayacağım
bence paylasma
eger bosanma asamasina gelirsen o zaman soylersin
çünkü gercekten cok mahrem bir konu.
ve diyelim ki sorun cozuldu adam normale dondu. arayip "yok anne duzeldi bu hafta 4 kere yaptik" diye güncelleme mi gececeksin:)
yaz KKya ne guzel bak kimse seni tanimiyor, kocani tanımıyor...
bir de insanlara gereksiz bilgi vermemek lazim, insan aklindan atamiyor. bir gun bir arkadasim tuttu kocasiyla yatakta gecen cok mahrem bir problemi anlatti. kac sene gecti adami instada kizin fotolarinda bile görsem o aklima geliyor 🤮🤮
hic gerek yok

Merhaba arkadaşlar,
Bir önceki konumda eşimle uzun süredir bir cinsel beraberligimizin eşim kaynaklı olmadığından bahsetmiştim. Hala sorunumuz devam ediyor. Sorun benim içimde giderek büyüyor ve soğumaya başladım. Artık eşimi bir erkek olarak değil de evdeki çocuk olarak görüyorum. Ailemden yakın akrabalarimdan biri ile dertleşmek istiyorum akıl almak istiyorum. Ama cesaretimi toplayip konuyu kimseye açamıyorum. Konuyu birine açmalı miyim onu da bilmiyorum. Daha önce böyle bir durum yaşayıp ailesine anlatan var mı? Ne tepkiler aldınız? Anlattiginiza pişman oldunuz mu?
Ne cinsellik ne başka bir şey anlatılmamalı bence.Eşimle aramdaki sıkıntıyı ben ve eşimden başkası çözemez.Sorunu onunla yaşıyorsam kim ne yapabilir.

bence paylasma
eger bosanma asamasina gelirsen o zaman soylersin
çünkü gercekten cok mahrem bir konu.
ve diyelim ki sorun cozuldu adam normale dondu. arayip "yok anne duzeldi bu hafta 4 kere yaptik" diye güncelleme mi gececeksin:)
yaz KKya ne guzel bak kimse seni tanimiyor, kocani tanımıyor...
bir de insanlara gereksiz bilgi vermemek lazim, insan aklindan atamiyor. bir gun bir arkadasim tuttu kocasiyla yatakta gecen cok mahrem bir problemi anlatti. kac sene gecti adami instada kizin fotolarinda bile görsem o aklima geliyor 🤮🤮
hic gerek yok
Haklısınız sonrasında da böyle saçma bir hal alicak. İnşallah düzeliriz. Ama burada okuduğum yorumlardan anladığım kadarıyla çoğu erkek düzelmiyor. Kadınlar ya bu durumu kabul ediyor ya da boşanıyorlar. Biz düzeltik artık iyiyiz diyen kadın sayısı çok az

Haklısınız sonrasında da böyle saçma bir hal alicak. İnşallah düzeliriz. Ama burada okuduğum yorumlardan anladığım kadarıyla çoğu erkek düzelmiyor. Kadınlar ya bu durumu kabul ediyor ya da boşanıyorlar. Biz düzeltik artık iyiyiz diyen kadın sayısı çok az
ben de duzelecegine inanmiyorum çünkü adam bunu normal görüyor.
hani problem oldugunu bilse, cozmeye calissa neyse derim ama adama bu yetmis.
simdiden boyleyse araya bebek molasi vs girse adam hepten evdeki yabanci olur

ben de duzelecegine inanmiyorum çünkü adam bunu normal görüyor.
hani problem oldugunu bilse, cozmeye calissa neyse derim ama adama bu yetmis.
simdiden boyleyse araya bebek molasi vs girse adam hepten evdeki yabanci olur
Evet bana da öyle geliyo. Çocuk olsa iyicene beter olucak. Zaten ben de çocuk istemiyorum bu yüzden. Çocuk düşünemedigim birisi ile de evli kalmak ne kadar mantıklı onu da bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar,
aileden birisine anlatmayın asla. yakın arkadaşınız varsa onunla konuşun kimseyle konuşamıyorsanız psikologla konuşun ama böyle konuları aileden uzak tutun

Back
X