şöyle, aslında orada işlevden kasıt sadece penis değil. vajina zaten 8-9 cm falan derinlikte diye biliyorum yani aslında 8-9 cm'lik bişey tabii ereksiyon sorunu olmaması kaydıyla iş görebilir. (bu bilgi yanlışsa biri düzeltsin beni) ama hani cinsellikte tek tatmin ille de vajinal orgazm olacak, adamın şeyi hem kalın hem kocaman olacak anlamına gelmiyor. seks oyuncakları denenebilir, klitoralden yürüyebilir, ön sevişme ile arzuları körükleyebilir. ben de şöyle düşündüm, madem penis küçük o zaman bu adam kendini başka yönlerden geliştirmeliydi. penis büyütme ameliyatı zaten maksimum 2 cm etki eder demiş doktor. ama adamda bir de aşırı erken boşalma sorunu da var. erkenden boşalınca sertlik de gidiyor ve kadın kesinlikle tatmin olamıyor. yani bunun dediğim gibi klitoral tatmini var, oral tatmini var, ellerini kullanabilir yani insan o açığı kapamak için her yolu denemeli. operasyonel şeylerin dışında cinsel terapiler de var ki konu sahibi yazmış yorumlarının birinde, cinsel terapi alacağız falan diye. bu iyi bişey. yani bir yerdeki açığı başka bir şekilde kapamak gibi düşünün. kapatabilmiş olsa bu kadıncağız buraya tahammülüm kalmadı falan yazmazdı yani. aslında sorun dönüyor dolaşıyor kendini cinsel anlamda evlenmeden önce bilmeme ve keşfetmeme meselesine dayanıyor.