- 28 Ağustos 2016
- 4
- 1
- 1
- Konu Sahibi canan-demir
-
20-25 arasıKucuk derken?
Merhaba ben 33 yaşındayım ve kendimden yaşça küçük erkeklerle ilişki yaşamak istiyorum sizce bu bi hastalıkmı tedavi görmem lazımmı yoksa sıradan bişeymi bi yardım edermisinz aranızda varmı böyle düşünenler yoksa tek benmiyim.
ne gibi kullanmak?heheh gece gece cok guldum. yani simdi kendinizden yasca kucuk bir erkek arkadasiniz var ve iliski yasamak istiyorsaniz rizasida varsa sikinti yok. Yoksa arzulariniz icin gencecik delikanlilari kullanmak mi istiyorsunuz tam anlayamadim?
yani ben genc delikanli olsam daha kendime uygun -genc diri - biriyle birlikte olmak isterim ama ihtiyacim varsa maddi anlamda karsi taraf bunu kullanir ve bedenimi bu yonde somurmek isterse ... gibi "kullanmak" "somurmek"ne gibi kullanmak?
Aslinda sair burda " ben gencim olurda benimle olmak isteyen 30lu yaslarinda istanbul da yasayan bayanlar varsa acigim " diye sesleniyor, ustu kapali gunaha davetEhü ehü ehü canım sıkılıyor gideyim kadınlar kulübüne erkeğim ama bayan adıyla üye olayım.Hmm konu olarakta ilk konu cinsellik olsun la la la la la.Atlar şimdi herkes.Sonra başka bir yerde anlatayım nasıl kekledim diye bıla bıla bıla.....I ı cık olmadı fake .
Merhaba ben 33 yaşındayım ve kendimden yaşça küçük erkeklerle ilişki yaşamak istiyorum sizce bu bi hastalıkmı tedavi görmem lazımmı yoksa sıradan bişeymi bi yardım edermisinz aranızda varmı böyle düşünenler yoksa tek benmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?