Cinsellik de buna dahil olmak üzere her bölüme isteyen yorum yazar , isteyen okur , istemeyen ne okur ne yazar , rahatsız olan insan okumaz ve yazmaz..
Cinsellikte kültür-sanat , sağlık gibi hayatımızın bir parçası sonuçta.
Bu bölümde eğlenceli anketler olabildiği gibi sorunlarına çözüm arayan konular ve paylaşımcılar da oluyor.
Belki özele kaçtığı için belki ülkemizde cinselliğin anlamının içeriğinin kapalı kalması düşüncesi yaygın olduğu için , belki dini inançlarımı örflerimiz ve adetlerimize ters düştüğü için yadırganıyorlar ama sonuçta bir çözüm olarak görüyorlar buraya konu açmayı , buradaki paylaşıma güveniyorlar ve açıyorlar sırlarını..
Kendisini zorda bırakacağını düşündümüz durumlarda , kişilere topicten seslenmek yerine özelden düşüncelerimizi yazarak uyarabiliriz.
Tabi bu durum sırf eğlence olsun , bakın ben cinselliği doya doya yaşarım sefama bakarım edalarıyla , yada cinsellik kötüdür pistir öcüdür günahtır ayıptır nidalarıyla ,kendi yaşam tarzını örnek göstermek maksatlı (yanlış bile olsa) , yanlış bilgi verici ve kötü örnek oluşturucu , sırf anlatmak için yatak odalarının kapılarını sonuna kadar açan , yada bilimden dinden son derece uzak tamamen kulaktan duyma safsataları doğru diye direten kişiler için geçerli değil.
Sonuçta burada konu açarak anket yaparak cinsellik yaşamıyoruz.
Kısa bir örnek vermek istiyorum kendi adıma , mesela cinsel fanteziler konusunda bilgi alışverişinde bulunmak , cinsel hayatına renk katmak , eşiyle sevgilisiyle artık her neyiyleyse güzel şeyler paylaşmak ,biraz hayal gücünün yetmediği yerde yardım almak adına konu açılabilir , açabilirim.. Fakat ben bu konuya kalkıpta eşimle böyle yaptık şöyle oldu sonra o böyle yaptı ben şöyle gibi birebir kadrajdan çekim görüntüsü anlatmak istemem , anlatmam. Bu fikir vermek değil sevdiğin insanla özelini bir sürü kişinin önüne sermektir.