- 30 Kasım 2010
- 9.600
- 19.268
- 448
- Konu Sahibi Minimini22
-
Bakin hala emin değilsiniz kendinizden, ne demek " galiba" ?İnan mutlu değilim boğazım düğüm düğüm mesaj attım şimdi bitircem galiba sessiz kalamiyorum
Evet aileler tanışıyor tekrar barıştık ilerlemiyorErkek arkadaşınız bu konuda hakkında yazdığınız kişi mi?Ayrıldıktan sonra tuhaf his
Arkadaşlar eski erkek arkadaşımla ayrıldık. Ama sanki aldatıyor hissi var başka biri ile konuşup görüşemiyorum bir ay önce bitti aileler tanisiyordu iki gün önce tekrar gorustuk tabi barışma söz konusu değil bu his nasıl geçer tanımak konuşmak isteyen var çok mu yeniwww.kadinlarkulubu.com
Haklısınız sessiz kalmak ise yarar miydi sizceBakin hala emin değilsiniz kendinizden, ne demek " galiba" ?
27/28 yaşında hayalleri icin savaşan o güçlü ve cesur o kadın nerede?
Dramatiklestirmeden salın ipini... Yoksa tam tersi olacak benden söylemesi
Önceden de ilgisizmiş ki.Evet aileler tanışıyor tekrar barıştık ilerlemiyor
Evet sessiz kalmak ise yarar mi ?Önceden de ilgisizmiş ki.
Bence ayrılın.Bitip tekrar başlayan ilişkilerden hayır gelmiyor.Exten next olmuyor.Ortada büyük bir aşk yok ki.Hep sizin ittirmenizle ilerlemiş ilişki.Evet sessiz kalmak ise yarar mi ?
Yarar evetHaklısınız sessiz kalmak ise yarar miydi sizce
İlahi :)Yarar evet
Ama kafanızı mi yarar gözünüzü mü yarar garanti vermiyorum.
Yaramaz çünkü adamın umrund değilsin teşekkürler :)İlahi :)
Evet :) aslında bilip bilmezlikten gelmek yaptigimKendi kendinize mi cevap yazdınız?
Haklısınız başkası olsa bende bunları derdim yarın bitireceğimBence konu sahibi sen burda üyelerin sana bekle şans ver sessiz kal gelcek vb demesini bekliyorsun ama ayrılmayarak kendine yaparsın bu çocuk sevse birkerr soğukluk olmaması için çabalar anlık gelen hissi de başka zaman diye gorevmis gibi ertelemezdi
Önceki konunuz da size karşı ilgisiz olduğunu yazmışsınız,değer görnek istediğinizi yazmışsınız.O yüzden ayrılmışsınız.Niye tekrar geri döndünüz?Yine ilgi,alaka,değer görmek yok.Ee cinsellik iyi desen o da yok.Niye yani illa bu adam diye diretiyorsunuz?Evet :) aslında bilip bilmezlikten gelmek yaptigim
Libido sorunu yok bence beni istememe sorunları varBirde bu adamı evlilikte hayal edinbaşım ağrıyorda der. Libido sorunları var ben kaç kurtar kendini
Geri dönerken daha iyi olacak demişti olmadıÖnceki konunuz da size karşı ilgisiz olduğunu yazmışsınız,değer görnek istediğinizi yazmışsınız.O yüzden ayrılmışsınız.Niye tekrar geri döndünüz?Yine ilgi,alaka,değer görmek yok.Ee cinsellik iyi desen o da yok.Niye yani illa bu adam diye diretiyorsunuz?
Biraz önce mesajlaşmiyor muydunuz ? Niye yarınHaklısınız başkası olsa bende bunları derdim yarın bitireceğim
O bonus da olmasa hiç çekilecek yanı yok.Birde bu adamı evlilikte hayal edinbaşım ağrıyorda der. Libido sorunları var ben kaç kurtar kendini
Yazdım yazmadi cinsBiraz önce mesajlaşmiyor muydunuz ? Niye yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?