- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.818
- 123
- Konu Sahibi Minimini22
-
Evet ağladım ayrıldım değişmedi bir çok huzursuzumBelirsizlik hayattaki en kötü şeydir bana göre belirsizlik olacağına olmasın daha iyi bence . Bekle bekle nereye kadar keyfi gelince size yazcak samimiyet kurcak falan sizinki alışkanlık olmuş gibi geldi bana
Önceden kendiliginden o yaklaşirdi başka zaman hiç demedi ten uyumu var hep soğuk çok yazıp aramıyor degistiremedimİlişkiniz açısından dinamiklerinizi bilmiyorum.Hep mi böyleydi?Yoksa zamanla mı oldu?Ten uyumunuz var mı?Aşık mısınız?O ne hissediyor?Bunlar önemli.
Cinsellik açısından belki o gün istemedi.Tekrar deneyin.Seksi bir iç çamaşırı giyin.Cilve yapın.Artık hoşlandığı neler varsa yapın.
Önceden kendiliginden o yaklaşirdi başka zaman hiç demedi ten uyumu var hep soğuk çok yazıp aramıyor degistiremedim
Ağlama ve üzülme sadece onu tanı bir şeyler hep senin çabanla olmak zorunda değil biraz bırak bakalım o gerçekten seviyor mu emek verecek mi bu ilişki için sabırlı ol ve bekle benceEvet ağladım ayrıldım değişmedi bir çok huzursuzum
Sordum arkadaşlarına çok düşkün bişey deyince özgürlüğünü kısıtlıyor oluyorumYani olmuyorsa olmuyor, belki de bir noktadan sonra zorlamamak en dogrusu. nedne diye sordunuz mu hic?
Sessiz kalıp beklemeli mi ?Ağlama ve üzülme sadece onu tanı bir şeyler hep senin çabanla olmak zorunda değil biraz bırak bakalım o gerçekten seviyor mu emek verecek mi bu ilişki için sabırlı ol ve bekle bence
Şu an durumunuz nedir yani sohbet ediyor musunuz ya ciddi ciddi ben artık bu soğukluk ve zorla iletişim kurmaya dayanamıyorum burda kalsın her şey diyip bitirmelisin ya da bir süre aramalarina ve yazdıklarına cevap vermeyip onun merak etmesini sağlayabilirsin ve ordan bir konuşma yaparsın net net rahatsız olduğun şeyleri söylersinSessiz kalıp beklemeli mi ?
Ayrılmalı mi
Mecbur kalırsa yazıyor malesef bir hafta yazmasam yazar mi bilmiyorum ben sessiz kalamiyorum bitsin sessiz kalmayım yaniŞu an durumunuz nedir yani sohbet ediyor musunuz ya ciddi ciddi ben artık bu soğukluk ve zorla iletişim kurmaya dayanamıyorum burda kalsın her şey diyip bitirmelisin ya da bir süre aramalarina ve yazdıklarına cevap vermeyip onun merak etmesini sağlayabilirsin ve ordan bir konuşma yaparsın net net rahatsız olduğun şeyleri söylersin
İnşallah ayrilmiyorda bir umut salak gibi duruyorum aptal gibi bekliyorumÜzgünüm artık sevgisi bitmiş size.Yakında ayrılır.
Sadece bu olayı dinleyip mi yorum yazalım yoksa hani annenizin sizin hakkinizdaki söylemlerine inanıp size hicbir açıklama bile yapmadan ayrılan adama geri döndüğünüz üzerine mi yorum yazalım?Sessiz kalıp beklemeli mi ?
Ayrılmalı mi
Bu adamla baştan konuştuk zamanla herşey daha iyi olacaktı.Sadece bu olayı dinleyip mi yorum yazalım yoksa hani annenizin sizin hakkinizdaki söylemlerine inanıp size hicbir açıklama bile yapmadan ayrılan adama geri döndüğünüz üzerine mi yorum yazalım?
Size diyecegim tek şey bu adam doğru adam değil...
Kendinizi kandırıyorsunuz.Bu adamla baştan konuştuk zamanla herşey daha iyi olacaktı.
İnandım biraz zaman vermek istedim
2 gün önce beraberdik film izledik başka zaman dedi şaka gibi ?
Kötü malesef biraz zaman verip ilişki içinde mi olmalıyım ayrilmalimiyim bilmiyorumBenim aklıma şu geldi. 9 aylık bi ilişkiymiş hatta bi ara ayrılıp yeniden bi araya gelmişsiniz acaba ayrılma düşüncesi var o yüzden mi dokunmak istemiyor. Cinsellik harici ilişkiniz iletişiminiz nasıl bu aralar ?
Balık baştan kokmuş zaten bası sonu kalmamış ki... O verdiğin zamanın ne değerli bir hediye oldugunu bir görebilsen... Ah!Bu adamla baştan konuştuk zamanla herşey daha iyi olacaktı.
İnandım biraz zaman vermek istedim
O zaman temelli ayrilcaksın resmen senin gitmeni beklemiş ve bekliyor . Kendine değer ver biraz bırak ne hali varsa görsünMecbur kalırsa yazıyor malesef bir hafta yazmasam yazar mi bilmiyorum ben sessiz kalamiyorum bitsin sessiz kalmayım yani
İnan mutlu değilim boğazım düğüm düğüm mesaj attım şimdi bitircem galiba sessiz kalamiyorumBalık baştan kokmuş zaten bası sonu kalmamış ki... O verdiğin zamanın ne değerli bir hediye oldugunu bir görebilsen... Ah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?