• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellikte tatlı fantaziler

Fantezi kişinin kendi bulması gereken bir şey olmalı. Eşinizi ve kendinizi en iyi siz tanırsınız. Hoşlandığınız şeyleri yani... Başkasının fantezisi size nasıl zevk verecek 🤔🤔🤔Şimdi ben size önce 3 kere zıplayın sonra birbirinizin poposuna tokat atıp tuvalete geçin desem bu benim hayal gücüm olacak :KK53: :KK53: :KK53: :KK53: :KK53:
3 kere zıpla fikri nerden geldi bacim aklina😀 güldürdün beni sen çok yaşa

Aslinda fantazi sevmiyorum öyle aşırı olanlardan.kelepce kırbaç oyuncaklar falan çok itici geliyo.ben sevişme öncesi makyaj yapıp geceliklerimi giyiyorum.mumlar yakıyorum onlarca.mesaj atıyorum gelsene diye 🤗 farklı şeyler istiyorum.mesela bikac gün önce TV izlerken ellerini tuttum hadi gel beraber banyo yapalım dedim.,nette bakıyorum aşırı uçlar var.dusunuyirum düşünüyorum bişey bulamiyorum.soz sizde kizlar.umarim güzel tavsiyeler gelir💕💕
Korunuyomusunuz bilmiyorum ama biz korunurken okeyin nirvanasını kullanıyoruz fanteziye girermi bilemedim ama çok iyi yapmışlar ultra kabartmalı olduğu için benim orgazm olmamı baya etkiliyo 🤭🤭

Aslinda fantazi sevmiyorum öyle aşırı olanlardan.kelepce kırbaç oyuncaklar falan çok itici geliyo.ben sevişme öncesi makyaj yapıp geceliklerimi giyiyorum.mumlar yakıyorum onlarca.mesaj atıyorum gelsene diye 🤗 farklı şeyler istiyorum.mesela bikac gün önce TV izlerken ellerini tuttum hadi gel beraber banyo yapalım dedim.,nette bakıyorum aşırı uçlar var.dusunuyirum düşünüyorum bişey bulamiyorum.soz sizde kizlar.umarim güzel tavsiyeler gelir💕💕
Aşıdaki son durum nedir habarın var mı?

Back
X