cinsellikte toplum baskisi

normalperson112263

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2020
97
43
3
24
cinsellik yasamaktan korkmak tedirgin olmak, bakire olmayinca deger yitirecegini dusunmek ve bu tarz dusuncelerden nasil uzaklasilir.. evlenince bile yapamayacagim bu kafadan cikamazsam.. yani bu kafada olmak istemiyorum cinsellikten korkmak ya da bakire olmamaktan korkmak istemiyorum neden boyle hissediyorum dusunuyorum sizce? siz de bu donemlerden gectiyseniz nasil atlattiniz? erkekler doyasiye cinsellik yasarken ve bakir olmamakla ovunurken bizler neden bu kadar endiseleniyoruz? cozumu nedir ?

Şimdi söyle düşün her yatağa girdiğinde onun başkasıyla olduğunu ister istemez düşüneceksin o yüzden bence bakirelik önemli çünkü karşındaki kişiyi de ona göre seçersin ve korkmana hiç gerek yok kimse ölmedi bende senin gibiydim evlenince çok korktum Allah yüzüme baktı adet oldum stresten ama eşimde çok yardımcı oldu

Bakir birinin karsima cikacagini hic sanmiyorum

Sorgulayıp kafaniza takacağınız bir durum mu var? Bakire olup olmamak bi seçim sadece. Sadece kimle sevisecegini iyi seç basını belaya sokma derim ben. Bakire kalmak istiyorum dersen de inan karşına çıkan insanlar farklılaşır. Ben eşimin kaç kişiyle yattığını ne boyutta olduğunu vs düşünmek istemezdim.

Keske farklilassa ama farklilasmiyor.. Anlasabildigim insan turu ve jenerasyonumun getirdikleriyle birlikte oyle bir erkegin karsima cikma olasiligi neredeyse %1

Ya insan kendini az çok belli eder nişanlı olunca falan benim eşim mesela adetin ne olduğunu bile bilmiyodu evlendikten sonra öğrendi
Buna gülerim.siz de bunu yediniz öyle mii ? Eşiniz sizi güzel keklemiş

Adet oluşumu yumurta rahim yıkımı vs bu şekilde bilmiyordur bence. Tabi herkes adet ne demek bilir.
Hiçbir erkeğin ben adetin ne olduğunu bilmediğini zannetmiyorum. Hangi çağda yaşıyoruz Allah aşkına.. Elimizin altın internete bağlanan telefonlar var herşeye kolaylıkla erişiyoruz. Biz bakmasak bir yerlerde karşımıza çıkıyor.. Bu zamanda herkes herşeyi bilir ama çoğu bilmemezliğe yatar. Biraz gözümüzü açalım.

Ben bi erkeğin boşalması dışında bunun nasıl oluştuğunu içinde ne olduğunu vs şeyleri akıllı telefonumdan bakmadım hiç. Erkek cinselliği konusunda da evlendikten sonra bilgi sahibi oldum. Yani bence abartıyorsunuz. Herkes cinsel bilgi birikimi yapmıyor.

Kadınlar ile erkekleri bir kefeye koymakta bir acaip.. Erkeklerin bu konularda meraklı olduğunu bilmeyen yoktur herhalde.. Abartmıyorum ben doğru olanı söylüyorum. Siz erkekleri polyanna yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…