cinsellikte toplum baskisi

Kadınlar ile erkekleri bir kefeye koymakta bir acaip.. Erkeklerin bu konularda meraklı olduğunu bilmeyen yoktur herhalde.. Abartmıyorum ben doğru olanı söylüyorum. Siz erkekleri polyanna yapıyorsunuz.
Şaka maka, reglin ne olduğunu bile bilmeyen adamla birleşmek istemezdim. Sonra vay efendim gerdekte gelinin belini kırdı.

Kadınlar ile erkekleri bir kefeye koymakta bir acaip.. Erkeklerin bu konularda meraklı olduğunu bilmeyen yoktur herhalde.. Abartmıyorum ben doğru olanı söylüyorum. Siz erkekleri polyanna yapıyorsunuz.
Erkekleri ve cinsel bilgilerini sizin kadar bilemiyorum belli ki. Bu konuyla ilgili paylaşımda bulunmadım kimseyle, ne bilir ne kadar bilir. Ben kendimi biliyorum.

Erkekleri ve cinsel bilgilerini sizin kadar bilemiyorum belli ki
Şu cümlenizden çıkarttığım anlam için sizden özür bekliyorum.. zira ne öğrendiysem bu sitede kadınların "Eşleri ve sevgilileri" ile ilgili paylaştıkları konulardan öğrendim..

Şaka maka, reglin ne olduğunu bile bilmeyen adamla birleşmek istemezdim. Sonra vay efendim gerdekte gelinin belini kırdı.
Savunma mekanizması ilginç. Halbuki erkek yani adı üstünde... Sadece kendilerini çok güzel gizleyebiliyorlar.. Sonunda bel mi kırarlar yoksa 2 lafın belini mi kırarlar orası onlara kalmış

Şu cümlenizden çıkarttığım anlam için sizden özür bekliyorum.. zira ne öğrendiysem bu sitede kadınların "Eşleri ve sevgilileri" ile ilgili paylaştıkları konulardan öğrendim..
Nerden ne öğrendiğinizi bilemiyorum. Erkeklerin kadınlar hakkında bilgili olduğunu söylediniz bende sizin kadar bu konuda bilgim yok dedim.

Savunma mekanizması ilginç. Halbuki erkek yani adı üstünde... Sadece kendilerini çok güzel gizleyebiliyorlar.. Sonunda bel mi kırarlar yoksa 2 lafın belini mi kırarlar orası onlara kalmış
Erkek kendini neden gizlemeye çalışsın onu da anlamadım, nasılsa bu toplum sayesinde ne yapsalar yanlarına kar.

Nerden ne öğrendiğinizi bilemiyorum. Erkeklerin kadınlar hakkında bilgili olduğunu söylediniz bende sizin kadar bu konuda bilgim yok dedim.
Yazdığınız cümlenin ucu açık şekilde gidebileceği anlamları fazla.. O zaman bundan sonra kuracağınız cümlelere birazdaha dikkat edin
İyi akşamlar

Erkek kendini neden gizlemeye çalışsın onu da anlamadım, nasılsa bu toplum sayesinde ne yapsalar yanlarına kar.
Şöyle... ben kimseyle birlikte olmadım.. Kimseyle birlikte olmayan koca görüntüsü. Veya erkeğin herşeyi yaşayıp bakire kadın bulma girişimi.. Bazı erkeklerde sanırım birçok.durumu gizleme noktasına götürebiliyor.. yoksa açıkçası ben kendi eşim de dahil hiçbir erkeğin bir kadınya yakınlaşma yaşamadığına inanmam veya porho izlemediğine vb.. Kimisi de sevgili veya eşlerih kıskançlığından doğruyu söylemeye cekiniyordur
.

Bu sizin kaçıncı konunuz ? Hem cinsellik yaşadı diye erkek arkadaşınızdan tiksiniyorsunuz hem de kendim nasıl yaparım diye konu açıyorsunuz. Siz iyi misiniz ?

Belim kırılmadı ben ilişki halkında hiç bişey bilmiyo demedim biliyodu sadece deneyimi yoktu adetin de ne olduğunu biliyordu ama nasıl bişey olduğunu bilmiyodu

Tamamen toplum ve yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…