• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellikten soğumak

Anladığım kadarıyla olay isteksizlik değil. İsteksiz olsanız sevişirken iyi ki yapmışız demezdiniz. Olay geç yatmak zorunda kalmaktan korkmak.

Niye 3'ü buluyor ki? Çocuklar muhtemelen 10 gibi uyumuş olurlar. Bir saat sürse, yarım saat de duş desek 11.30'da uykuya geçmeye hazır olursunuz. Bence biraz şımarıklık ediyorsunuz. Eşiniz hiç istemese eminim peşinde kosarsiniz.

Merhaba hanımlar
Eşimle genel olarak sıkıntısız bir evliliğimiz var. Bir dönem bebeklerim küçük ve eşimde yardimci değil diye sorunlar yaşıyorduk ama şükür terapiste vs gittik şu an oldukça ilgili benle, evle ve çocuklarla. Ama sorun şu ki benim hiç sevişesim yok. Yani o iş sırasında ay ben niye istememişim ne harika iş bu derken, sonrasındaki gece vakti banyo vs çok zor geliyor, gece uyumam 3u bile buluyor. O yüzden de hiç sevişmek istemiyorum. Haftada bir yada ara ara maksimum iki kez sevişiriz. Bazen bir ara verince on günü de bulduğu oluyor. Bana kalsa hiç sevismem bir ay. Her seferinde de genel olarak isteyen taraf eşim oluyor. Reddetsem canı sıkılıyor. Frijit bir tip olmaya başladım. Asılır mi bu? Sizler yaşıyor musunuz bu sıkıntıyı? Bazen sırf sıkıntı çıkarıp yüzünü asmasin diye sevisiyorum. Sonra iyi ki seviştik diyorum o ayrı da 🤣
Enerjin kalmıyordur yada psikolojiktir bazen ben de de isteksizlik olur eşim gider uyur sonra giderim. Benim ki hormonlarla alakalı heralde

eşin geldiği zaman bence red etme yada bahane arama seni çok iyi anlıyorum namaza kalkmak sonrasında zor oluyor ama gözü dışarı gitmesin diye fedakarlık şart

Aynen... İki yaş ikizler, 8 yaş büyük çocuk. İş ve çok sevdiğim sosyal hayat derken enerjim kalmıyor. Buna da bozuluyor. Aslında haklı ona vakit ayırmak yerine spora gitmeyi tercih ediyorum. Ama istemiyorum. Spora gitmesem bebekleri uyuttuktan sonra kesin seviscez diye kaçıp spora gidiyorum 😅
E spora gidince de terleyip dönünce banyo faslı olacak. Spora da az bir zaman harcamıyorsunuzdur. Galiba sizin eşinize olan arzunuz bitmiş. Seksi seviyorsunuz ama eşinizle değil gibi bir şey sezdim.

Spor yapınca da eve gidip duş almıyor musunuz?
Birde çocuklar geç mi yatıyor da, sonrasında uyumaniz 3'ü buluyor?
O kader gec uyuyor olmanız sıkıntı sadece yoksa banyo yapmak bu kadar azap verici bir şey değil diye düşünüyorum.
İlişkiden sonra iyi ki olmuş dediğinize göre eşinize karşı bir isteksizliğiniz de yok muhtemelen. Saat konusuna bir çözüm bulun.

Ama sporda da enerji harcayip sonrasinda da dus almiyor musunuz zaten? 🙈 Haftada birkac gun spor ile cinselligi yer degistirirseniz ayni mantik olmuyor mu?

Anladığım kadarıyla olay isteksizlik değil. İsteksiz olsanız sevişirken iyi ki yapmışız demezdiniz. Olay geç yatmak zorunda kalmaktan korkmak.

Niye 3'ü buluyor ki? Çocuklar muhtemelen 10 gibi uyumuş olurlar. Bir saat sürse, yarım saat de duş desek 11.30'da uykuya geçmeye hazır olursunuz. Bence biraz şımarıklık ediyorsunuz. Eşiniz hiç istemese eminim peşinde kosarsiniz.
İkizler 9 da uyuyor. Onlar yatana kadar mutfağı toplamaktansa birlikte vakit geçirelim diyoruz. Sonra buyukle vakit geçiriyorum, ben mutfak toplarken eşim buyugun ödevlerini kontrol edip ortalık topluyor. Çay içtik desek saat 12 yi rahat buluyor. Bunda da ekstra bir iş çamaşır vs yoksa. Bazen 11 gibi yürüyüşe çıkıyorum daha erken işler bittiyse spora. 12 de zaten pilin bitiyor. Sevişsen 1-2 rahat buluyor. Yine canım istese dert etmezdim belki. İstemiyorum 😔

Ama sporda da enerji harcayip sonrasinda da dus almiyor musunuz zaten? 🙈 Haftada birkac gun spor ile cinselligi yer degistirirseniz ayni mantik olmuyor mu?
Zaten değiştirilmiş haliyle haftada bir iki oluyor işte 🤣
Enerjin kalmıyordur yada psikolojiktir bazen ben de de isteksizlik olur eşim gider uyur sonra giderim. Benim ki hormonlarla alakalı heralde
Belki benim de öyledir ya. Hormon mu baktirsam 😔

Merhaba hanımlar
Eşimle genel olarak sıkıntısız bir evliliğimiz var. Bir dönem bebeklerim küçük ve eşimde yardimci değil diye sorunlar yaşıyorduk ama şükür terapiste vs gittik şu an oldukça ilgili benle, evle ve çocuklarla. Ama sorun şu ki benim hiç sevişesim yok. Yani o iş sırasında ay ben niye istememişim ne harika iş bu derken, sonrasındaki gece vakti banyo vs çok zor geliyor, gece uyumam 3u bile buluyor. O yüzden de hiç sevişmek istemiyorum. Haftada bir yada ara ara maksimum iki kez sevişiriz. Bazen bir ara verince on günü de bulduğu oluyor. Bana kalsa hiç sevismem bir ay. Her seferinde de genel olarak isteyen taraf eşim oluyor. Reddetsem canı sıkılıyor. Frijit bir tip olmaya başladım. Asılır mi bu? Sizler yaşıyor musunuz bu sıkıntıyı? Bazen sırf sıkıntı çıkarıp yüzünü asmasin diye sevisiyorum. Sonra iyi ki seviştik diyorum o ayrı da 🤣
İyiki yaptik diyosaniz, üsengec oldugunuz için olalilir mi

Harika olurdu ama namaz kılıyorum. Araya sabah namazı giriyor işte. Yoksa belki bu kadar kaçmaya da bilirdim 😅
Ablacım Güneş zaten 05:16'da sen nasıl 07'de kalkıp namaza duruyorsun ki.
Acaba senin olduğun yerde imsak ile güneş kaça kaç 🤔
Ha kazaya birakirim diyorsan öğle vakti girmeden 1 saat önceye kadar sunnetiyle birlikte farzını da kaza edersin.
Zaten erken kalkmiyorsun ki..
En azından namaz için.
Ben mi yanlış anliyorum ?
7 de kalkıyorum. Gece de geç yatınca zor geliyor

Son düzenleme:
İkizler 9 da uyuyor. Onlar yatana kadar mutfağı toplamaktansa birlikte vakit geçirelim diyoruz. Sonra buyukle vakit geçiriyorum, ben mutfak toplarken eşim buyugun ödevlerini kontrol edip ortalık topluyor. Çay içtik desek saat 12 yi rahat buluyor. Bunda da ekstra bir iş çamaşır vs yoksa. Bazen 11 gibi yürüyüşe çıkıyorum daha erken işler bittiyse spora. 12 de zaten pilin bitiyor. Sevişsen 1-2 rahat buluyor. Yine canım istese dert etmezdim belki. İstemiyorum 😔
Her gün de yürüyüşe çıkmayın o zaman.
Bazı günler biriniz mutfağı erken toplasın.
3 çocukla fırsat kollamak gerekir cinsellik için.
Öyle spora gideyim, kaçayım derseniz, çocuklardan sonraya bırakırsanız her seyi haliniz kalmaz tabi.

Gece üçte yatmak neden? Erkene çekme şansınız yok mu? Saçınız uzunsa kestirin😂

Her gün mü spor ve yürüyüş? Zaman planlamanızda cinselliğe de bir saat atayın, ona yer kalmamış 😂

Eve gelince eşiniz ve sizin nasıl bir iş yükünüz var ki? Açıkçası 3 çocuk sahibi, üstelik biri ikiz, ve karı koca çalışan bir çift için çocuklar küçükken haftada 1-2 normal. Siz belki yorgunsunuz belki başka bir sorun var bilmiyorum ama eminim eşiniz sizin gibi yorgun değildir. Ve sizin anne olmanıza rağmen sosyallik ve spordan ödün vermemeniz gözüne batıyordur. Burada bile spordan feragat etmeniz bekleniyor çünkü siz evli ve annesiniz yaptığınız her şey bu iki kavram için olmalı gibi düşünülüyor. Bence gayet normal bir hayat akışınız var.

Ha eğer hiç olmasa orada sorun olurdu. Yani ilişkiniz açısından sorun olurdu. Ama diğer açıdan da eğer sürekli eşinizden kaçıyorsanız bu da büyük bir sorun. Yani siz istekliyim deseniz de o da bunu anlıyordur. Asıl üstünüze gelmesi sizin ondan kaçmanızdandır belki. Eşinize yakın ve onu özlediğinizi hissettirirseniz belki o da farklı davranır.

Burada bile spordan feragat etmeniz bekleniyor çünkü siz evli ve annesiniz yaptığınız her şey bu iki kavram için olmalı gibi düşünülüyor.
Ne alaka? Annelik ve spor değil cinsellik karı koca olmak ve spor burada mesele. Eşim her akşam halı sahada yorulup gece olunca uyumak isteseydi sevgili bulacağım haberin olsun derdim

Ne alaka? Annelik ve spor değil cinsellik karı koca olmak ve spor burada mesele. Eşim her akşam halı sahada yorulup gece olunca uyumak isteseydi sevgili bulacağım haberin olsun derdim

Tam olarak bunu yazmışım aslında evli olunca ve çocuk olunca diğer şeylerden feragat etmeniz bekleniyor. Spora eşle birlikte gitmek de bir seçenek mesela. Her akşam gittiğini okumadım ki gidebilir de spor insanı mutlu eden bir şey. Tüm bunlara rağmen haftada 1-2 kez cinsellik varsa zaten normal geliyor bana. Neden haftada 4 kez olacak diye kadın spora gitmesin, o da bundan zevk alıyorsa?

Back
X