son sayfayı okumamıştım. o zaman sıra onda. istiyorsa o arayacak. siz aramayın
artık ona bırakın bakalım ne yapacak zaten sizde bişiler bulduysa gerisi gelir...
İlişkiler her ne kadar karmaşık olsa da, taktiklere bağlı kalmasa özgürce yaşansa da, işte burda yine kültür devreye giriyor. Ben de sıra onda diyorum artık.
Açık olayım o zaman bu erkeğin gözünde basit bir kadınsındır hele ki yatakta ki perfonmansına göre seni şekillendirmişdir kendince senin ile ileriye dönük düşünmez o filmleri örnek veren arkadaşlar yabancı film olduğunu unutmasınlar. Kim bilir kaç kişi ile böyle ilişki yaşamıştır diye düşünmüştür kesin senin onu araman ise acaba kendini bana mı yıkacak düşüncesi yaratmıştır sen ona ben böyle değilim desen dahi kendine inandıramazsın çünki bu ülkede kadınlar özgür moderndir evliliğe kadar sonra kandırmacalar başlar ve çoğu erkek bunları iyi bilir hiç erkek ortamında böyle konuşmalar yaptınmı bilemiyorum ama bir şeyler yaşamış ve çok ortam görmüş biri olarak söylüyorum bunu sana.
Ona bağlama kendini düşünme bile eğer ararsa seni özlediğindendir ama yataktaki halini maalesef sende arayama boş ver.
Erkek ortamındaki o konuşmalardan haberdar değilim, ortam görmüş geçirmiş biri de değilim. Sadece bu adamla bir şeyleri yaşamak istedim ve yaşadım, arkasında duruyorum. Kadınlar yaptıklarının arkasında dursalar, aynen dediğiniz gibi özgür modern görünüp sonrasında da kandırmacalar olmasa, sütten çıkmış ak kaşık taklidi yapmasalar erkekler de hakkımızda bu şekilde düşünmezdi. Şimdi adam kendimi ona yıktım sanabilir doğal olarak.
Tahminimce bu arkadaşın hayatında birisi vardır sürekli aramıyor çünkü ilişkiye dönüşmesini istemiyor ama ara sıra görüşmeyi amaçladığını düşünüyorum.Zamanla aşık olurmu olmaz mı bilemem ama şu an ki görüntü bunu gösteriyor.
bence o adam evli seninle eşini aldatıyor. sende buna çanak tutuyorsun.sadece seni cinsel bir obje olarak görüyor.seni kullanıyor tatlım.10 dakikada aldığınız zevkden dolayı 9 ay acı çekmeyin bence dikkatli olun.ve sonraki yıllarda yardımcısı olmayan bir anne.
Böyle ihtimalleri düşünmemiştim, fakat olabilir de yani. Çok tanımadığım için adamı koruma politikasına gitmicem. İyi niyetinizi anlıyorum da beni kullandığını düşünmenize katılmayacağım. Sevişmek karşılıklı bir olaydır. O beni kullandıysa ben de onu kullandım. Karşılıklı bir istek var burada. Çoğu kadın kendi cinselliğinizi erkeğe ödül olarak koyuyor, bu düşünce yapısı ile de haliyle erkek erişemediği noktayı bulunca kullanmış oluyor. Erkeğin cinselliği ile kadının cinselliği arasında bir fark yok bence, ikimiz de karşılıklı birbirimizi kullandık eğer kullanma şeklinde bir durum var ise.
madem fikrime değer verdin o zaman ben şunu düşünüyorum bu arkadaş sorumluluk altına girmekten korkuyo olabilir sana yaklaşırsa sen duygusal olarak bağlanırsın falan diye adım atamıyo olabilir (çünkü kendisi çok yoğun derecede bir duygusallık içinde değil ama zamanla aşık olup herşeyi göze alıp peşinde dolanabilir). bence sen madem bu kişiden hoşlandın bence çok üstüne düşmemekle birlikte onu birlikte keyif alabileceğin aktivitelere davet et. seninle keyifli vakit geçirdiğini ve korkmasının yanlış olduğunu görsün. zaten yaşanacaklar yanında yaşanır. herşeyi ondan bekleme sende bişeyler yap. istemeyen insan bırak aramayıı sen aradığında cevap bile vermez...
arayıp sinemaya gitmeyi teklif edebilirsin bence.
ama aklında ne var bilemem adamın.
mesela böyle biriyle karşılaşmıştım ben cinselliği yaşamıyorum ilişkilerimde
ama o da onsuz yaşayamaz bi insandı.
etrafında çokça kız oldu ve ilişkileri hep bu şekilde yürürdü.
onunla da bunu konuştuğumuzda kimisine sadece cinsel amaçlı baktığını kimisinden gerçekten hoşlandığını söylemişti.
bunun ayırdına sen varıcaksın bence sana nasıl hissettirdiğine bakmalısın. burda ne desek boş. eğer senden hoşlandığını hissettiysen sinema teklifi iyi olabilir bence.
Sizler gibi kadınların fikirlerine ihtiyacım var gerçekten. Kesinlikle düşüncelerimi anlatmışsınız. Eğer ararsam, başına kaldım diye düşünüp kaçarsa diye takılmıştım ama ilk aramamda olumlu cevap aldığıma sevindim. Yani direk kendi lehime çekmek istemiyorum ama istemeyen adam telefonlarıma bile çıkmazdı, ki birbirimizi hiç tanımıyor iken ortadan kaybolması çok kolaydı. Beni gayet rahat reddedebilirdi, sanki kırılırım diye mi korkacak. Ya da buluşur ama soğuk davranırdı. Ne biliyim gayet olumlu davranınca ben bir sıcaklık hissettim. Olaya benim kadar istekli olmasa bile, ister fiziksel ister duygusal anlamda olsun, istemese direk reddedebilirdi diye düşünüyorum.
Tatlım ,iyi güzel çekim vs yaşanan için sorun yok ,keşke sen aramasaydın olmuş aramışsın buluştuğunuzda ne yaptığınız önemli ,bekle aradığında gel buluşalım sex yapalım gibi bir tavır sergiliyorsa ,başka yön çekmeye çalış ölç tavrını seni se için mi arıyor yoksa gerçek bi ilişki mi istiyor bunu anlamış olursun ............
bu tip ilişki yaşayanlar var sadece partner olarak görüşüp sex yapma için buluşanlar ,amacı ne net olarak anlamış olursun ...........
Bol Şans dilerimmm
Dayanamadım aradım ilk adımı bu sefer de ben atıyım dedim, şimdi yine bekleyişteyim duruma göre tekrar yazıcam buraya.
Hepinize teşekkür ederim kızlar, çok tepki alırım diye korkmuştum. Hangi fikir ve görüşte olursa olsun, yargılamak yerine yardımcı olduğunuz için, normal baktığınız için teşekkür ederim =)