- 7 Ekim 2013
- 314
- 214
- 103
- Konu Sahibi mavisimm11
-
sezeryanda kişiden kişiye değişiyor ya ben hemen ayaklanmıştım şükür çok kolay oldu. inş buda öyle olurNormal dogumda illa ki dogum aninda aci cekiyosun baya ama sen korkma simdiden cünkü bazisi asiri agri cekdim diyo bazisi normaldi diyor yani her insan farkli.. ama yinede kolay degil tabiki :) sezeryanla olan dogumda o an fazla bisey hissetmiyorsun ama sonrasinda toparlanmak zaman aliyormus.. arkadasm sezeryanla dogum yapti daha yenilerde, ordan biliyorum.. bicak yarasi sonucda kolay degil.. normal dogumda bende dogum esnasi yirtilma oldu oda aci veren bi durum.. sonra dr dikiyor yirtilma olan yeri ama bir kac gün cekiyorsun acisini.. herkezde olmuyor ama :)
valla benmde hep koyu sarı o zmn doktorun kıza benziyo lafıyla uyumlu oluyo ayy inşAa bunuda ilk kez duydum :))
Benim boyum 1.62 cok uzun sayilmam orta boy ama zayifim.. dogumum iyi gecdi yano hic agri aci sanci olmadan tabiki gecmez ama 3 saatde dogum yaptim.. ebem vardi yanimda cok güzel bir dogum oldu seninkisi dedi bana.. bol bol yürüyüs yaptim cok önemliymis simdiden basla yürüyüslere :)hadi yaa benm ark da diyor ki senin boyun uzun zayıfsın doğumun kolay olur diyor etkisi var mı ki bunların
evet canm onu duymuştum yürüyüş yapıyrm ama mesela ne kdr yürümek lazm günde ?Benim boyum 1.62 cok uzun sayilmam orta boy ama zayifim.. dogumum iyi gecdi yano hic agri aci sanci olmadan tabiki gecmez ama 3 saatde dogum yaptim.. ebem vardi yanimda cok güzel bir dogum oldu seninkisi dedi bana.. bol bol yürüyüs yaptim cok önemliymis simdiden basla yürüyüslere :)
Benimde koyu sariiiiivalla benmde hep koyu sarı o zmn doktorun kıza benziyo lafıyla uyumlu oluyo ayy inş
ayy bu yıl için kız senesi diyorlar çoğğunluk kızmış hep :)))Benimde koyu sariiiii
Ben ilk hamileligimdw nerdeyse her gün en az yarim saat yürüdüm ama simdi firsat bulamiyorum evde 1 cocuk daha oldugundan.. ama senin ilk cocuk bol vaktin olur hemen basla her gün yapamasanda 2/3 güne bir 1 saat yürüyüs yap :))evet canm onu duymuştum yürüyüş yapıyrm ama mesela ne kdr yürümek lazm günde ?
Ama ben dr kiz demedikce inanamam o yüzden bekliycez :)))ayy bu yıl için kız senesi diyorlar çoğğunluk kızmış hep :)))
canım ben oldum olası yürümeyi severm her gün yürüyorum bende geziyomuş gibi faydasını olduğunu duydum bende kolay doğum yapıyormuşsunBen ilk hamileligimdw nerdeyse her gün en az yarim saat yürüdüm ama simdi firsat bulamiyorum evde 1 cocuk daha oldugundan.. ama senin ilk cocuk bol vaktin olur hemen basla her gün yapamasanda 2/3 güne bir 1 saat yürüyüs yap :))
mecbur beklicezz zatn :))Ama ben dr kiz demedikce inanamam o yüzden bekliycez :)))
Tabiki vücudla da alakasi var insandn insana degisiyor arkadasim cok zorlandi.. bazisi kolay hemen toparliyor.. ins bu seferde hemen toparlanirsin sonucda 1 cocuk daha varsezeryanda kişiden kişiye değişiyor ya ben hemen ayaklanmıştım şükür çok kolay oldu. inş buda öyle olur
Aynen banada herkez defalarca söyledi bol bol yürüyüs yap hareket et diye iyiki dinlemisim.. hem kilo acisindanda iyi olur.. gerci ben cok istahli degildim asiri yemedim cok hareket etmisdim ama 19 kg aldim hamileligmde.. nereme aldim onuda bilmiyorum.sadece karnim top gibi cikmisdi öndecanım ben oldum olası yürümeyi severm her gün yürüyorum bende geziyomuş gibi faydasını olduğunu duydum bende kolay doğum yapıyormuşsun
Herkezde bi kiz istegi almis yürümüs bu sene :)))Allah herkesin gönlüne gòre versin insallah banada bir kız nasip olur
1oglum var insallah bide kızın tadını alırızHerkezde bi kiz istegi almis yürümüs bu sene :)))
ben ilk 2 ay 3 kilo aldım şu an kaldı hala daha alamadım çok korkmuştum başta böle giderse ben duba gibi olurum diye allahtan durdu kilo almamAynen banada herkez defalarca söyledi bol bol yürüyüs yap hareket et diye iyiki dinlemisim.. hem kilo acisindanda iyi olur.. gerci ben cok istahli degildim asiri yemedim cok hareket etmisdim ama 19 kg aldim hamileligmde.. nereme aldim onuda bilmiyorum.sadece karnim top gibi cikmisdi önde
Canım bisey sormak istiyorum yeni hamileyim kızım olsun istiyorum hayirlisiyla diyorlarki idrar rengi acik sarî sa erkek koyu sariysa kız %99 muş senin idrar rengin ne canım
Cinsiyeti ne canım suan bi gittiginde dikkat edip yazarmisin bizehayırlısı olsun inşallah.
Hiç dikkat etmedim ilk aylarda çok bulantım vardı aklıma bile gelmedi.
Oğlumdan farklı olarak bu hamilelikte çok bulantım oldu ve tüylenmem çok çok azaldı.Bi tek bunları farkettim
Aynen canm benimde 1 oglum var1oglum var insallah bide kızın tadını alırız
kız :)Cinsiyeti ne canım suan bi gittiginde dikkat edip yazarmisin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?