Cinsiyet merak edenleeer :)

sezeryanda kişiden kişiye değişiyor ya ben hemen ayaklanmıştım şükür çok kolay oldu. inş buda öyle olur

hadi yaa benm ark da diyor ki senin boyun uzun zayıfsın doğumun kolay olur diyor etkisi var mı ki bunların
Benim boyum 1.62 cok uzun sayilmam orta boy ama zayifim.. dogumum iyi gecdi yano hic agri aci sanci olmadan tabiki gecmez ama 3 saatde dogum yaptim.. ebem vardi yanimda cok güzel bir dogum oldu seninkisi dedi bana.. bol bol yürüyüs yaptim cok önemliymis simdiden basla yürüyüslere :)

evet canm onu duymuştum yürüyüş yapıyrm ama mesela ne kdr yürümek lazm günde ?

evet canm onu duymuştum yürüyüş yapıyrm ama mesela ne kdr yürümek lazm günde ?
Ben ilk hamileligimdw nerdeyse her gün en az yarim saat yürüdüm ama simdi firsat bulamiyorum evde 1 cocuk daha oldugundan.. ama senin ilk cocuk bol vaktin olur hemen basla her gün yapamasanda 2/3 güne bir 1 saat yürüyüs yap :))

canım ben oldum olası yürümeyi severm her gün yürüyorum bende geziyomuş gibi faydasını olduğunu duydum bende kolay doğum yapıyormuşsun

sezeryanda kişiden kişiye değişiyor ya ben hemen ayaklanmıştım şükür çok kolay oldu. inş buda öyle olur
Tabiki vücudla da alakasi var insandn insana degisiyor arkadasim cok zorlandi.. bazisi kolay hemen toparliyor.. ins bu seferde hemen toparlanirsin sonucda 1 cocuk daha var

canım ben oldum olası yürümeyi severm her gün yürüyorum bende geziyomuş gibi faydasını olduğunu duydum bende kolay doğum yapıyormuşsun
Aynen banada herkez defalarca söyledi bol bol yürüyüs yap hareket et diye iyiki dinlemisim.. hem kilo acisindanda iyi olur.. gerci ben cok istahli degildim asiri yemedim cok hareket etmisdim ama 19 kg aldim hamileligmde.. nereme aldim onuda bilmiyorum.sadece karnim top gibi cikmisdi önde

ben ilk 2 ay 3 kilo aldım şu an kaldı hala daha alamadım çok korkmuştum başta böle giderse ben duba gibi olurum diye allahtan durdu kilo almam

Canım bisey sormak istiyorum yeni hamileyim kızım olsun istiyorum hayirlisiyla diyorlarki idrar rengi acik sarî sa erkek koyu sariysa kız %99 muş senin idrar rengin ne canım

hayırlısı olsun inşallah.
Hiç dikkat etmedim ilk aylarda çok bulantım vardı aklıma bile gelmedi.
Oğlumdan farklı olarak bu hamilelikte çok bulantım oldu ve tüylenmem çok çok azaldı.Bi tek bunları farkettim

Cinsiyeti ne canım suan bi gittiginde dikkat edip yazarmisin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…