Cinsiyet merak edenleeer :)

Aynen bizde öyle eşimde bende çok istiyoruz rabbim duy sesimizi inşallah
Benimde esim cok istiyor onun istemesi benimde daha fazla istememe sebep oluyor.. ilk oglan istedim hep Rabbim gönlüme göre verdi.. ikncide hep kiz olur ins dedim bakalim olcakmi.. oglanlar da cok güzel gercekden simdi oglan cocuklarina haksizlk yapmiyalim :))) anneye cok düskün oluyolar cok tatli oluyo gercekden ama kizda ap ayri.. Oglum ayni babasi simdide ins kizim olur oda bana benzer diyede cok istiyorum :)

Bu sene kız senesimi acaba herkes kız sanki kızım var eğer kız kardeşi olursa yoldaş olur erkek kardeşi olursa güvendiği Bi dağ olur güç olur inşlh. Kızım 18 aylık daha . Abla olmak için çok küçük miniğim benim. Tardeşim diyo göbeğime dokunup. Hepimizin Hakkı'nda hayırlısı. Gönlümüzdekini versin inşlh hayırlıca. Ben Bi oğlum olsun isterim. Kızım olursada sevinirim

Canim benim insallah gönlündekini verir Rabbim.. ikisinede sevinecegmiz kesin ama benimde ilk kizim olsa ikincide kiz olsa cok sevinirdim ama oglan olmasinida isterdim senin gibi.. 18 aylik cokda kücük degil ztn bebis dogasiya iki yasini gecer.. benim oglan 2 bucuk yasinda..
Sen kac aylik hamilesin??

Aynen Can'ım hepimize versin rabbim inşlh. Ben 5 haftalık hamileyim. Nasipse kızım 24 aylık olacak kardeşi geldiğinde. Sen ne kadarsın

Valla cevremde 10 tane hamile var hepsi kiz canim galiba kiz senesi :)

Nub için bize de yorum yaparmisiniz

Eklentiler

• 14781127987191952864898.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 41
Bakin benim burda 8 haftalik ama malesef birsey belli olmuyor kese yuvarlak ve sagda o kadar :)

Eklentiler

• 1478113059005117037134.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 42
32.haftamın içindeyim. Hala bilmiyorum.
"Belki?..."
"Galiba?..."
"Herhalde?..."
"Gibi?..." lerle kaldık bakalım :)

Tabiki canim.. kiza benziyor bence.. dr birsey söyledimi peki..
Bir kiz dedi bir erkek dedi canim net bi şey söylemedi bizim bebiste hep sagdaydi. Cin takvimine gore erkek cikiyor bizim için cinsiyetin önemi yok ama artik netlessin birşeyler alalim diyoruz bide bu ara cevremde çok hamile var doktor hep kiz deip sonra erkek dediği yada erkek deyip kiz dedgide var çok değişen var ve 6 aylikta felan hep değiştiğini öğrendiler ben özele gidiyorum 4 doktora gittim hic biri net bisey soylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…