- 1 Kasım 2016
- 1.232
- 518
- 38
- Konu Sahibi mavisimm11
-
kız istenmz mi benm eşim deli oluyor kız die inşş inş :)Anaaaammm bu ne herkes bendenhep kiz isteniyo maşallah maşallah hadi hepimizin kızı olsun pembeler morlar
Aynen bizde öyle eşimde bende çok istiyoruz rabbim duy sesimizi inşallahkız istenmz mi benm eşim deli oluyor kız die inşş inş :)
Benimde esim cok istiyor onun istemesi benimde daha fazla istememe sebep oluyor.. ilk oglan istedim hep Rabbim gönlüme göre verdi.. ikncide hep kiz olur ins dedim bakalim olcakmi.. oglanlar da cok güzel gercekden simdi oglan cocuklarina haksizlk yapmiyalim :))) anneye cok düskün oluyolar cok tatli oluyo gercekden ama kizda ap ayri.. Oglum ayni babasi simdide ins kizim olur oda bana benzer diyede cok istiyorum :)Aynen bizde öyle eşimde bende çok istiyoruz rabbim duy sesimizi inşallah
Canim benim insallah gönlündekini verir Rabbim.. ikisinede sevinecegmiz kesin ama benimde ilk kizim olsa ikincide kiz olsa cok sevinirdim ama oglan olmasinida isterdim senin gibi.. 18 aylik cokda kücük degil ztn bebis dogasiya iki yasini gecer.. benim oglan 2 bucuk yasinda..Bu sene kız senesimi acaba herkes kız sankikızım var eğer kız kardeşi olursa yoldaş olur erkek kardeşi olursa güvendiği Bi dağ olur güç olur inşlh. Kızım 18 aylık daha . Abla olmak için çok küçük miniğim benim. Tardeşim diyo göbeğime dokunup. Hepimizin Hakkı'nda hayırlısı. Gönlümüzdekini versin inşlh hayırlıca. Ben Bi oğlum olsun isterim. Kızım olursada sevinirim
Aynen Can'ım hepimize versin rabbim inşlh. Ben 5 haftalık hamileyim. Nasipse kızım 24 aylık olacak kardeşi geldiğinde. Sen ne kadarsınCanim benim insallah gönlündekini verir Rabbim.. ikisinede sevinecegmiz kesin ama benimde ilk kizim olsa ikincide kiz olsa cok sevinirdim ama oglan olmasinida isterdim senin gibi.. 18 aylik cokda kücük degil ztn bebis dogasiya iki yasini gecer.. benim oglan 2 bucuk yasinda..
Sen kac aylik hamilesin??
Benim 9 haftalik canim :)Aynen Can'ım hepimize versin rabbim inşlh. Ben 5 haftalık hamileyim. Nasipse kızım 24 aylık olacak kardeşi geldiğinde. Sen ne kadarsın
22 haftaligiz hala net cinsiyet ogrenmedik bende senin gibi çok merak ediyorum bazilri erkek bazilar kiza benziyor dedi ama hala netlesmesiBugn 8+6 yim daha cok var ama merakda var :) siz ne durumdasiniz hanimlar??
Valla cevremde 10 tane hamile var hepsi kiz canim galiba kiz senesi :)Bu sene kız senesimi acaba herkes kız sankikızım var eğer kız kardeşi olursa yoldaş olur erkek kardeşi olursa güvendiği Bi dağ olur güç olur inşlh. Kızım 18 aylık daha . Abla olmak için çok küçük miniğim benim. Tardeşim diyo göbeğime dokunup. Hepimizin Hakkı'nda hayırlısı. Gönlümüzdekini versin inşlh hayırlıca. Ben Bi oğlum olsun isterim. Kızım olursada sevinirim
Yani 2017 de doguracaklarmi kiz diyosun :) seninde o zaman kiz demi.. 1 ay sonra bakalim bende ögrenirim insValla cevremde 10 tane hamile var hepsi kiz canim galiba kiz senesi :)
Nub için bize de yorum yaparmisinizResim yükleyebilsem keske ya nub theorisi diye birsey var cok mantikli bi teori.. size anlatacakdm ama resim yüklemeden olmuyor.. resimde yani 9/10 haftalik ultrason resminden itibaren pozisyon müsaitse anlasiliyor iyi yada kötü cinsiyeti :) yani benim oglanda ap acik ortada cinsiyet..
Kiza benziyor dedi doktor kesin net bi şey söylemedi canimYani 2017 de doguracaklarmi kiz diyosun :) seninde o zaman kiz demi.. 1 ay sonra bakalim bende ögrenirim ins
Ama evet genelde kiz oluyor benim etrafimdakilerinde
Çok erken haftalarda çok sağlıklı olmayabiliyor tahminler:)
Oğlumda 12. haftada erkek demişti değişmedi.
Şimdikinde 15.haftada erkek 19. haftada erkek 22. haftada kız oldu :)
Tamam anladim basdada yazmissin zaten.. aslinda bayada varmis senin 22 haftalik demek netlesmeyince netlesmiyor bi türlü.. kiza yogunluk daha cok ama anladigim kadariylaKiza benziyor dedi doktor kesin net bi şey söylemedi canim
Tabiki canim.. kiza benziyor bence.. dr birsey söyledimi peki..Nub için bize de yorum yaparmisiniz
Az kalmis yakinda ögrenirsin.. :)) icinde his varmi yada dr hicmi birsey söylemedi.. baska birsey yapdinmi denedinmi yani cin takvimi falan filanBen de çok merak ediyorum 14 oldu :)
Bir kiz dedi bir erkek dedi canim net bi şey söylemedi bizim bebiste hep sagdaydi. Cin takvimine gore erkek cikiyor bizim için cinsiyetin önemi yok ama artik netlessin birşeyler alalim diyoruz bide bu ara cevremde çok hamile var doktor hep kiz deip sonra erkek dediği yada erkek deyip kiz dedgide var çok değişen var ve 6 aylikta felan hep değiştiğini öğrendiler ben özele gidiyorum 4 doktora gittim hic biri net bisey soylemediTabiki canim.. kiza benziyor bence.. dr birsey söyledimi peki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?