Cinsiyet merak edenleeer :)

Saglikdan önemlisi yok cnm cinsiyet merak ve iste cinsiyet ögrenmeden bisey alamiyorsun.. sen o zaman biraz daha bekle kesinlesince alisveris yaparsiniz bebise

şimdi ikili test sonucumu aldım bhcg sonucuna göre kız bebek ikili test sonucuyla bebeğinin cinsiyetini doğru tutturan var mı acaba

2 haftaya doğum yapıcam nerdeyse sadece bir kere erkek dediler diğerlerinde hep göstermiyor dediler emin olamadık bir türlü erkek diye bekliyoruz ama belki de süpriz yapıcam bizim sıpa :)

benim de 12+0 cumartesi randevum var belki söyler diye umut ediyorum :) kadınsal ve anne içgüdülerim erkek diyor rüyalarımda hep erkek bebek görüyorum artık hayırlısı :)
Bende hep rüyamda erkek bebek görüyordum. Erkek diye içime doğuyordu. Ama doktor kıza benziyor dedi. Kesin değil ama bakalım sonuçlar ne olacak :)

2 haftaya doğum yapıcam nerdeyse sadece bir kere erkek dediler diğerlerinde hep göstermiyor dediler emin olamadık bir türlü erkek diye bekliyoruz ama belki de süpriz yapıcam bizim sıpa :)
Senin baya az kalmis her an gelebilir bebis :) Allah bir nefeste kurtarsin insallah Canim.. bakalim bende merak ettm kiz mi erkek mi.. daha cok erkek ihtimali yüksek sende benzetme varsa ama kesin birsey olmadigindan sürprizde yasiyabilirsin :))) bizede yaz dogum yapinca olurmu

Bende hep rüyamda erkek bebek görüyordum. Erkek diye içime doğuyordu. Ama doktor kıza benziyor dedi. Kesin değil ama bakalım sonuçlar ne olacak :)
Hayirli olsun.. :) benimde ilkinde hep erkek dogdu icime öylede oldu.. hislerim yaniltmamisdi.. ama her zaman hisler dogru cikacak diye birseyde yok tabi :) bakalim ilerliyen zamanlarda degisiklik olabilir sendede

amin işn. cümlemizi canım. yarın belli olur büyük ihtimalle doğum zamanı sezeryan olucak çünkü. yazarım tabi hayırlısıyla inş. doğurıyım da :)

Sende bendensin desene :) benimde 2 bucuk yasinda oglum var simdi ikincisi yolda ama ben basdayim 10 haftalik daha benimkisi
ohh sizin ne güzel bi tecrübeniz var benm daha ilk gebeliğim hiçbişey bilmiyorum mesela doğum çok mu zor geçiyor çok canı acıyor mu insanın

Sende bendensin desene :) benimde 2 bucuk yasinda oglum var simdi ikincisi yolda ama ben basdayim 10 haftalik daha benimkisi
hadi ya :) iyi sen doğum yapana kadar daha çok büyür sana kolaylık olur hem :) kıskançlıklar bizi bekliyor bakalım

ohh sizin ne güzel bi tecrübeniz var benm daha ilk gebeliğim hiçbişey bilmiyorum mesela doğum çok mu zor geçiyor çok canı acıyor mu insanın
ben bu konuda pek bişey diyemiyicem çünkü sezeryan oldu. şükür çok kolay geçti sonrasında da hemen ayaklandım. normal doğum daha kolay oluyor galiba sonrasında.

ben bu konuda pek bişey diyemiyicem çünkü sezeryan oldu. şükür çok kolay geçti sonrasında da hemen ayaklandım. normal doğum daha kolay oluyor galiba sonrasında.
canım normal doğum sonrası kolay evet ama acaba doğururken de öle midir hafiften bi korku var içimde

Çok erken haftalarda çok sağlıklı olmayabiliyor tahminler:)
Oğlumda 12. haftada erkek demişti değişmedi.
Şimdikinde 15.haftada erkek 19. haftada erkek 22. haftada kız oldu :)
Canım bisey sormak istiyorum yeni hamileyim kızım olsun istiyorum hayirlisiyla diyorlarki idrar rengi acik sarî sa erkek koyu sariysa kız %99 muş senin idrar rengin ne canım

Normal dogumda illa ki dogum aninda aci cekiyosun baya ama sen korkma simdiden cünkü bazisi asiri agri cekdim diyo bazisi normaldi diyor yani her insan farkli.. ama yinede kolay degil tabiki :) sezeryanla olan dogumda o an fazla bisey hissetmiyorsun ama sonrasinda toparlanmak zaman aliyormus.. arkadasm sezeryanla dogum yapti daha yenilerde, ordan biliyorum.. bicak yarasi sonucda kolay degil.. normal dogumda bende dogum esnasi yirtilma oldu oda aci veren bi durum.. sonra dr dikiyor yirtilma olan yeri ama bir kac gün cekiyorsun acisini.. herkezde olmuyor ama :)

hadi yaa benm ark da diyor ki senin boyun uzun zayıfsın doğumun kolay olur diyor etkisi var mı ki bunların

Cinsiyeti ogrenen arkadaslar varsa bu idrar rengi tutuyormu tutmuyormu soylermisinoz acik sari erkek koyu saru kız mış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…