- 28 Ekim 2016
- 325
- 166
- 18
- Konu Sahibi mavisimm11
-
Sen o zaman dogumda ögrenirsin canim :) ztn ne kalmis.. hala belki galiba diyolarsa32.haftamın içindeyim. Hala bilmiyorum.
"Belki?..."
"Galiba?..."
"Herhalde?..."
"Gibi?..." lerle kaldık bakalım :)
Saglikdan önemlisi yok cnm cinsiyet merak ve iste cinsiyet ögrenmeden bisey alamiyorsun.. sen o zaman biraz daha bekle kesinlesince alisveris yaparsiniz bebiseBir kiz dedi bir erkek dedi canim net bi şey söylemedi bizim bebiste hep sagdaydi. Cin takvimine gore erkek cikiyor bizim için cinsiyetin önemi yok ama artik netlessin birşeyler alalim diyoruz bide bu ara cevremde çok hamile var doktor hep kiz deip sonra erkek dediği yada erkek deyip kiz dedgide var çok değişen var ve 6 aylikta felan hep değiştiğini öğrendiler ben özele gidiyorum 4 doktora gittim hic biri net bisey soylemedi
Bende hep rüyamda erkek bebek görüyordum. Erkek diye içime doğuyordu. Ama doktor kıza benziyor dedi. Kesin değil ama bakalım sonuçlar ne olacak :)benim de 12+0 cumartesi randevum var belki söyler diye umut ediyorum :) kadınsal ve anne içgüdülerim erkek diyor rüyalarımda hep erkek bebek görüyorum artık hayırlısı :)
Senin baya az kalmis her an gelebilir bebis :) Allah bir nefeste kurtarsin insallah Canim.. bakalim bende merak ettm kiz mi erkek mi.. daha cok erkek ihtimali yüksek sende benzetme varsa ama kesin birsey olmadigindan sürprizde yasiyabilirsin :))) bizede yaz dogum yapinca olurmu2 haftaya doğum yapıcam nerdeyse sadece bir kere erkek dediler diğerlerinde hep göstermiyor dediler emin olamadık bir türlü erkek diye bekliyoruz ama belki de süpriz yapıcam bizim sıpa :)
Hayirli olsun.. :) benimde ilkinde hep erkek dogdu icime öylede oldu.. hislerim yaniltmamisdi.. ama her zaman hisler dogru cikacak diye birseyde yok tabi :) bakalim ilerliyen zamanlarda degisiklik olabilir sendedeBende hep rüyamda erkek bebek görüyordum. Erkek diye içime doğuyordu. Ama doktor kıza benziyor dedi. Kesin değil ama bakalım sonuçlar ne olacak :)
amin işn. cümlemizi canım. yarın belli olur büyük ihtimalle doğum zamanı sezeryan olucak çünkü. yazarım tabi hayırlısıyla inş. doğurıyım da :)Senin baya az kalmis her an gelebilir bebis :) Allah bir nefeste kurtarsin insallah Canim.. bakalim bende merak ettm kiz mi erkek mi.. daha cok erkek ihtimali yüksek sende benzetme varsa ama kesin birsey olmadigindan sürprizde yasiyabilirsin :))) bizede yaz dogum yapinca olurmu
Tamam o zaman yazarsin ögrenince :)) ilk bebismi senin??amin işn. cümlemizi canım. yarın belli olur büyük ihtimalle doğum zamanı sezeryan olucak çünkü. yazarım tabi hayırlısıyla inş. doğurıyım da :)
yok canım ikinci bi tane oğlum var 2.5 yaşındaTamam o zaman yazarsin ögrenince :)) ilk bebismi senin??
Sende bendensin desene :) benimde 2 bucuk yasinda oglum var simdi ikincisi yolda ama ben basdayim 10 haftalik daha benimkisiyok canım ikinci bi tane oğlum var 2.5 yaşında
ohh sizin ne güzel bi tecrübeniz var benm daha ilk gebeliğim hiçbişey bilmiyorum mesela doğum çok mu zor geçiyor çok canı acıyor mu insanınSende bendensin desene :) benimde 2 bucuk yasinda oglum var simdi ikincisi yolda ama ben basdayim 10 haftalik daha benimkisi
hadi ya :) iyi sen doğum yapana kadar daha çok büyür sana kolaylık olur hem :) kıskançlıklar bizi bekliyor bakalımSende bendensin desene :) benimde 2 bucuk yasinda oglum var simdi ikincisi yolda ama ben basdayim 10 haftalik daha benimkisi
ben bu konuda pek bişey diyemiyicem çünkü sezeryan oldu. şükür çok kolay geçti sonrasında da hemen ayaklandım. normal doğum daha kolay oluyor galiba sonrasında.ohh sizin ne güzel bi tecrübeniz var benm daha ilk gebeliğim hiçbişey bilmiyorum mesela doğum çok mu zor geçiyor çok canı acıyor mu insanın
canım normal doğum sonrası kolay evet ama acaba doğururken de öle midir hafiften bi korku var içimdeben bu konuda pek bişey diyemiyicem çünkü sezeryan oldu. şükür çok kolay geçti sonrasında da hemen ayaklandım. normal doğum daha kolay oluyor galiba sonrasında.
Canım bisey sormak istiyorum yeni hamileyim kızım olsun istiyorum hayirlisiyla diyorlarki idrar rengi acik sarî sa erkek koyu sariysa kız %99 muş senin idrar rengin ne canımÇok erken haftalarda çok sağlıklı olmayabiliyor tahminler:)
Oğlumda 12. haftada erkek demişti değişmedi.
Şimdikinde 15.haftada erkek 19. haftada erkek 22. haftada kız oldu :)
Normal dogumda illa ki dogum aninda aci cekiyosun baya ama sen korkma simdiden cünkü bazisi asiri agri cekdim diyo bazisi normaldi diyor yani her insan farkli.. ama yinede kolay degil tabiki :) sezeryanla olan dogumda o an fazla bisey hissetmiyorsun ama sonrasinda toparlanmak zaman aliyormus.. arkadasm sezeryanla dogum yapti daha yenilerde, ordan biliyorum.. bicak yarasi sonucda kolay degil.. normal dogumda bende dogum esnasi yirtilma oldu oda aci veren bi durum.. sonra dr dikiyor yirtilma olan yeri ama bir kac gün cekiyorsun acisini.. herkezde olmuyor ama :)ohh sizin ne güzel bi tecrübeniz var benm daha ilk gebeliğim hiçbişey bilmiyorum mesela doğum çok mu zor geçiyor çok canı acıyor mu insanın
hadi yaa benm ark da diyor ki senin boyun uzun zayıfsın doğumun kolay olur diyor etkisi var mı ki bunlarınNormal dogumda illa ki dogum aninda aci cekiyosun baya ama sen korkma simdiden cünkü bazisi asiri agri cekdim diyo bazisi normaldi diyor yani her insan farkli.. ama yinede kolay degil tabiki :) sezeryanla olan dogumda o an fazla bisey hissetmiyorsun ama sonrasinda toparlanmak zaman aliyormus.. arkadasm sezeryanla dogum yapti daha yenilerde, ordan biliyorum.. bicak yarasi sonucda kolay degil.. normal dogumda bende dogum esnasi yirtilma oldu oda aci veren bi durum.. sonra dr dikiyor yirtilma olan yeri ama bir kac gün cekiyorsun acisini.. herkezde olmuyor ama :)
Aa bunuda ilk kez duydum :))Canım bisey sormak istiyorum yeni hamileyim kızım olsun istiyorum hayirlisiyla diyorlarki idrar rengi acik sarî sa erkek koyu sariysa kız %99 muş senin idrar rengin ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?