- 28 Ekim 2016
- 325
- 166
- 18
- Konu Sahibi mavisimm11
-
Zaten cin/rus takvimi eglence amacli bence dogruluk payi cok yüksek degil.tutanda oluyor tutmayanda.. sen bide benim anlattigim kan yenilemeyi hesapla bakalim ne cikicak :) bende tesadüf olabilir ama oglumda dogru cikardi bunada kiz diyor bakalim :))ben erkek hissediyorum ama benim denedigim herseyde farkli sonuc cikior cin takvimi erkek diyor rus takvimi kiz diyor falan karisik kan yenileme nasil oluo bi onu denemedim sanirim hahah soylesene yapiim hemen
tabi canm beni mesela o kdr dikktli incelemişti ki çocuk anlatamm dibimden ayrılmamştı gözlerini de hiç kırpmadan bakıyrduGercekdenmi :)) olabilir ilk kez duyuyorum basima böyle bisey gelmedi benim.. yani ne anlamda ilgi duyarmis begenme gibimi?? :)
Hay Allah ciddimisinn artik senin kesin gibi birsey ya.. dr ztn kiza benzetmisdi ee yani sen fazla düsünme artik bence 90% kiz seninkız yaptım eşiimnki 2013 en yakın benmki 2015 yaşasın bu da kız çıktı :))
aynen canm yaa herşeyde kız çıktı benm yüzük testi çin rus bu kan bi de doktor kıza benzetti inş cnm yaa seninde kız olurHay Allah ciddimisinn artik senin kesin gibi birsey ya.. dr ztn kiza benzetmisdi ee yani sen fazla düsünme artik bence 90% kiz seninyani cok cok cok kücük ihtimal erkek olabilir Allah bilir bunu ama bu kadar da fazla olur hersey kiz yönünde
canım çin takviminde kendi yaşına 1 ekliyorsun yanlş bakıyo olmayasınay o dediğiniz testlere göre benim kide kız çıkıyor ama çin takviminde erkek çıkıyor
Nasıl yani normal doğum tarihimi yazmıyacakmıyım onunda püf noktası mı varcanım çin takviminde kendi yaşına 1 ekliyorsun yanlş bakıyo olmayasın
atıyorum 25 yaşındasın bir ekle öle bakk çin takviminde insanların yaşı değişiyor ondanNasıl yani normal doğum tarihimi yazmıyacakmıyım onunda püf noktası mı var
Ins canm.. benimde hersey kiz cikiyor ama tesadüfde olabilir kendimi kaptirmak istemiyorum böyle seylerden dolYi yani cin/rus takvimi, kan yenileme testi.. hatta annem sacma olmasini düsünmesine ragmen iki yastik koydu koltuga birinin altinda bicak birinin altinda makas varmis.. makasa oturursan kiz ; bicak oglan (ama gercekden bence batil inanc ) sakasina yapdik.. makas olan yastiga oturdum.. gördügn gibi hersey kiza isaret ama dr kiza benzetiyorum demis olsa daha fazla inanirdim.. simdi sadece bence tesadüfde olabilir diyorum canimaynen canm yaa herşeyde kız çıktı benm yüzük testi çin rus bu kan bi de doktor kıza benzetti inş cnm yaa seninde kız olur
Otomatik hesaplamadan yapiyorsan zaten cin yasini hesapliyorlarNasıl yani normal doğum tarihimi yazmıyacakmıyım onunda püf noktası mı var
normal yaş 24 gözüküyor çinde 25 ona göre hesaplama yapamam gerek dediğinizden anladığım bu doğrumudur.atıyorum 25 yaşındasın bir ekle öle bakk çin takviminde insanların yaşı değişiyor ondan
tabi fazla kaptırma yani erk olursa da üzülmem diyebil kendine ama bn içimede senn kızın olcak doğuyo inş dört gözle beklicem haberiniIns canm.. benimde hersey kiz cikiyor ama tesadüfde olabilir kendimi kaptirmak istemiyorum böyle seylerden dolYi yani cin/rus takvimi, kan yenileme testi.. hatta annem sacma olmasini düsünmesine ragmen iki yastik koydu koltuga birinin altinda bicak birinin altinda makas varmis.. makasa oturursan kiz ; bicak oglan (ama gercekden bence batil inanc ) sakasina yapdik.. makas olan yastiga oturdum.. gördügn gibi hersey kiza isaret ama dr kiza benzetiyorum demis olsa daha fazla inanirdim.. simdi sadece bence tesadüfde olabilir diyorum canim
aynen ölenormal yaş 24 gözüküyor çinde 25 ona göre hesaplama yapamam gerek dediğinizden anladığım bu doğrumudur.
aynen öle
aynen öle cnm inş sende haber ver düşünsenize hepimiz kız annesiymişz :))Tamamdır. Kız çıktı ondada hadi bakalım inşAllah tutar. Babam çünkü kızım kızı olacak diye ağzından kaçırmıştı sevinçten
Ne kadar güzel olur :) Tamamdır öğrendiğim zaman sizlere de haber vereceğimaynen öle cnm inş sende haber ver düşünsenize hepimiz kız annesiymişz :))
hobaaa bundada kiz cikti :))benim heralde ogrenemiycem bu cinsiyeti ya : $Zaten cin/rus takvimi eglence amacli bence dogruluk payi cok yüksek degil.tutanda oluyor tutmayanda.. sen bide benim anlattigim kan yenilemeyi hesapla bakalim ne cikicak :) bende tesadüf olabilir ama oglumda dogru cikardi bunada kiz diyor bakalim :))
Bak senin icinede dogmus kiz olur diye :)) oglanlarda cok güzel cok tatli olyuor erkek derse dr tabiki onada cokkk sevinicem ogluma arkadas gelicek.. oda ap ayri bir evlat olacak.. kiz sanki anneye daha düskün olur aileye bagli olur gibi geldigi icin kiz olsun diyorum.. ve illaki carsi pazarda kiz kiyafetlerine icim gitmiyor degiltabi fazla kaptırma yani erk olursa da üzülmem diyebil kendine ama bn içimede senn kızın olcak doğuyo inş dört gözle beklicem haberini
aynen ya kızın herşeyi bi başka oluyor cnm bnce sennde kızBak senin icinede dogmus kiz olur diye :)) oglanlarda cok güzel cok tatli olyuor erkek derse dr tabiki onada cokkk sevinicem ogluma arkadas gelicek.. oda ap ayri bir evlat olacak.. kiz sanki anneye daha düskün olur aileye bagli olur gibi geldigi icin kiz olsun diyorum.. ve illaki carsi pazarda kiz kiyafetlerine icim gitmiyor degilpembis pembis :))
:)))) hadi bakalimmmhobaaa bundada kiz cikti :))benim heralde ogrenemiycem bu cinsiyeti ya : $
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?