- 28 Ekim 2016
- 325
- 166
- 18
- Konu Sahibi mavisimm11
-
Agzindan bal damliyoraynen ya kızın herşeyi bi başka oluyor cnm bnce sennde kız
kıyamam görrsn bakAgzindan bal damliyor
O kadarda tesadüf olamaz demi yani hersey kiza isaret.. :))) ikimizdede.. ben daha cok baslardayimm 9 haftalik cok erken siz ilerdesiniz bana bakarak :)kıyamam görrsn bak
işaretler önemli bence özellkle anne ne hissederse o olur derler ki örneğini çok gördm :))O kadarda tesadüf olamaz demi yani hersey kiza isaret.. :))) ikimizdede.. ben daha cok baslardayimm 9 haftalik cok erken siz ilerdesiniz bana bakarak :)
Evet bende oglumda hep oglum olacak dedim öylede olmusdu mesela :)işaretler önemli bence özellkle anne ne hissederse o olur derler ki örneğini çok gördm :))
aynen öle valla bende çok duydum anne ne derse o da oluyor :))Evet bende oglumda hep oglum olacak dedim öylede olmusdu mesela :)
Hayirlisi olsun canim benmm baya yazisdkk bugün güzelde oldu.. birilerilye paylasmak güzel oluyor.. hamile olanlarla dahada güzel cünkü ayni heyecani paylasiyoruzzzaynen öle valla bende çok duydum anne ne derse o da oluyor :))
aynen öle valla ben evde genelde yalnızım eşim çalışıyor burda pek ark ım da yok senle aynı durumda olan insnlarla konuşmak çok güzel :) seni tanıdığıma sevindim..Hayirlisi olsun canim benmm baya yazisdkk bugün güzelde oldu.. birilerilye paylasmak güzel oluyor.. hamile olanlarla dahada güzel cünkü ayni heyecani paylasiyoruzzz
Bende canim :) istedigin zaman yaz yazisiriz.. dr gidersen bisey aklina gelirse takillirsa yaz sevinirimaynen öle valla ben evde genelde yalnızım eşim çalışıyor burda pek ark ım da yok senle aynı durumda olan insnlarla konuşmak çok güzel :) seni tanıdığıma sevindim..
tabi cnam bundan sonra sürekli yazarm sana sende yaz :)Bende canim :) istedigin zaman yaz yazisiriz.. dr gidersen bisey aklina gelirse takillirsa yaz sevinirim
Babanin icine dogmusdur belkide :)))Tamamdır. Kız çıktı ondada hadi bakalım inşAllah tutar. Babam çünkü kızım kızı olacak diye ağzından kaçırmıştı sevinçten
Tabiki mutlaka canim :))) yani sikca yazisalimtabi cnam bundan sonra sürekli yazarm sana sende yaz :)
kesinlikle.Tabiki mutlaka canim :))) yani sikca yazisalim
Çok temiz kalpli zaten içine ne doğsa hep olur. Dünde aradı diyor kız olsun kız ben kız eşyaları alcam diyip duruyor birde ilk torun olunca baya bi heveslendi İnşallah diyeyim bakalım :)Babanin icine dogmusdur belkide :)))
allah hevesini haklı çıkarsın inş kızın olurÇok temiz kalpli zaten içine ne doğsa hep olur. Dünde aradı diyor kız olsun kız ben kız eşyaları alcam diyip duruyor birde ilk torun olunca baya bi heveslendi İnşallah diyeyim bakalım :)
Ilk göz agrisi olacak desene.. kiz olsun ogla olsum cok sever eminim.. cünkü gercekden her torun farklidir ama ilkler baska oluyo derler.. yani benim annemin babaminda ilk torunu oglum ve üzerine cok titrerler :) ilk göz agrimiz o bizim derler hep .. :)Çok temiz kalpli zaten içine ne doğsa hep olur. Dünde aradı diyor kız olsun kız ben kız eşyaları alcam diyip duruyor birde ilk torun olunca baya bi heveslendi İnşallah diyeyim bakalım :)
Amin İnşallah bekleyip göreceğiz bir kaç hafta sonra :))allah hevesini haklı çıkarsın inş kızın olur
Ilk göz agrisi olacak desene.. kiz olsun ogla olsum cok sever eminim.. cünkü gercekden her torun farklidir ama ilkler baska oluyo derler.. yani benim annemin babaminda ilk torunu oglum ve üzerine cok titrerler :) ilk göz agrimiz o bizim derler hep .. :)
Amin canim insallah :)evet hem eşimin ailesi açısından hem benim ailem açısından ilk göz agrisi :)) Öyle tabi ilkler daha özel oluyor. Rabbim ahyırlısı ile kucağımıza alacağımız günleride gösterir inşallah :))
Anaaaammm bu ne herkes bendenBak senin icinede dogmus kiz olur diye :)) oglanlarda cok güzel cok tatli olyuor erkek derse dr tabiki onada cokkk sevinicem ogluma arkadas gelicek.. oda ap ayri bir evlat olacak.. kiz sanki anneye daha düskün olur aileye bagli olur gibi geldigi icin kiz olsun diyorum.. ve illaki carsi pazarda kiz kiyafetlerine icim gitmiyor degilpembis pembis :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?