Cinsiyet merak edenleeer :)

Hayirlisi olsun canim benmm baya yazisdkk bugün güzelde oldu.. birilerilye paylasmak güzel oluyor.. hamile olanlarla dahada güzel cünkü ayni heyecani paylasiyoruzzz
aynen öle valla ben evde genelde yalnızım eşim çalışıyor burda pek ark ım da yok senle aynı durumda olan insnlarla konuşmak çok güzel :) seni tanıdığıma sevindim..

aynen öle valla ben evde genelde yalnızım eşim çalışıyor burda pek ark ım da yok senle aynı durumda olan insnlarla konuşmak çok güzel :) seni tanıdığıma sevindim..
Bende canim :) istedigin zaman yaz yazisiriz.. dr gidersen bisey aklina gelirse takillirsa yaz sevinirim

Çok temiz kalpli zaten içine ne doğsa hep olur. Dünde aradı diyor kız olsun kız ben kız eşyaları alcam diyip duruyor birde ilk torun olunca baya bi heveslendi İnşallah diyeyim bakalım :)
allah hevesini haklı çıkarsın inş kızın olur

Çok temiz kalpli zaten içine ne doğsa hep olur. Dünde aradı diyor kız olsun kız ben kız eşyaları alcam diyip duruyor birde ilk torun olunca baya bi heveslendi İnşallah diyeyim bakalım :)
Ilk göz agrisi olacak desene.. kiz olsun ogla olsum cok sever eminim.. cünkü gercekden her torun farklidir ama ilkler baska oluyo derler.. yani benim annemin babaminda ilk torunu oglum ve üzerine cok titrerler :) ilk göz agrimiz o bizim derler hep .. :)

evet hem eşimin ailesi açısından hem benim ailem açısından ilk göz agrisi :)) Öyle tabi ilkler daha özel oluyor. Rabbim ahyırlısı ile kucağımıza alacağımız günleride gösterir inşallah :))

Anaaaammm bu ne herkes benden hep kiz isteniyo maşallah maşallah hadi hepimizin kızı olsun pembeler morlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…