canımmmm beni de hesaplayın lütfen :) ben 1986 doğumluyum, eşim 1980Bu hesaba göre senin bebeğin kız
Pardon yaaaİlk cocuğum da, şimdi karnımdaki de tutmadı maalesef...
2019 sen, 2016 eşin görünüyor. 2019 da hamilelik kız gibicanımmmm beni de hesaplayın lütfen :) ben 1986 doğumluyum, eşim 1980
Ah canım canım canımmm...nasıl isterim sağlıklı hayırlı bir kızım olsun. Kaç gündür kafayı yicem nette; nub teorisi. Zart teorisi, zurt teorisi :)2019 sen, 2016 eşin görünüyor. 2019 da hamilelik kız gibi
Valla canım onunla ilgili de bir post vardı oraya kendiminkini koydum erkek dediler.. Dr da erkek gibi dedi ben hala kız diyorum (kız istediğimden) o yüzden o konuda bana güvenme_derin masalim_ bu arada nubdan çıkıntıdan anlıyor musun canım, anlıyorsan onu da atayım sana zahmet onu da bi yorumlasan :))
Ben de hepsine baktım. Kiminde erkek kiminde kız. Haftaya kesin olacak benim de. Erkek gibi dedi Dr ama daha küçük demiştiAh canım canım canımmm...nasıl isterim sağlıklı hayırlı bir kızım olsun. Kaç gündür kafayı yicem nette; nub teorisi. Zart teorisi, zurt teorisi :)iki hafta sonra netleşicek cinsiyet. Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Yanlış hesap yapmışsındır canım mutlaka arada 1gun olmasi lazım yanlış hesap yapmıyorsam.İkimizinde 2018
1986 eşim bende 1988Yanlış hesap yapmışsındır canım mutlaka arada 1gun olmasi lazım yanlış hesap yapmıyorsam.
Bizde bana göre olursa kız eşime göre olursa erkek çıktı. Ama ram sene devriye de denk geliyor net cevap alamam buna
Kaç haftalıkken erkek gibi dedi doktor canım. Haftaya muaynede kaç haftalık oluyorsun. Ben 12 haftalıkken ikili tarama için gittiğimde, cinsiyeti az çok tahmin ediyoruz ama yanılma olasılığı bu haftalarda yüksek olduğu için söylemiyoruz demişti. 3 hafta sonra kesin söylerim dedi bana da . Kaldı 2 haftam :))Ben de hepsine baktım. Kiminde erkek kiminde kız. Haftaya kesin olacak benim de. Erkek gibi dedi Dr ama daha küçük demişti
12+1 deKaç haftalıkken erkek gibi dedi doktor canım. Haftaya muaynede kaç haftalık oluyorsun. Ben 12 haftalıkken ikili tarama için gittiğimde, cinsiyeti az çok tahmin ediyoruz ama yanılma olasılığı bu haftalarda yüksek olduğu için söylemiyoruz demişti. 3 hafta sonra kesin söylerim dedi bana da . Kaldı 2 haftam :))
Erkek m, Kız mı dedi size?Kaç haftalıkken erkek gibi dedi doktor canım. Haftaya muaynede kaç haftalık oluyorsun. Ben 12 haftalıkken ikili tarama için gittiğimde, cinsiyeti az çok tahmin ediyoruz ama yanılma olasılığı bu haftalarda yüksek olduğu için söylemiyoruz demişti. 3 hafta sonra kesin söylerim dedi bana da . Kaldı 2 haftam :))
Canım hiçbirşey demedi işte bana :) ben de niyeyse Israr etmedim hocam tahmininizi söyleyin olsun diye. Yanılma olduğu için söylemiyoruz dedi. Bakalım 2 hafta beklicem mecbur.Erkek m, Kız mı dedi size?
Kesinleşti erkek benimCanım hiçbirşey demedi işte bana :) ben de niyeyse Israr etmedim hocam tahmininizi söyleyin olsun diye. Yanılma olduğu için söylemiyoruz dedi. Bakalım 2 hafta beklicem mecbur.
kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?