Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

2019 sen, 2016 eşin görünüyor. 2019 da hamilelik kız gibi
Ah canım canım canımmm...nasıl isterim sağlıklı hayırlı bir kızım olsun. Kaç gündür kafayı yicem nette; nub teorisi. Zart teorisi, zurt teorisi :) iki hafta sonra netleşicek cinsiyet. Rabbim herkesin gönlüne göre versin

_derin masalim_ bu arada nubdan çıkıntıdan anlıyor musun canım, anlıyorsan onu da atayım sana zahmet onu da bi yorumlasan :))
Valla canım onunla ilgili de bir post vardı oraya kendiminkini koydum erkek dediler.. Dr da erkek gibi dedi ben hala kız diyorum (kız istediğimden) o yüzden o konuda bana güvenme

Ben de hepsine baktım. Kiminde erkek kiminde kız. Haftaya kesin olacak benim de. Erkek gibi dedi Dr ama daha küçük demişti

İkimizinde 2018
Yanlış hesap yapmışsındır canım mutlaka arada 1gun olmasi lazım yanlış hesap yapmıyorsam.

Bizde bana göre olursa kız eşime göre olursa erkek çıktı. Ama ram sene devriye de denk geliyor net cevap alamam buna

1986 eşim bende 1988
2018 olmuyor mu Bende mi yanlış yaptım

Ben de hepsine baktım. Kiminde erkek kiminde kız. Haftaya kesin olacak benim de. Erkek gibi dedi Dr ama daha küçük demişti
Kaç haftalıkken erkek gibi dedi doktor canım. Haftaya muaynede kaç haftalık oluyorsun. Ben 12 haftalıkken ikili tarama için gittiğimde, cinsiyeti az çok tahmin ediyoruz ama yanılma olasılığı bu haftalarda yüksek olduğu için söylemiyoruz demişti. 3 hafta sonra kesin söylerim dedi bana da . Kaldı 2 haftam :))

12+1 debenim hala umudum var... haftaya 14 +5 oluyorum. Kesinleşir...

Erkek m, Kız mı dedi size?

kızlar 7+2 ne dusunuyosunuz cinsiyetle ilgili

Eklentiler

• EDAC5F18-6245-4C5D-9558-663ECF0D5BA6.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 43
  • 68DFC5E1-7615-4129-AB90-0E449C1E012E.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 41

Banada yaparmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…