- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
Aynen oyle ya bende ikinci oglum olunca kiz olayi bitecek onu gorunce unutacam herseyi diodum simdilik heves diodum ole olmuo mu senin ikinci oglus dogdu yani buyuk dimiHaklısın canım. Allah sağlık versin gerisi boş aslında
Benim doğum tarihim 01.04.1986 eşimin 17.06.1978 hamile kaldığım ay kasım 2017 heycanla bekliyorumSenin ve eşinin doğduğu ay ve yıl ile hamile kaldığın ay ve yıl gerekli tatlım. Yazarsan hesaplarım.
Bu hesaba göre bebeğinin kız olması gerekiyor canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenim doğum tarihim 01.04.1986 eşimin 17.06.1978 hamile kaldığım ay kasım 2017 heycanla bekliyorum
2012 de eşin, 2013 te sen hücre yenilemişsin döllenme yılı 2015 olduğuna göre ilk bebeğin de kız olmalıydı. Bu seferde tutmadı canım. Bu teoriler güvenilir değil bence baksana tutmayan sayısı çok.
Bu hesaba göre bebeğinin kız olması gerekiyor canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEşim 10.04.1981. Ben 06.05.1986 gebeliğimi 24.10. 2017 ögrendim buna göre ne oluyo canm
Amin inşallah canm ama doktor erkek büyük ihtimal dedi tutmuyor sanırım bu hesapBu hesaba göre bebeğinin kız olması gerekiyor canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bu teorinin tutmadıpı çok hamile var canım. Fazla da takılmamak lazım. Oyun niyetine işteAmin inşallah canm ama doktor erkek büyük ihtimal dedi tutmuyor sanırım bu hesap
Ben anlamadım ya nasıl hesaplandığınıBu teorinin tutmadıpı çok hamile var canım. Fazla da takılmamak lazım. Oyun niyetine işte
Eşinin doğum yılına 4, seninkine 3 ekleyip hamile kaldığın yıla hanginizin hücre yenilemesi yakınsa onun cinsiyeti belirlediğini söylüyoruz. İkinizde en son 2016 da hücre yenilemişsiniz. Bu yüzden hamile kaldığı aya gelmeden hanginiz daha önce hücre yenilediyse onun cinsiyetinde bebepe hamilesin deniyor. Sen mayısta yenildiğin için bebek kız bebektir deniyor aslında anlamsız bir hesaplama işte. Dedim ya oyun gibiBen anlamadım ya nasıl hesaplandığını
Himm. Anladım şimdi bir oğlum var buda kız olsa güzel olurdu ama nasip canm Rabbim ne taktir ettiyse oEşinin doğum yılına 4, seninkine 3 ekleyip hamile kaldığın yıla hanginizin hücre yenilemesi yakınsa onun cinsiyeti belirlediğini söylüyoruz. İkinizde en son 2016 da hücre yenilemişsiniz. Bu yüzden hamile kaldığı aya gelmeden hanginiz daha önce hücre yenilediyse onun cinsiyetinde bebepe hamilesin deniyor. Sen mayısta yenildiğin için bebek kız bebektir deniyor aslında anlamsız bir hesaplama işte. Dedim ya oyun gibi
Eşin 1981 doğumlu ise 4 ekleyerek gidildiğinde 2017 tutuyor bu durumda erkek olmuyor muAmin inşallah canm ama doktor erkek büyük ihtimal dedi tutmuyor sanırım bu hesap
Pardon ya arkadaş haklı seninkinş hesapladığım kağıdı karıştırmışım. Eşin 2017 de hücre yenilemiş o yüzden bebek erkek. Kusura bakma canım yaHimm. Anladım şimdi bir oğlum var buda kız olsa güzel olurdu ama nasip canm Rabbim ne taktir ettiyse o
Anladım canım hayırlısıPardon ya arkadaş haklı seninkinş hesapladığım kağıdı karıştırmışım. Eşin 2017 de hücre yenilemiş o yüzden bebek erkek. Kusura bakma canım ya
Hadi inşallah canım ağzın bal yesin çin ve rus takvimindede kzı diyor.Bu hesaba göre bebeğinin kız olması gerekiyor canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Deme öyle yaBenim butun takvimler yalan oldu takvime falan inanmayin kizlar rabbim bilir sadece
Ins gönlündeki olur ama takvimlere umut baglama hayal kırıklığı cok yasarsin canim benim durumuma dusmeni istememDeme öyle ya
Haklısın sende çok kız istemiştin demi baklım bu hafta kontrolümüz var doktor tahminde bulunacak mıIns gönlündeki olur ama takvimlere umut baglama hayal kırıklığı cok yasarsin canim benim durumuma dusmeni istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?