Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

valla ya ben beceremedim ya da yanlış cıkdı ya da dr yanlış gördü ben 83 doğumluyum hesaplarsak kız ama dr erkek dedı ve doğuma 3 hafta kaldı bilen yardımcı olursa sevınırım hos zaten saglıklı olsunda cınsıyet önemli deil ama yinede merak işte

kızlar merak ettim bende bilen varsa hesaplayabilir mi acaba?
ben 14.02.1985 doğumluyum
eşim 29.09.1976 doğumluu
9 haftalık hamileyimm bi baktırayım dedimm :)

kızlar merak ettim bende bilen varsa hesaplayabilir mi acaba?
ben 14.02.1985 doğumluyum
eşim 29.09.1976 doğumluu
9 haftalık hamileyimm bi baktırayım dedimm :)

eğer dogru bir yöntemse sizin kızınız olacakmış.eşin en son hücresini 2008 de sizde 2009 da yenilemişsiniz.size yakın yani kız.

eşinin en son hüzre yenilemesi mart 2007 senin ise temmuz 2008 bu durumda sana yakın bir dönem yani kız

bu arada bizim ki çok komik 1 gün arayla kız görünüyor ikimizinde hücre yenilemesi agustos 2010 benim 5 agustos kocamın 4 agustos.

Son düzenleme:

kızlar benım ne tahmininiz varmı ay cok merak ettim ben 83 eşim 79 dogumlu hadi kızlar bi bakıverin ay:kedi:

kızlar benım ne tahmininiz varmı ay cok merak ettim ben 83 eşim 79 dogumlu hadi kızlar bi bakıverin ay:kedi:

senın 2010 da yenılenmıs ya da yenilenmemiş henuz ay yazmamıssın.esinin ise 2007 de yenılenmıs.eger hamıle kalmadan önce doğum gununu kutladıysan kız kutlamadıysan erkek ama sen yıne de doktora guven bence:sm_confused:

Kızlar banada bakın yaaaa:CüvCüv:

Kızlar banada bakın yaaaa:CüvCüv:

eşinin doğum tarihi net değil bu yönteme göre tahmin yürütmek imkansız oluyor o yüzden 75 doğumluysa kız, 73 doğumlu ise erkek oluyor.gerçi ben hesaplıyorum ama bu yönteme inanmıyorum bizim kızımız olacak gibi görünüyor içimden niyeyse erkekmiş gibi geçiyor sağlık sıhhatli hayırlısı olsun gerçi.

esinde 2010 martda sen 2010 temmuzda yenilenmissiniz sen yenilenmeden once hamile kaldiysan erkek sen yenilendikde sonra kaldiysan kiz sanirim sen yenilendikden sonr akalmissin bu durumda kiz oluyor

Bende buu yöntem tutmadı.
Kızıma hamile kaldığımda 32 yaşımı geçeli birkaç gün oluyordu.
Eşim de 32 yaşındaydı. Erkek olmalıydı.
Şimdi tam muallak. Tam doğumgünümde hamile kaldım sayılır. 33'sem kız, 34'sem erkek oluyor.

cvpladıgın için tşk ederim ama yinede dr la uyusmadı aman saglıklı olsunda dogunca bellı olur nasılsa

slm benim bu testte gore erkek cikiyor fakat ultrosonda kiz dediler

Bana da bakar mısınız ???
Ben 1 Kasım 82, eşim 28 ağustos 81. Sat 28 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…