kızlar merak ettim bende bilen varsa hesaplayabilir mi acaba?
ben 14.02.1985 doğumluyum
eşim 29.09.1976 doğumluu
9 haftalık hamileyimm bi baktırayım dedimm :)
merhaba hanımlar bende yaptım ama hesaplayamadım ben temmuz 84 doğumluyum eşimde mart 79 doğumlu şuan 18 haftalık hamileyim bana yardımcı olursanız sevinirim bebişimin cinsiyeti daha belli olmadı eşimle beraber çok merak ediyoruz bilgilendirirseniz çok mutlu oluruz teşekkürler :)
valla ya ben beceremedim ya da yanlış cıkdı ya da dr yanlış gördü ben 83 doğumluyum hesaplarsak kız ama dr erkek dedı ve doğuma 3 hafta kaldı bilen yardımcı olursa sevınırım hos zaten saglıklı olsunda cınsıyet önemli deil ama yinede merak işte
kızlar benım ne tahmininiz varmı ay cok merak ettim ben 83 eşim 79 dogumlu hadi kızlar bi bakıverin ay:kedi:
Selam hanımlarr :)) kendı kendime yapmaya calıstım ama çok beceremedım :çok üzgünüm:
Benim bilgilerımide bakarmısınız rica etsem
ben 23 ocak 85 doğumluyum eşim ise 1975 doğumlu ama arada 73 doğumlu oldugunuda idda edıyor:))))
gün ve ayını tam bilmiyoruz 4 ağustos densede kesin değil 2 kızım var 1.2002 ,kasım 7___2. 2004 temmuz 19 __
şuandada 8 haftalık hamileyım sanırım ağustosta hamıle kaldım :sm_cool:
biriniz hesaplarsa cok sevınırım iyi aksamlarr
Kızlar banada bakın yaaaa:CüvCüv:
eğer dogru bir yöntemse sizin kızınız olacakmış.eşin en son hücresini 2008 de sizde 2009 da yenilemişsiniz.size yakın yani kız.
Kızlar banada bakın yaaaa:CüvCüv:
benım 8 mayıs 1985
esım 18 hazıran 1981
son adet tarıhım 7 agustos
esinde de sende 2008 de hucre yenilemesi olmus ama sen mayis esin haziran dogumlu oldugu icin en son esin yenilenmis bu durumda erkek cikiyo
merhaba hanımlar bende yaptım ama hesaplayamadım ben temmuz 84 doğumluyum eşimde mart 79 doğumlu şuan 18 haftalık hamileyim bana yardımcı olursanız sevinirim bebişimin cinsiyeti daha belli olmadı eşimle beraber çok merak ediyoruz bilgilendirirseniz çok mutlu oluruz teşekkürler :)
senın 2010 da yenılenmıs ya da yenilenmemiş henuz ay yazmamıssın.esinin ise 2007 de yenılenmıs.eger hamıle kalmadan önce doğum gununu kutladıysan kız kutlamadıysan erkek ama sen yıne de doktora guven bence:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?