kızlar benim bebeğimide tahmin edermisiniz BEN: 82 MART doğumluyum EŞİM: 81 MAYIS doğumlu 2010 HAZİRANDA hamile kaldım. Kendim yapmaya çalıştım ama beceremedim yani tam anlayamadım.Gönlümüzden geçen bi kız bebek ama değilsede önemli değil sağlıklı olsun eğer değilse 3- 5 sene sonra kız olma olasılığı nedir hangi senede ve hangi ayda hamile kalınırsa kız olur.Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirimmmmmmmm
benimkinede bakar mısın*haftaya gidip doktordanda öğrenicem kısmetse ama,,hem doğruluğuna bakmış oluruz
ben 08,07,1983
eşim 07,04,1978
2010 haziranda hamile kaldım:))
)ben hesap yapmaya çalıştım ama ikimizde 2010da çakıştık birimiz kız birimiz erkek hangimizinki tutacak bilemedim:)))
merhaba arkadaslar rıca etsem benımkınıde hesaplarmısınız ben 88ocak dogumluyum esım 84 hazıran ve bu sene sonuna kadar hamıle kalmak ıstıyorum allah ızın verırse acaba ne olur cınsıyetı?..
ben hesapşadım bizimki tutmuyor ama...bilmiyorum doğru mu hesapladım?
ben 81 doğumluyum...en son 2008 de yenileniyor
eşim 77 doğumlu en son 2005 te yenileniyor...ben 2007de hamile kaldım...ama bebeğim erkek oldu...tutmadı yani
pardon 2010 haziran ayında hamile olduğunu gözden kaçırmışım bu durumda erkek oluyo
peki ya benim ne olacak buna göre doğum tarihim 31,08,1986
eşimin 18,08,1986
ekim ayında yani bu ay olsa
eşinle ikiniz eşitsiniz doğum aylarınız ve yıllarınızda aynı senin yenilenme tarihin 31 eşinin 18 yani ekim ayı için 18 ekimden 30 ekime kadar erkek 31 ekimden bidahaki eşinin yenilenme tarihine kadar kız
eşinle ikiniz eşitsiniz doğum aylarınız ve yıllarınızda aynı senin yenilenme tarihin 31 eşinin 18 yani ekim ayı için 18 ekimden 30 ekime kadar erkek 31 ekimden bidahaki eşinin yenilenme tarihine kadar kız
ocak ayın kaçı doğumlusun o günden sonra eşinin doğum günü olan haziran gününe kadar
kız 2011 hazirandan sonra hamile kalırsan erkek
AY BANADA BAKARMISINIZ KIZLAR öğrenmeme iki gün kaldı umarım gösterir bakalım doğru çıkcakmı ben :30.08.1984 eşim 26.01.1979 hamile kaldığım ay haziran2010 :CüvCüv:[/QUO
yanlış yazmışım eşim1978 doğumlu rus takvimi vardı diğer topikte ordada kan güncellemesine göre bakılıyor hesapladım erkek çıktı zaten eşim 2010 mayısta kan vermişti iş yerindeki biri için ozaman onunki yenilenmiş oluyor Haziranda hamile kaldım yarın gidiyorum kontrole sonunda öğrencem inşallah hayırlısıeyvahedigeldismile
AY BANADA BAKARMISINIZ KIZLAR öğrenmeme iki gün kaldı umarım gösterir bakalım doğru çıkcakmı ben :30.08.1984 eşim 26.01.1979 hamile kaldığım ay haziran2010 :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?