Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

ben hesapşadım bizimki tutmuyor ama...bilmiyorum doğru mu hesapladım?
ben 81 doğumluyum...en son 2008 de yenileniyor
eşim 77 doğumlu en son 2005 te yenileniyor...ben 2007de hamile kaldım...ama bebeğim erkek oldu...tutmadı yani

kızlar benim bebeğimide tahmin edermisiniz BEN: 82 MART doğumluyum EŞİM: 81 MAYIS doğumlu 2010 HAZİRANDA hamile kaldım. Kendim yapmaya çalıştım ama beceremedim yani tam anlayamadım.Gönlümüzden geçen bi kız bebek ama değilsede önemli değil sağlıklı olsun eğer değilse 3- 5 sene sonra kız olma olasılığı nedir hangi senede ve hangi ayda hamile kalınırsa kız olur.Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirimmmmmmmm

Bizimki biraz ters galiba...

2006 da hamile kaldım 2007 de doğum yaptım

2006 benim yenilenme tarihime denk geliyo eşimki 2005 sonra 2009

oğlum oldu benim ( çok şükür )

merhaba arkadaslar rıca etsem benımkınıde hesaplarmısınız ben 88ocak dogumluyum esım 84 hazıran ve bu sene sonuna kadar hamıle kalmak ıstıyorum allah ızın verırse acaba ne olur cınsıyetı?..

hesaplamalarıma göre erkek 2 ay önce hamilelik olsaydı kız olurdu 2012 kız

pardon 2010 haziran ayında hamile olduğunu gözden kaçırmışım bu durumda erkek oluyo

merhaba arkadaslar rıca etsem benımkınıde hesaplarmısınız ben 88ocak dogumluyum esım 84 hazıran ve bu sene sonuna kadar hamıle kalmak ıstıyorum allah ızın verırse acaba ne olur cınsıyetı?..

ocak ayın kaçı doğumlusun o günden sonra eşinin doğum günü olan haziran gününe kadar
kız 2011 hazirandan sonra hamile kalırsan erkek

gün ay yıl ver bakalım doğrtumu hesapladın

peki ya benim ne olacak buna göre doğum tarihim 31,08,1986

eşimin 18,08,1986

ekim ayında yani bu ay olsa

peki ya benim ne olacak buna göre doğum tarihim 31,08,1986

eşimin 18,08,1986

ekim ayında yani bu ay olsa

eşinle ikiniz eşitsiniz doğum aylarınız ve yıllarınızda aynı senin yenilenme tarihin 31 eşinin 18 yani ekim ayı için 18 ekimden 30 ekime kadar erkek 31 ekimden bidahaki eşinin yenilenme tarihine kadar kız

eşinle ikiniz eşitsiniz doğum aylarınız ve yıllarınızda aynı senin yenilenme tarihin 31 eşinin 18 yani ekim ayı için 18 ekimden 30 ekime kadar erkek 31 ekimden bidahaki eşinin yenilenme tarihine kadar kız

ama eşim kan verirse ona geçer bu durum dimi

AY BANADA BAKARMISINIZ KIZLAR öğrenmeme iki gün kaldı umarım gösterir bakalım doğru çıkcakmı ben :30.08.1984 eşim 26.01.1979 hamile kaldığım ay haziran2010 :CüvCüv:

Selam hanımlarr :)) kendı kendime yapmaya calıstım ama çok beceremedım :çok üzgünüm:
Benim bilgilerımide bakarmısınız rica etsem
ben 23 ocak 85 doğumluyum eşim ise 1975 doğumlu ama arada 73 doğumlu oldugunuda idda edıyor:))))
gün ve ayını tam bilmiyoruz 4 ağustos densede kesin değil 2 kızım var 1.2002 ,kasım 7___2. 2004 temmuz 19 __
şuandada 8 haftalık hamileyım sanırım ağustosta hamıle kaldım :sm_cool:
biriniz hesaplarsa cok sevınırım iyi aksamlarr

evet arkadaşlar ben daha önce yapmıştım bunu erkek çıkmıştı
ve doğru çıktı bi oğluşum olucakmış:)

merhaba hanımlar bende yaptım ama hesaplayamadım ben temmuz 84 doğumluyum eşimde mart 79 doğumlu şuan 18 haftalık hamileyim bana yardımcı olursanız sevinirim bebişimin cinsiyeti daha belli olmadı eşimle beraber çok merak ediyoruz bilgilendirirseniz çok mutlu oluruz teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…