Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

ben hesapladim ama emin olamiyorum..
birde siz yorumlayin bakalim..

ben 09.07.1984
esim 28.12.1978

SAT 22.07.2010

iliski günleri 1-5 agustos

Son düzenleme:
bende bendee istiyorum ööğrenmek...baanada bakarmısınız?

ben 24 nisan 82

eşim 17 ekim 80

sat:09/07/2010

ben hesapladim ama emin olamiyorum..
birde siz yorumlayin bakalim..

ben 09.07.1984
esim 28.12.1978

SAT 22.07.2010

iliski günleri 1-5 agustos

canım en son senin kanın yenilenmiş 2008 de eşinin 2010 un aralık ayında yenilenicek yani tatlım en son senin kanın yenilendiği için KIZ gözüküyo

bide bana bakarmısınız rica etsem
benim dogum tarihim:01.06.1988
eşimin dogum tarihi :27.10.1981
sat :3 temmuz
ilişki tarihi :net hatırlamıorum 10 ile 15 arası tek günde tek ilişki

ya benim kafam karıştı...yada olayı tam idrak edemedim.iki sefer yaptım ikisindede farklı çıktı

benim doğum yılım 1982
eşiminki 1978

sat 20 mayıs

şimdi bunu nasıl hesaplıyoruz :bbo:

ya benim kafam karıştı...yada olayı tam idrak edemedim.iki sefer yaptım ikisindede farklı çıktı

benim doğum yılım 1982
eşiminki 1978

sat 20 mayıs

şimdi bunu nasıl hesaplıyoruz :bbo:

erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor... BEN ÇEVREMDEKİ İNSANLARA YAPTIM DOĞRU ÇIKIYO ŞU ANDA BENDE BEBEK BEKLİYORDUM HAMİLE KALMADAN ÖNCE BU YÖNTEMİİ DUYMAMIŞTIM BU TOPİKTE BENDE HESAPLATTIRDIM DOĞRU ÇIKTII SONRA BEBEĞİ OLAN KİŞİLERİ HESAPLADIM DOĞRU ÇIKTI İLGİMİ ÇEKTİ BENDE BURDA SİZLERE YARDIMCI OLMAK İSTEDİMM TABİİ ÖNCELİKLE ALLAH BİLİR BİZİMKİSİ SADECE EĞLENCE TAHMİN İSTİSNALARDA MUTLAKA OLUR AYYY ÇOK UZATTIM SENİ HASAPLAYALIM BAKALIM TATLIM ENSON EŞİN YENİLENMİŞ 2010 ERKEK GİBİ GÖZÜKÜYO AMA DOĞUM GÜNLERİNİZİ AY GÜN YIL OLARAK VERİRSEN DAHA DAHA NETT OLUCAKKK

annemle babamın doğum tarihlerinde denedim..
2 kız kardeşiz biz ve hesaplara göre çıktı :))
nişanlımla bana baktım..
eğer evlendiğim yıl hamile kalırsam kız diğer yıl kalırsam erkek :))

peki birşery daha rica etsem ilk bebegimede bakabilirmisiniz saglamasını yapmak adına istiyorumda bakalım dogru çıkacak mı?
eşim:27.10.1981
ben :01.06.1988
2007de hamile kaldım sati hatırlayamadım ama ayı haziran 2007 şimdiden tşklr arkadaşlar merakla bekliyorumsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…