lütfen bana da hesaplayın
10 şubat 1980
28 eylül 1972
sat 26 ağustos
benimkinide hesaplama şansınız varmı acaba ben 84 eşim 76 lı
canım en son eşin yenilenmiş 2008 senin yenilenme zamanın 2010 un aralığında bu durumda ERKEK bebek gözüküyoo
eşinizle ikiniz aynı yılda hücre yenilenmesi gerçekleştiriyorsunuz, yani eşitsiniz bu durumda doğum ayı önemli 2006 doğumlu olan oğlunuza eşinizin yenilenme tarihi nisan itibari ile yada nisandan sonraki bir ay mı hamile kaldınız acaba öyle ise erkek olması doğru
Bu sistemi 7 yıl önce duymuştum.hatta arkadaşlarımdan bu sistemle 2.bebeğininin cinsiyetini belirlemek isteyenler oldu ve tuttu.Buna göre 82 haziran doğumlu olan ben 82 haziran ayında kanım tazelendi kasım ayında hamile kaldım ve kızım oldu.Eşim 78 aralık doğumlu 2010 aralıkta tazelenecek.Aralık ayını değerlendirebilirim.Doğrumudur?
evet canım doğru eşin 2010 un aralığında yenilenecek 2010 un aralığından 2012 in haziran ayına kadar ERKEK bebek çıkıyoo artık hayırlısı Allah ilk önce sağlık versin
burada sende balıkesirlisin hangi mahalle
Bu sistemi 7 yıl önce duymuştum.hatta arkadaşlarımdan bu sistemle 2.bebeğininin cinsiyetini belirlemek isteyenler oldu ve tuttu.Buna göre 82 haziran doğumlu olan ben 82 haziran ayında kanım tazelendi kasım ayında hamile kaldım ve kızım oldu.Eşim 78 aralık doğumlu 2010 aralıkta tazelenecek.Aralık ayını değerlendirebilirim.Doğrumudur?
82 haziran ayında kanım tazelendi demişim yaaakaydirigubbakcemile3 doğar doğmaz kanı tazeledik bakalım.2003 haziranda tazelendi kasımda kızıma hamile kaldım.butterfly sende mi balıkesirdesin yeni farkettim.merkezdemisin?
82 haziran ayında kanım tazelendi demişim yaaakaydirigubbakcemile3 doğar doğmaz kanı tazeledik bakalım.2003 haziranda tazelendi kasımda kızıma hamile kaldım.butterfly sende mi balıkesirdesin yeni farkettim.merkezdemisin?
daha iyi bilen arkadaşlar tekrar hesaplasın ama benim hesaplamama göre:2008 de ikinizde yenilemişsiniz.amaeşin eylük olduğu için en son eşin yenlemiş.bu durumda erkek sanırım
En son ben yenilemişim ama bizim oğlumuz olacak, bende tutmadı heralde :) Ben 2009, eşim 2008 de yenilemiş
Benim kafam karıştı eşim 80 li ben 83 lüyüm....Agustos 2010 da hamile kaldım...Kızmı oluyor :)))
80-84-88-92-96-20-24-28-2012
83-86-89-92-95-98-21-24-27-2010
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?