Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

ilk kızımda tuttmuştu:)ama dün ögrendim ki buda kızmış 16haftamda ögrendim ki buda bi prenses imiş burda erkek çıkmıştı hayırlısı tabi şanssa.s.:)

Bu sistemi 7 yıl önce duymuştum.hatta arkadaşlarımdan bu sistemle 2.bebeğininin cinsiyetini belirlemek isteyenler oldu ve tuttu.Buna göre 82 haziran doğumlu olan ben 82 haziran ayında kanım tazelendi kasım ayında hamile kaldım ve kızım oldu.Eşim 78 aralık doğumlu 2010 aralıkta tazelenecek.Aralık ayını değerlendirebilirim.Doğrumudur?

canim ben 12. ayda 2005 de ilk ogluma hamile kaldim.Bunda da nisan da hamile kaldim.

evet canım doğru eşin 2010 un aralığında yenilenecek 2010 un aralığından 2012 in haziran ayına kadar ERKEK bebek çıkıyoo artık hayırlısı Allah ilk önce sağlık versin

burada sende balıkesirlisin hangi mahalle

82 haziran ayında kanım tazelendi demişim yaaakaydirigubbakcemile3 doğar doğmaz kanı tazeledik bakalım.2003 haziranda tazelendi kasımda kızıma hamile kaldım.butterfly sende mi balıkesirdesin yeni farkettim.merkezdemisin?

canım özel msj yazamıyorum henüz hakkım yokmuş evlerimiz çok uzak bende paşaalanı mah. çevre yolu civarında oturuyorum

En son ben yenilemişim ama bizim oğlumuz olacak, bende tutmadı heralde :) Ben 2009, eşim 2008 de yenilemiş

hanimlar eşim 1987 eylül doğumlu ben 91 ocak doğumluyum ağustosta hamile kaldım..benim tahminim kız çıkıyor gönlümden de hep kız geçmişti.hadi hayırlısı bakalım..

bende hesapladım.kız çıktı.inşallah doğru tutar:) daha 7 haftalık hamileyim..cinsiyeti belli olur olmaz sizlerle paylaşıcam..

slm kizlar, peki kan verenler noluyor:) Cünkü biliyorsunuz kan verildimi inasanin vücudu kan yeniliyor, bunlari napacaksiniz :))))))))

benim en son 2010 da yenilenmi eşiminde 97 yılında yenilenmiş kız olcak bebeğim doğrumuki acep
ben 90lıyım eşim 85li bu ardaa

Benim kafam karıştı eşim 80 li ben 83 lüyüm....Agustos 2010 da hamile kaldım...Kızmı oluyor :)))

80-84-88-92-96-20-24-28-2012
83-86-89-92-95-98-21-24-27-2010

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…