canım kızl kardeşinde annen 80 de yenilemiş baban tam 82 şubatta yenilemiş baban yenilemeden hamile kalmış demekki kızkardeşine kasımda dogduysa dogru oluyo....erkek kardeşinde tutmamış ama....bilmiyorum ben mi yanlış hesapladım
annem 65 68 71 74 77 80 83
babam 58 62 66 70 74 78 82 86
bir tek bende tutuyor kız kardeşim 82 kasım erkek kardeşim 85 mayıs doğumlu
annem ve babam şubat fazla takılmayın cidden.
canım buna göre senin 2008 de eşinin 2009 martta yenilemiş olyuyo takvime göre kız yani..hayırlısı..........ögrenince habenr ver ama..........Merhaba!!!
Ben 15.01.1975 eşim 20.03.1977 doğumluyuz. bu sene 21 ocakdan sonra hamile kaldım Bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum içime erkek doğuyor 3 kez de rüyamda erkek doğurduğumu gördüm acaba bana da bakarmısın
herkese tutacak die bişey yok kızlar takılmayın fazla ama ben kime yapsam ttu ve sizlerle paylaşmak istedim........abimlere baktım kız gözüküyo fakat erkek doğdu.tutmadı yani.bizde de eşimle aynı çıktı ve doğum tarihlerimiz de aynı gün olarak yani ama ultrasonda kızımın olucağını biliyoruz şimdi bu ne oluyo?demekki saat farkıyla benim hücre yenilenmiş oluyor o zaman
bizde tutmadı zannımca sırnaşık şey
esimde bende 1981 liyiz. benim yenilenmem 2008 esiminki 2009. ben ocak 2009 da hamile kaldım. ama bebisim kızzdelikafadulden
Merhaba!!!
Ben 15.01.1975 eşim 20.03.1977 doğumluyuz. bu sene 21 ocakdan sonra hamile kaldım Bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum içime erkek doğuyor 3 kez de rüyamda erkek doğurduğumu gördüm acaba bana da bakarmısın
canım ikinizde 2009 da yenilemişsiniz o zaman senin ve eşinin hangi ay dogdugunu söle .......
erkek canım...................arkadaşlar bende anlamadım.ben 74 eylül eşim 71 ekim doğumlu.ocakta hamile kaldım.acaba bir bakarmısınız.
rüyacım böyle birşey vardı da şimdiye kadar neden bana söylemedinklava:ben meraktan ölüyorum acaba kız mı erkek mi diyelaelaelaelaelae
ben pek anlamadım benimkinide hesaplarmısın canım...
ben 1982 nisan doğumluyum
eşim 1976 ağustos doğumlu...
2009 şubatta hamile kaldım acaba erkek mi kız mı:uhm:
benimk tutmadı vallah kız cıkıyor ama benim oğluşum var :))))))))[/QUOTE]
Gizemcim bizde bi arkadaşınki msn hesapladık buraya yazmak istemedi.kaydirigubbakcemile3
.onun eşi bu yıl bası yenilemiş .oda 2007.basında yenilemiş..hamile 3.5 aylık kızı olcak.ultrasonda dr. söylemiş.
burda erkek diyo..hesaba göre.pek inandırıcı gelmedi kimi tutuyo kime tutmuyo allah bilir herşeyi..:CüvCüv:
aklıma yeni geldi şeker....
sen 2009 nisanda yenilemişsin eşin...2008 agusttosta yenilemiş erkek yani hadi bakalım ........
Ya arkadaşlar benimkinede bakar mısınz bi:)Eşim 80 temmuz doğumlu, ben 81 mart doğumluyum nasıl olacak:)
saçmalık cınsıyetı sadece baba belırler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?