Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

Bizim ikimizinde yenilenme süreci denk geliyo 2011 eşim ocak ben nisan doğumluyum.Ocakta da hamile kaldım.Şimdik cinsiyeti ne oluyor

seneye göre hesapladımda ay ı da işin içine katınca kafam karıştı:44:
ben:5,nisan,1988
eşim:11,aralık,1983

teşekkürler.

benim bebeğim için de bakar mısınız.
benim doğum tarihi :07 eylül 1979
eşimin doğum tarihi : 13 eylül 1979
i. günü : 10 ocak 2011
sat: 24 aralik 2010
şimdiden teşekkürler.

bende şimdi hesapladım kızımınki doğru çıktı da enson eşiminde benimde hücreler 2009 da yenilenmiş hamile kalırsam ki düşünüyoruz bebişimizin cinsiyeti ne olcak :)))))))))))

Benım 16 şubat 1984
eşim 12 ekim 1977

hamileyım

büyük olasılıkla 10-11 şubatta hamıle kaldım

cinsiyet ne oluyor bu durumda

Benım 16 şubat 1984
eşim 12 ekim 1977

hamileyım

büyük olasılıkla 10-11 şubatta hamıle kaldım

cinsiyet ne oluyor bu durumda

selam, minietek :))
benim anladığım kadarı ile, en son senin hücrelerin yenilenmiş ve bu nedenle kız olucak
ama işte anlamadığım bizim bu yıl ikimizin de yenileniyomuş hücreler bu durumda ne olucak ikiz belki de ahahahaha

o zaman doğum ayına göre bakılıyo mesela
sen mart eşin ağustos diyelim
ocak şubat erkek
mart nısan mayıs hazıran temmuz kız
ağustos eylül ekim kasım aralık erkek

benım doğum tarıhım 16 şubat olduguna göre eğer doğum tarıhımde kan yenılenecekse
ben 10-11 şubatta hamıle kaldım doğum gunume gelmeden hamıle kaldıgıma göre erkek ıhtımalıde var bence o zaman

eşim 76 doğumlu, bu hesaba göre 2010 yılı eşimin yılı, oğlum olması gerekiyodu kızım oldu..
şimdi 2011 deyiz eşimin de benim de yenilenme yılımız değil.. benim ki 2012 de, eşimin de 2010 da kaldı.. ee şimdi neyim olcak benim, bana saçma geldi ama tabi ben bir istisna da olabilirim

Arkadaşlar çok merak ediyorum nolur bana da yardım edinnnnnn!!
ben 27 09 1984
eşim 05 05 1983
şimdi kızım mı olacak oğlum mu şubatta hamile kaldımmmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…