Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

arkadaşlar sizlerden yardım bekliyorum bilen varsa hesaplayabilir mi litfen (((((((( ben 14 haziran 83 eşim 2 nisan 82 dğumlu merak ediyorum bu yıl hamile kalsam ne olur diyeeeeee ?????

valla ben de tutmadi karlerimdede tutmadi kizimdada tutmadi ya ben yanlis hesap ettim ama sanmiyorum.
ama su bi gercek erkek sperm hucrelerinden y kromozomlular rahimde 1 gun yasayabiliyorlar ve x kromozomuna gore daha hizlilar x kromozomuda yavas ama rahimde 3 gun yasayabiliyorlar burdan yola cikarak sunu varilabiliyor yani kadin yumurtasi hazir iken iliskiden erkek cocuk sahibi olma ihtimali daha yuksek oluyor 3 gunde bir girilen iliskidende kiz ihtimali daha yuksek tabi bunu bir cok sey etkiliyor yemek stres ruh hali iliskide bosalma internette biraz arastirirsaniz daha cok bilgi edinirsiniz

canımcım ne olur yardım ben 24.07.1980 eşim 10.08.1976 bu ay veya nisan gibi olsun istiyoruz.bu arada bir kızım var erkek çıksın ne olur

canımcım ne olur yardım ben 24.07.1980 eşim 10.08.1976 bu ay veya nisan gibi olsun istiyoruz.bu arada bir kızım var erkek çıksın ne olur

canım kız çıkıyor
erkek için ağustos 2012 y ekadar beklemen lazım
tabii bunun ne kadar güvenilir olduğu da tartışılır
ALLAH sana hayırlı sağlıklı bir erkek evlat verir inşallah

canım kız çıkıyor
erkek için ağustos 2012 y ekadar beklemen lazım
tabii bunun ne kadar güvenilir olduğu da tartışılır
ALLAH sana hayırlı sağlıklı bir erkek evlat verir inşallah

canım bu takvim kan yenileme mi doğruluk oranları filan bozuldum biraz kızımın doğumuna baksak olur mu 20.10.2006 da doğdu ben 80 eşim 76 doğumlu

nazlinur
rojda0819 kullanıcısından alıntı
canım bu takvim kan yenileme mi doğruluk oranları filan bozuldum biraz kızımın doğumuna baksak olur mu 20.10.2006 da doğdu ben 80 eşim 76 doğumlu
baktım erkek demek ki tutmuyormuş.

Ben de hesapladım ikiniz de en sn 2004 'te yenilemişsiniz hücrelerinizi.Bu durumda eşlerin doğduğu aya mı bakılıyor?

eğer aynı yıl kan yenilenmişse aylara bakılıyor rojda temmıuz eşi ağustos en son eşininki yenilenmiş o yüzden erkek

yanı nısanlımın 2011 de hucreleri yenileniyor; benımde 2013 de.ozaman ben 2012 de hamıle kalırsam cınsıyet ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…