Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

merhaba benim içinde hesaplayabilirsen sevinirim
eşim:07.07.1979
ben:18.09.1984
sat:28 şubat
ama bizim bebiş sata göre geri doktorum yeni sat belirledi 9 şubat olarak iki sat içinde bakabilirsen sevinirim.

oyyyyy senin ağzın bal yesiiiin

Kız yazan parmakların altın tutsuuuuuun.

dr %99 erkek dedi ama ben hala ümitle kız bekliyorum.

çıkmadık bebekten ümit kesilmez dimi..

kordondur o kordondur.

canım ALLAH gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inş

merhaba benim içinde hesaplayabilirsen sevinirim
eşim:07.07.1979
ben:18.09.1984
sat:28 şubat
ama bizim bebiş sata göre geri doktorum yeni sat belirledi 9 şubat olarak iki sat içinde bakabilirsen sevinirim.

ikisinde de kız çıkıyor

şimdi benim babam 1.1.1953 doğumlu hücre yenilemesi 1977 ocak oluyor
annem 18.02.1954 1978 şubat hücre yenilemesi ablam 1978 mayıs doğumlu annem hamileymiş hücre yenilemesi olduğunda hamile kalmadan önce son hücre yenilemesi babamda olmuş ama ablam var abim yok acaba hastane de mi karıştı:)

canım sadece bu bir tahmin
ama şöyle bir durumda var eskiden nüfus cüzdanını hemen çıkarmıyorlarmış
tahmini olarak biliyorlar doğum tarihini büyük ihtimalle babanın doğum tarihi yanlıştır

bende ıstıyoruumm

benım 29.05.1985
esımın 09.11.1982
sat..25 şubat

tesekkurler sımdıden

canım sadece bu bir tahmin
ama şöyle bir durumda var eskiden nüfus cüzdanını hemen çıkarmıyorlarmış
tahmini olarak biliyorlar doğum tarihini büyük ihtimalle babanın doğum tarihi yanlıştır

YILBAŞIYMIŞ O YUZDEN DOĞRU TARİHİ ABLAMDA VEFAT ETMİŞ ZATEN ERKEN DOĞMUŞ...belki hastane de karıştı belki erkekti ?

tesekkur ederim canim hesapladigin icin benim gonlumden kiz geciyor kizim olsun istiyorum.

Rabbim hayirlisini,sagliklisini versinde erkek,kiz farketmez insallah saglikli bir sekilde dunyaya getiririm yavrumu.

bu kez Rabbim bagislasin yavrumuzu bize insallah

eylul1 kullanıcısından alıntı
merhaba
ben 15.09.1983 eşimse 13.11.1983
salt tarihim ise 25.12.2010 bende öğrenmedim bebeğimin cinsiyetini bana sölermisin haftaya öğrenicem bu arada bakalım doğrumu
seninki kız çıkıyor
teşekkür ederim gönlümdede yatan kız ama çin takviminde erkek rus takviminde kız kanda kız bakalım hayırlısı haftaya öğrenince yazarım :)

buna göre erkek çıkıyor ama acaba yanlış mı yazdınız çünkü daha önce eşiniz için 1976 yazmıştınız eğer 1976 doğruysa kız çıkıyor

ya kusura bakma yanlış yazmışım
1975 li
diğerinede 1975 ten bakarmısın
sat 23/kasım 2010
eşim 1975 li

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…