hayırlı olsun yeni öğrendin sanırım kız çıkıyor seninki
teşekkür ederim .cevap verdiğiniz için.bir tane kızım var.kızıma erkek kardeş istiyorum.bakabilirmisiniz.
nazlinur canım bana da bakabilir msiisn?
bakarsan bilgilerimi vereyim ?
esfa tabii bakarım
sat ne arkadaşlar ya merak ettim ben de öğrenmek istiyorum
sat ne arkadaşlar ya merak ettim ben de öğrenmek istiyorum
yaşaaa beee..
canımcım
benim doğum tarihim: 04.10.1986
eşimin doğum tarihi : 25.01.1987
sat:4 ocak 2011
şuan da 13+5 haftalık hamileyim.
şimdiden teşekkür ederim canım.
tebrikler hayırlı olsun 21 günle kız çıkıyor
ocağın 25inden sonra olsaydı erkek çıkacaktı
dimi yaaa. en son benim hücrelerim yenilenmiş oluyo dimi..bende kız hissediyorum :) harbi doğru mu yaaaa.... hadi inşallah.... ancak bi ay sonra öğrenebilcem doktordan....
çoook teşekkür ederim canım...
heee anladım saolun kızlar. ay çıldırcaktım ya oku oku sayfalarda bulamadım başım ağrıdı neki acaba diye...
biz şimdilik düşünmüyoruz bebek ama yine de en son adet tarihim,i yazsam 5 sene için bişey söyleyebilir misin mesela?
benim kızım var bir de erkek istiyorum...
ben 20,06,1983
eşim 15,01,1975
sat 09.03,2011
yani 5 sene içinde hangi tarihlerde kız hangilerinde erkek olur acaba cnm bi bakar mısın çok merak eettim..
2013 hazirana kadar hamile kalırsam erkek yani di mi cnm.. valla inşallah cnm ya. snra da 4 sene boyunca kız mı yani.. kız zamanı ne zamana kadar.. ay çok soru sordum ama valla bu verdiğin tarihlere göre yapmayı düşünüyorum cnmşuan erkek zamanı 2013 hazirana kadar erkek görünüyor
2013 hazirana kadar hamile kalırsam erkek yani di mi cnm.. valla inşallah cnm ya. snra da 4 sene boyunca kız mı yani.. kız zamanı ne zamana kadar.. ay çok soru sordum ama valla bu verdiğin tarihlere göre yapmayı düşünüyorum cnm
2013 hazirana kadara(erkek olcak ya) yaptık yaptık yoksa beklicez baya bi..yok canım öyle değil 2013 hazirana kadar erkek
sonra 2015 ocağa kadar kız sonra yine erkek
zeyno
pardon yeni düşünüyorsunuz sanırım 2012 ekime kadar kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?