evet en son seninki yenilendiği için kız
benımkınıde hesaplayııın nolur. ben 89 luyum esım 84 lu ben 2011 nısan ayı dogum yaptım oglum oldu. sımdı gıne hamıleyım 4aylık
banada bi hesap yaparsanız çok sevinirm.benim aklım çok karıştı :)) ben aralık 1986 doğumluyum.eşimde ağustos 1987.kızımda 2005 ağustos doğumlu.doğrumu çıkıyo yani..bide oğlum olsun istiyorum...bu takvime göre ne zmn hamile kalırsam oğlum olur.şimdiden çok teşekkür ederim... :))
ya ben anlamadım şu hesap olayını kafam karıstı iyice şimdi eşim 1984 5 ekim ben ise 30 eylül 1985 doğumluyum ve ben bu sene hamile kalmayı düşünüyorum şimdi hesap ne kızmı erkekmi oluyor
kızınız da tutmuş 2011 ağustostan sonra erkek çıkıyor
cnm bu hesaptan benim kafam karıştı normalde erkek çıkması gerekmiyomu 2005 te doğmuş kızı yani 2004 kasımda gebe kalmış olması gerekmiyo mu ama o 2004 aralığında yenileniyo yani yenilenmeden gebe kalıyo sencede öyle değilmi??? tabi eğer erken doğum falan olduysa bilemem kasımda diilde daha sonra gebe kalmışta olabilir
banada bi hesap yaparsanız çok sevinirm.benim aklım çok karıştı :)) ben aralık 1986 doğumluyum.eşimde ağustos 1987.kızımda 2005 ağustos doğumlu.doğrumu çıkıyo yani..bide oğlum olsun istiyorum...bu takvime göre ne zmn hamile kalırsam oğlum olur.şimdiden çok teşekkür ederim... :))
merabalar benimkinede bi bakarmısınız çok merak ediyorum bir kızım var oğluşum olsun istiyorum.
ben 81 doğumluyum
eşimde 81 doğumlu
kızıma mayıs 2006 da hamile kaldım şubat 2007 de doğum yaptım neolur bi bakarsanız çok sevinirim
cnm doğum günlerinizin tam tarihini yazar mısın ay ve gün olarak
Merhaba Arkadaşlar ;Benim içinde bakabilirmisiniz ben 25 şubat 1976 doğumluyum,eşim 21 Kasım 1973 doğumlu kızıma 2001 Nisan veya Mayıs gibi hamile kalmıştım.Şimdi yeniden bebek düşünüyorum oğluşum olsun istiyorum (Allahım olmayanlarada nasip etsin biz ayrım yapıyormuşuz gibi algılamasınlar ltf) teşekkür ederim.
benim doğum tarihim 3 haziran 1981 eşimin 21 kasım 1981 mayıs 2006 da hamile kalmıştım daha önce şimdiden teşekkürler canım
bende annemle babama yaptım 5 kızı var dogru cıktı hepsi bide iki oğlu var ölü onlarda doğru cıktıhesapladım 2013de annemin bebeği olsa oğlan tabi takdiri ilahi ama anneme diyim bebek yapsın haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?