ama benım hesaba gore ıkımızınkıde 2011 ay ıle hesaplanmıyomu bu yawww uzuldum sımdı ona gore haazırlık yapıom ben yaaa bı daha mı hesaplasakkk ayını mayını her bıseyınııı
ayyy bu son denememmmmmmmmm ALLAHIMM SEN BUYUKSUNN bunlarda ısın gırgırıı
ama benım hesaba gore ıkımızınkıde 2011 ay ıle hesaplanmıyomu bu yawww uzuldum sımdı ona gore haazırlık yapıom ben yaaa bı daha mı hesaplasakkk ayını mayını her bıseyınııı
ayyy bu son denememmmmmmmmm ALLAHIMM SEN BUYUKSUNN bunlarda ısın gırgırıı
Arkadaşlar merhaba bende şubat ayında hamile kaldım.son adet tarihim 25/01/2011 eşimin doğum tarihi ile benim yıl aynı onun kasım 86 benim mayıs 86 bebeğimin cinsiyeti ne olacak çok merak ediyorum.banada yardımcı olurmusunuz.
Bu hesaplamaya göre kızım olması gerekiyordu amaaaaa
İkinci paşam yolda
Yok bunun hesabı kitabı anlamak lazım artık.
Şaka maka inanmak istemiştim oğluşum duymasın
canım ben yenı uyeyım henuz cozemedım sıteyı banada yardım edermısın ne olur yaa
ben 08 07 1984 dogumluyum esımde 15 03 1976 dogumlu benım ne olur sımdı kalsammm ne olu oğlum olsunnnnn ya ıkı kızım var onlarda 29 08 2003 ve 11 08 2007 dogumlu bu sene dusunuyorum ben
merhaba banada ilginç geldi siz biliyorsunuz hesablamayı galiba rica etsem sizden merak işte ben 28 10 79 doğumluyum 28 ekim eşim ise 16 08 68 doğumlu 9 haftalık hamileyim şuan cvp verirseniz sevinirim
eşim 27.02.1983
ben 08.11.1982
bu yaza bebek düşünyoruz banada bakarmısınız rıca etsem arkadaslar ya lüffeenn
cnm banada bakarmısınn eşim 13.04.1971
bende 13.10.1983..
merakla beklicemmm temmuzz gibiii düşünüyoruzz ama kısmetttttttt
cnm kusura bakma msjı yeni gördüm yardımcı olamadığıma üzüldüm ama arkadaşlar yardım etmiş zaten bende hesapladım yinede 2013 martına kadar kız cnm rabbin inşallah hakkında hayırlısını nasip eder bende kız istiyom hayırlısıyla bakalım artık nasip
gelincik 2012 kasıma kadar erkek görünüyor
------------------
Banada bakabilirmisiniz
ben 15 mayıs 1976
eşim 14 ocak 1973 kız için uygun döneme bakarmısınız (mayıstan sonrası için düşünüyoruz)
cnm erkek görünüyo inşallah sağlıkla alırsın kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?