Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

karakedi tekrar hesapladım
ikinizinki de 2008 de yenilenmiş ama sen temmuzda doğduğun için kız çıkıyor
2011 temmuzda seninki yenilenecek 3 yıl bitmiş olacak
2012 martta eşinin ki yenilenecek çünkü erkeklerde 4 yılda bir yenileniyor
sonuç olarak 2012 marttan 2014 temmuza kadar erkek

evet karakedi dediğin gibi bunlar işin gırgırı çoğunda tutuyor ama tutmayanda var
ALLAH sana hayırlı sağlıklı bir erkek evlat versin

Arkadaşlar merhaba bende şubat ayında hamile kaldım.son adet tarihim 25/01/2011 eşimin doğum tarihi ile benim yıl aynı onun kasım 86 benim mayıs 25 bebeğimin cinsiyeti ne olacak çok merak ediyorum.banada yardımcı olurmusunuz.

Arkadaşlar merhaba bende şubat ayında hamile kaldım.son adet tarihim 25/01/2011 eşimin doğum tarihi ile benim yıl aynı onun kasım 86 benim mayıs 86 bebeğimin cinsiyeti ne olacak çok merak ediyorum.banada yardımcı olurmusunuz.

cnm erkek görünüyo inşallah sağlıkla alırsın kucağına

peki canım eşi sık sık kan verenler için nasıl olur bu durum,hamile kalmadan önceki ay eş kan verse mesela durum değişiyor mu?

Bu hesaplamaya göre kızım olması gerekiyordu amaaaaa

İkinci paşam yolda

Yok bunun hesabı kitabı anlamak lazım artık.

Şaka maka inanmak istemiştim oğluşum duymasın

Bu hesaplamaya göre kızım olması gerekiyordu amaaaaa

İkinci paşam yolda

Yok bunun hesabı kitabı anlamak lazım artık.

Şaka maka inanmak istemiştim oğluşum duymasın

merhaba banada ilginç geldi siz biliyorsunuz hesablamayı galiba rica etsem sizden merak işte ben 28 10 79 doğumluyum 28 ekim eşim ise 16 08 68 doğumlu 9 haftalık hamileyim şuan cvp verirseniz sevinirim

cnm kusura bakma msjı yeni gördüm yardımcı olamadığıma üzüldüm ama arkadaşlar yardım etmiş zaten bende hesapladım yinede 2013 martına kadar kız cnm rabbin inşallah hakkında hayırlısını nasip eder bende kız istiyom hayırlısıyla bakalım artık nasip

merhaba banada ilginç geldi siz biliyorsunuz hesablamayı galiba rica etsem sizden merak işte ben 28 10 79 doğumluyum 28 ekim eşim ise 16 08 68 doğumlu 9 haftalık hamileyim şuan cvp verirseniz sevinirim

eray kız görünüyor

eşim 27.02.1983
ben 08.11.1982
bu yaza bebek düşünyoruz banada bakarmısınız rıca etsem arkadaslar ya lüffeenn

cnm banada bakarmısınn eşim 13.04.1971

bende 13.10.1983..

merakla beklicemmm temmuzz gibiii düşünüyoruzz ama kısmetttttttt

çok teşekkür ederim,ilgilendiğiniz için ne zmzndır bakamıodum nete inş dediğiniz gibi olur :) önümüzdeki hafta dr kontrolüm var eğer belli olursa cinsiyeti burda da paylaşırım:)

------------------
Banada bakabilirmisiniz
ben 15 mayıs 1976
eşim 14 ocak 1973 kız için uygun döneme bakarmısınız (mayıstan sonrası için düşünüyoruz)

gelincik 2012 kasıma kadar erkek görünüyor

yapma yaaaa kız dönemın bu durumda kasımdan sonrakı yıllarmı
bu takvımın doğruluk derecesı nedır pekı canım gördüğün kadarıyla.ben kızım olsun çok istıyorum bır oğlum var.2012 çok geç

ama sanırım oğlumda bu yöntem tutmuyor 2009 doğumlu bebeğim
benımmkanım daha tazeymiş eşim 2 yıllıkmış :)
doğrumu hesapladım acaba

------------------
Banada bakabilirmisiniz
ben 15 mayıs 1976
eşim 14 ocak 1973 kız için uygun döneme bakarmısınız (mayıstan sonrası için düşünüyoruz)

cnm 2013 ocak ayına kadar kız o zamana kadar istediğin zaman yap rabbim gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…