cnm en son eşim yenilenmiş o yüzden şu anda erkek görünüyo 2012 nisan ayından sonra kız oluyo 2014 yılına kadar kız sonra yine erkek görünüyo kafana takılan bişi olursa yine yardımcı olabilirim
cnm rabbim bu kez sağlıkla kucağına almanı nasip eder inşallah cinsiyetleri belli olmuş demekki baya ileri aylarda kaybetmişsin başın saolsun... cnm kaybettiğin bebeklerine hamile kaldığın tarihi yazarsan onlarada bakabilirim tutp tutmadığını öğrenmek için yaniCanım hemen cevap yazmışsın çok teşekkür ederim
çok enteresan ama tutuyo galiba ben önceden 2 kez bebek kaybettim malesef birinci hamileliğim 2009 yılındaydı ve kızdı ikinci hamileliğim 2010 yılında idi ve erkekti umarım bu sefer allah sağlıklı bir bebek nasip eder ama sanırım bu baya tutan bir şey çok ilginç ablamdan duyup merak edip baktım :)
cnm rabbim bu kez sağlıkla kucağına almanı nasip eder inşallah cinsiyetleri belli olmuş demekki baya ileri aylarda kaybetmişsin başın saolsun... cnm kaybettiğin bebeklerine hamile kaldığın tarihi yazarsan onlarada bakabilirim tutp tutmadığını öğrenmek için yani
Amin canım inşallah sağolasın evet malesef ileri aylarda kaybettim
2010 yılında en son adet günüm 16 nisan idi yani nisan ayında hamile kaldım sanırım (erkek olan)
2009 un ayını hiç hatırlayamıyorum evde belgelerde vardır mutlaka bakıp yarın onuda yazarım canım
cnm oğlun tutuyo çünkü tam eşinin yenilendiği ay hamile kalmışsın kızınada 2009 yılının nisan ayından sonra hamile kalmışsan oda doğru çıkıyo
canım mayıs olma ihtimalide var 1ben nisan gibi hatırlıyordum ama 14 mayıs ta son regl günü olarak işaretli eski takvimim de ama tam emin değilim neyse benim dışımda da baya tutan var gibi çok ilginç değil mi
sence doğrumu bu hesap ?
cnm valla şimdiye kadar hesapladığım herkez tuttu kendi anneme ablama etrafımdakilere yaptım tuttu insan da öyle olunca inanıyo benim bi oğlum var 2009 doğumlu oda doğru çıktı şimdi de kız istiyorum hayırlısıyla bakalım denicem inşallah tutar benimde bu sene hamile kalmam lazım aralık ayına kadar yaza başlamayı düşünüyorum çalışmalara bakalım hayırlısı
sen kaç yıllık evlisin?
Canım cevap yazmıştım ama gelmedi tekrar yazıyorum niye gitmedi anlamadım neyse ben 4 senelik evliyim canım oğlunu Allah bağışlasın inşallah hayırlı sağlıklı bir kız da verir Rabbim analı babalı büyütmek nasip eder isteyen herkese versin Rabbimcnm valla şimdiye kadar hesapladığım herkez tuttu kendi anneme ablama etrafımdakilere yaptım tuttu insan da öyle olunca inanıyo benim bi oğlum var 2009 doğumlu oda doğru çıktı şimdi de kız istiyorum hayırlısıyla bakalım denicem inşallah tutar benimde bu sene hamile kalmam lazım aralık ayına kadar yaza başlamayı düşünüyorum çalışmalara bakalım hayırlısı
sen kaç yıllık evlisin?
Canım cevap yazmıştım ama gelmedi tekrar yazıyorum niye gitmedi anlamadım neyse ben 4 senelik evliyim canım oğlunu Allah bağışlasın inşallah hayırlı sağlıklı bir kız da verir Rabbim analı babalı büyütmek nasip eder isteyen herkese versin Rabbim
demek ki tutma payı yüksek olanbir hesap bu çok ilginç gerçekten kuzenim hamile şu an onada bakar mısın rica etsem
eşinin yılı: 29/09/1978
hamile olan kuzenin yılı: 01/06/1978
kuzenim 8 haftalık hamile sanırım mart ayında kalmış oluyo bu durumda bilemedim:44:
sence kız mı erkek mi ne çıkıyo dersin ?
Melihacım yazdıklarımın ikisi de çıkmış sonradan gördüm sonuncu daha derli toplu oldu onu dikkate alırısn tatlım teşekkürler
rica ederim cnm hiç önemli diil yazdım şimdi
sağol canım cinsiyeti belli olunca mutlaka haber veririm öpüyorum iyi akşamlar
bide bana el atsaniz kizlarr bkmak isteyen yokmu bana
06 06 89 bern
10 09 78 esim
en sonbuyuk kan kayibi 15 12 2008 dogumm
erkek bek icinn
cnm simdi dogum yaptigim tarihe gore mi baktin etkliyomu kan degisimini
2008 in nisan 4 unde kaldim
kizima birde oglan istiyorum kismetse
birde melihaccim
yuzde kac tutma orani bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?