canım son regl tarihi 03.01.2010 imiş bebeğin doğum tarihi 29.09.10 bu durumda ocak ayında hamile kalmış oluyor sanırım
cnm benim kusura bakma şimdi okuyabildim msjı sen hesaplamışsın zaten ama ben de erkek için baktım 2015 şubatına kadar erkek görünmüyo ondan sonra erkek görünüyo yani 2015 e kadar beklemeleri lazımcnm gerçekten de kız bebişleri tutuyo ayyyy ben böyle tuttukça heycanlanıyorum
Google Google Translate
kızlar işte takvim burada. erkek çıkıyor benimki...
baba yazan yere eşinizin doğum tarihini, anneye kendi doğum tarihinizi , anlayışı tarihine de son adet tarihinizi yazın. pe... diye başlayan yere tıklayın.aboyka kız, mnyk gibi bişey de erkek..
harikaymış canım ya sağol pratik oldu hepimiz için
Google Google Translate
baba yazan yere eşinizin doğum tarihini, anneye kendi doğum tarihinizi , anlayışı tarihine de son adet tarihinizi yazın. pe... diye başlayan yere tıklayın.aboyka kız, mnyk gibi bişey de erkek..
Google Google Translate
Google Google Translate
Benimki manyak çıktı
benımkıde manyak çıktııı ama ben kız hissediyorumm
bana çin takviminde de manyak çıktı ama ben bunlara inanmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?