Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

canım son regl tarihi 03.01.2010 imiş bebeğin doğum tarihi 29.09.10 bu durumda ocak ayında hamile kalmış oluyor sanırım

cnm benim kusura bakma şimdi okuyabildim msjı sen hesaplamışsın zaten ama ben de erkek için baktım 2015 şubatına kadar erkek görünmüyo ondan sonra erkek görünüyo yani 2015 e kadar beklemeleri lazım cnm gerçekten de kız bebişleri tutuyo ayyyy ben böyle tuttukça heycanlanıyorum

yok canım ne kusuru geçte görsen sen arada uğra bak yeter şimdi bir kişi daha var hamile işyerinden arkadaş cinsiyetini öğrenmişler ben bana söyleme dedim tarihlerini istedim kızın doğum tarihi:28.10.85 erkek:26.12.80 hamile olduğunu 24 kasım günü öğrenmiş öğrendiğinde 2-3 haftalık gebe imiş ekim yada kasımda hamile kalmış olmalı sence ne oluyor bu durumda ?

çok ilginç ya...

özelden de yazdım ama dayanamadım buraya da yazıyorum. nisan ayında hamile kaldım. ben nisan 88, eşim şubat 83 doğumlu.

erkek diye hesapladım ama sevabına bi baksanız

Google Google Translate

kızlar işte takvim burada. erkek çıkıyor benimki...

baba yazan yere eşinizin doğum tarihini, anneye kendi doğum tarihinizi , anlayışı tarihine de son adet tarihinizi yazın. pe... diye başlayan yere tıklayın.aboyka kız, mnyk gibi bişey de erkek..

harikaymış canım ya sağol pratik oldu hepimiz için

ilginçmiş yanlız ben kendım hesapladım erkek cıkıo dogru bu takvıme gore hesaplandıgında kız cıkıo yanlıs oda

canım ben baktım hesapladım ama 2008de kalıyor anlayamadım bayanlar için +3 2011 oluyor ama benimki 2008de kalmış

selam kızlar bendede manyak çıktı bende inanmıyorum fark da etmz ama eşim hissediyorum erkek diyo sinir ediyor beni yaaa ayrım yapıyo sankii

Kocamın hüçre yenilemesine 2007 benimkine 2009 diyor kızımız olacakmış
e iyi de 2007+4=2011 eeeeeee kocam bu yıl hücre yenilemiş, bu durumda erkek olması gerekmiyor mu
Ben bişey anlamadım bu işten en iyisi beklemek

Arkadaşlar çin takvimine göre de, hücre yenileme hesaplama yöntemine göre de benim bebeğim kız çıkıyor Allahım sağlıklı sıhhatli doğsunda cinsiyeti çok önemli değil ama insan işte yinede merak ediyor

arkadaşlar bende hamileyken baktığımda kız çıkmıştı şimdi bir kızım var tabi %50 ihtimalle doğru bilir ama olsun doğru çıktı.

bugün cinsiyetimizi ögrendik coooook sükür :)) burdada cin takvimindede kiz cikmisti ama benim ikinci kez oglusum oluyormus :)) cok mutluyum rabbim her isteyene evlat sevgisini taddirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…