Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

hayırlısı olsun cnm sağlıklı haberlerini alırsın inşallah doktordan ne zaman belli olursa o zaman yazarsın cnm ne acelesi var

Selam,,ben senden bir sey daha rica edecegim..benim bir arkadas var ve üc tane oglu var..kizi tutturamiyor bir türlü:))ve oda cok merak etti ve ne zaman hamile kalirsam kiz olur diye soruyor..cevaplarsan cok sevinirim..almanyadan selamlar:)))

Arkadaslar su tarihe bakan yokmuu(erkek 67 dogumlu,,kadin 79 dogumlu...bu kisilerin üc oglu var..kiz olmasi icin hangi yil hamile kalmasi lazim...lütfen acil cevap..simdiden tesekkürler..

cnm kusura bakma bugün giremedim görmemişim msjı sana yardımcı olmuşlar zaten bi süre giremicem eşimin memlekete gidiyoruz msj yazarda cvp alamazsan kırılma emi çok öpt...

gerçekten çok ilginç annemlerede denedim ve tuttu... eşimle kendimi hesapladım aynı yıla denk geliyor ama aya bakınca ben en son yenileniyorum eşim agustos ben eylül ve iki tane kızım olmuş oluyo ...

bütün akrabalarımı tek tek denedm hepsi doğru çıktı .. bence mantıklı da zaten .. p. i teşekkür

Kızlar bana da yardımcı olabilir misiniz? Ben 87 doğumluyum eşim 78'li bu yıl hamiş kalsam cinsiyeti ne olur acaba ?

Kızlar bana da yardımcı olabilir misiniz? Ben 87 doğumluyum eşim 78'li bu yıl hamiş kalsam cinsiyeti ne olur acaba ?

eşinle senin tarihleriniz aynı oluyo

sen : 87-90-93-96-99-02-05-08-011
eşin : 78-81-84-87-90-93-96-99-02-05-08-011

bu durumda hangi ayda doğduğunuz devreye giriyo, senin ayın eşinin ayından önceyse, kız, tersi ise erkek oluyo.. denklem öyle yani :44:

anammmmm delirecem bu neyaaaa bende oğlan tutturmak isteom nooolur banada bakn ben annıyamadım banada annadın detaylı olarakk beyaaa hadi beyaaaa bende acık etraftakilere bilmişlik tasliyım öhüm öhüm neyse tarihleri söyliyim ben 89 9.ayda doğdum eşim 83 8.ayda doğdu ay noolur bi bakın ilk kızım oldu 2 yaşında diğeri oğlan olcaksa hemen yaparım haaa

mesajda toplama hatası olmuş arkadaşlar :26: düzeltilmiştir

kadının doğum tarihinin üstüne 3

erkeğinkine 4 ekleniyor

Son düzenleme:

şöyle ki :

sen : 1989-92-95-98-001-004-007-010-013-016...

eşin : 1983-87-91-95-99-003-007-011-015...

bu durumda erkek olması için senin 2011-2012 arası hamile kalman gerekiyo denkleme göre...

valla genelinde tutmuş, bilemiyorum Allahın işine karışılmaz gerçi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…