hayırlısı olsun cnm sağlıklı haberlerini alırsın inşallah doktordan ne zaman belli olursa o zaman yazarsın cnm ne acelesi var
hayırlısı olsun cnm sağlıklı haberlerini alırsın inşallah doktordan ne zaman belli olursa o zaman yazarsın cnm ne acelesi var
Arkadaslar su tarihe bakan yokmuu(erkek 67 dogumlu,,kadin 79 dogumlu...bu kisilerin üc oglu var..kiz olmasi icin hangi yil hamile kalmasi lazim...lütfen acil cevap..simdiden tesekkürler..
merhaba ben birşey soracagım ben 01.10.1985 doğumluyum eşim 20.02.1984 doğumlu ve ben suanda 7 haftalık hamileyim.hesapladım eşim ve benimde 2012 denk geldi.şimdi benim bebeğin cinsiyeti ne?
Peki eşle birlikte aynı seneye dek gelirse bu yenileme.
Allah korusun çocuğumuz ne olacak öyle :d
Selam,,ben senden bir sey daha rica edecegim..benim bir arkadas var ve üc tane oglu var..kizi tutturamiyor bir türlü:))ve oda cok merak etti ve ne zaman hamile kalirsam kiz olur diye soruyor..cevaplarsan cok sevinirim..almanyadan selamlar:)))
2012-2015 arası kız olarak çıktı erkek 2015 e kadar yenilenmiyor
Kızlar bana da yardımcı olabilir misiniz? Ben 87 doğumluyum eşim 78'li bu yıl hamiş kalsam cinsiyeti ne olur acaba ?
eşinle senin tarihleriniz aynı oluyo
sen : 87-90-93-96-99-02-05-08-011
eşin : 78-82-86-90-94-98-002-006-010-014-018...
bu durumda hangi ayda doğduğunuz devreye giriyo, senin ayın eşinin ayından önceyse, kız, tersi ise erkek oluyo.. denklem öyle yani :44:
anammmmm delirecem bu neyaaaa bende oğlan tutturmak isteom nooolur banada bakn ben annıyamadım banada annadın detaylı olarakk beyaaa hadi beyaaaa bende acık etraftakilere bilmişlik tasliyım öhüm öhüm neyse tarihleri söyliyim ben 89 9.ayda doğdum eşim 83 8.ayda doğdu ay noolur bi bakın ilk kızım oldu 2 yaşında diğeri oğlan olcaksa hemen yaparım haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?